Када би они "победили" изгубила би Србија!

ауторска тема

Одгледах неки интервју са председником Србије и видим да припрема изборе у скорије време и онда ме обузе нека језа , тиха и стравична језа
као неки благи наговештај хаоса који долази полако .

А шта ако они поново као 5 Октобра 2000 године фалисфикују изборе , изврше државни удар и отму нам Србију ?

Прошли пут су украли изборе и прогласили победу , затим извршили државни удар и уништили доказе о својој "победи "

А шта ако поновно то покушају да ураде , шта ће бити са нама , са Србијом ?

Ако не знамо шта ће бити , знамо бар шта је било и шта су једном урадили Србији и српском народу , довели су нас до нестанка , потпуног суноврата и распада и поново ће урадити исто , ако икада добију прилику .

Њихова победа је пораз за Србију , они би победили , али би изгубила Србија .

Сумирајући владавину ДОСа почетком 2000 година видимо да су правили хаос , пљачкали државу , потеривали људе , хапсили српске хероје , правили од српског народа колективне ратне злочинце , бацали Србију и српски народ на колена .

Нису дозвољавали да постоји термин српска жртва , него само српски ратни злочинац .

Затварали су фабрике а своје тајкуне гурали да их опљачкају и запоседну , државу су покрали и направили приватни тајкунски рај .Сваки досовски тајкун који данас има своје империје стекао их је захваљујући ДОСу и ДОС политичарима .
Затварали су фабрике и раднике терали гладне на улице и сада би поново то да раде .

ако би они победили силом или милом једини губитник би била Србија и српски народ .

Zašto SNS nikada nije uhapsio DOS tajkune?

Ja se molim Gospodu da ljude poput Ješića i onih koji
ga podržavaju drži na nivou kišne gliste i ne dozvoli
da ikad izbiju na površinu.

Takav rečnik upućen jednom profesoru univerziteta nije za ljude
već za besna pseta.
Divno rečeno. Dakle, kada se neko profesorima obrati sa bagra koja će da dobije krompir, je besno pseto
:mrgreen: bay AV

A ona hodočašća do Strazbura i Brisela? Mnogo ste isti.
Ne, nego ste "vi" mnogo isti.
Tvoj yebeni Veleizdajnik, lopurda, zločinac i ludak - i ova bagra koja izigrava "prozapadnu opoziciju", a u stvari su isto zapadnjačko sra.nje kao i Vučić, nastalo u kuhinji MI 6.
Imali ste 153 vojne vežbe sa Nato paktom - protiv koga planirate da ratujete da svojim Nato prijateljima?

A ovi što se oduševljavaju 'komunističkim smradovima' su...šta?

Strigoi sa nestrpljenjem očekuje tvoju kvalifikaciju.
Pa imaju ljudi pravo da se oduševljavaju. Što ih ne čini gorim od onih koji se oduševljavaju Vučićem.
Zbog onog što je poručio Lomparu, Ješić se ne čini demokratski nastrojenim političarem. A da jeste demokratski nastrojen, ja bih podržao i da on bude kandidat protiv ava, jer kad sruši tiranina ava, onda bi se i njega moglo demokratskim putem rušiti.

ауторска тема

Одгледах неки интервју са председником Србије и видим да припрема изборе у скорије време и онда ме обузе нека језа , тиха и стравична језа
као неки благи наговештај хаоса који долази полако .

А шта ако они поново као 5 Октобра 2000 године фалисфикују изборе , изврше државни удар и отму нам Србију ?

Прошли пут су украли изборе и прогласили победу , затим извршили државни удар и уништили доказе о својој "победи "

А шта ако поновно то покушају да ураде , шта ће бити са нама , са Србијом ?

Ако не знамо шта ће бити , знамо бар шта је било и шта су једном урадили Србији и српском народу , довели су нас до нестанка , потпуног суноврата и распада и поново ће урадити исто , ако икада добију прилику .

Њихова победа је пораз за Србију , они би победили , али би изгубила Србија .

Сумирајући владавину ДОСа почетком 2000 година видимо да су правили хаос , пљачкали државу , потеривали људе , хапсили српске хероје , правили од српског народа колективне ратне злочинце , бацали Србију и српски народ на колена .

Нису дозвољавали да постоји термин српска жртва , него само српски ратни злочинац .

Затварали су фабрике а своје тајкуне гурали да их опљачкају и запоседну , државу су покрали и направили приватни тајкунски рај .Сваки досовски тајкун који данас има своје империје стекао их је захваљујући ДОСу и ДОС политичарима .
Затварали су фабрике и раднике терали гладне на улице и сада би поново то да раде .

ако би они победили силом или милом једини губитник би била Србија и српски народ .
.
Ај покажи ми једну одлуки коју је садашња властод када је на власти донела, а да је не би потпписао Чеда Јовановић.

Све је то иста сорошева булумента која је обузета пљачком Србије и ништа друго осим власти их не интересује.

.

Pa, ti si protiv Lompara zbog njegovih uverenja, dok sam ja zbog njegovih uverenja za njega.
Zato je primarno važna njegova demokratičnost. Da ti i ja civilizovano, demokratski, glasanjem, razrešimo tvoje i moje neslaganje. A ne da to moramo raditi kao što moramo sa Vučićem kad se ne slažemo s njim.
Da, treba opet da krenemo u rešavanje srpskog pitanja. Znamo kako se to završilo prošli put.

Ne, nego ste "vi" mnogo isti.
Tvoj yebeni Veleizdajnik, lopurda, zločinac i ludak - i ova bagra koja izigrava "prozapadnu opoziciju", a u stvari su isto zapadnjačko sra.nje kao i Vučić, nastalo u kuhinji MI 6.
Imali ste 153 vojne vežbe sa Nato paktom - protiv koga planirate da ratujete da svojim Nato prijateljima?
Da li vama veruješ u ovo što pišeš ili tako kuckaš da bi istomišljenicima dokazivao svoje pravoverje?

Mi gubimo Kosovo jer ste vi pobedili .
A , i ta kancelarija , ništa dobro nije za srbe uradila u odnosu šta su srbi imali pre "kancelarije" .
I sad , imas izjavu i ministra za " evrointegracije "
E to su vaši ,koji su 2x pobedidili.
Nzm, evo i onih pre ovog uplakanog AV, Titinu Miru i da ne pominjem…

993F357B-FEDE-4EA1-8DB0-731616362272.jpeg

Back