POBEDILI SMO SLOVENCE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нека је слава Милошу, српском Обилићу! Осигурана је прва кошаркашка медаља самосталне Србије и осветили смо браћу Хрвате које Словенци нон стоп је.бу.

MA ***** rts NJEGA NIKAD NEMOGU DA ...DOBIJEM,IMA MADJARA IMA SVEGA ALI NEMA rts1 nikad
JA SAM IZLUDEO CELU NOC SAM TRAZIO I TRAZIO I BIO NA JUSTIN ALI TAMO MI PREKIDA SVO VREME A ONAJ SPIKER ENG JE BIO 1001% ZA slo KAKO JE UZIVAO HA HA HA KAD DADU KOS ALI KAD SU ANSI POVELI ONO PRED KRAJ NA 70 NEGDE HA HA HA ON SE UCUTAO PA KAD SLO SA 5 KOSEVA POVEDOSE KAKO JE COVEK vristao HA HA HA... PA TO JE BILO NESHVATLJIVO ALI ETO NA KRAJU...
HVALA MAKEDONCIMA ZA NJIHOV ZULU HA HA HA... OD SAD SAMO NA MAKEDONCE GLEDAM SPORT BARAVO MAKEDONCITI

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::rotf::hahaha1:

Ti si Siptar, tebe podrzava USA.

fakt_treason.jpg

"Strategic ally? Mainstay of our security? End of illusions. United States of America, for which we have for each call, turned his back to us."

:(:sad2::(

Iskreno se nadam da ce nasi sugradjani sa Kosova i Metohije pokazati malo vise promucurnosti kada dodje vreme za to.A uskoro ce.
Za njihovo dobro.Ne svi naravno,ne bi bilo interesantno.
Ipak sam ja,uprkos svemu, saosecajna dusa.

P.S. Nego sta cemo sa ovim amerikanofilskim podguznim muvama tipa Natice i Cedice iz nase avlije ? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back