Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.590
Šta je ovo?a ja i ne znam sta ti je ta skola ratovanja izvini ja to ne znam niti koristim
https://wol.jw.org/en/wol/d/r1/lp-e/1957327
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je ovo?a ja i ne znam sta ti je ta skola ratovanja izvini ja to ne znam niti koristim
Ne razumem zasto je tebi bitno kako ce tamo neko iz neke druge religije da se leci?Eto, može li se dobiti odgovor na to jednostavno pitanje?
ne znam ja se tada nisam ni rodila.
Ne razumem zašto je tebi toliko teško da odgovoriš na vrlo konkretno i jednostavno pitanje o svojoj veri?Ne razumem zasto je tebi bitno kako ce tamo neko iz neke druge religije da se leci?
Da li to znači da ništa što je Kula Stražara objavila pre tvog rođenja, nije obavezujuće za tebe?ne znam ja se tada nisam ni rodila.
ja iznosim kako je sada ucenje JS
da li ti znas sta je casopis?Da li to znači da ništa što je Kula Stražara objavila pre tvog rođenja, nije obavezujuće za tebe?
Takodje zasto se ne pise na temu?
jel ova tema poligon za vredjanje JS? ili sta
Pisite pobogu o svojoj veri ako je imate
ovda tema nije da ja opovrgavam zablude koje imate o JS
Ovo nisu provokacije, nego upravo razgovor o temi objašnjenoj u uvodnoj poruci.Ne razumem zašto je tebi toliko teško da odgovoriš na vrlo konkretno i jednostavno pitanje o svojoj veri?
Stidiš se te Jehovine zapovesti?
Dakle, odbijate transfuziju krvi i za svoju decu.Jednostavno je mi prihvatamo beskrvno lecenje
jer se drzimo Bozje zapovesti o krvi
vama to nije bitno
i to je to
beskrvna medicina je najsavremenija i sa najmanje rizika
pogresnoSa najmanje rizika za prezivljavanje
To je vec dokazano.Dokazi to
A to tvrdi ko? Vodeće telo Jehovinih Svedoka?beskrvna medicina je najsavremenija i sa najmanje rizika
Savremena medicina.A to tvrdi ko?
Prvo, ta dihotomija krvna VS beskrvna medicina postoji samo u diskursu Jehovinih Svedoka.Savremena medicina.
Ako je nesto savremenije sam rec ti kaze.
Netacno.Prvo, ta dihotomija krvna VS beskrvna medicina postoji samo u diskursu Jehovinih Svedoka.
Drugo, daj mi ozbiljnu objektivnu referencu iz "savremene medicine"
to je starozavetnio pravilo pisano za Jevreje tog doba i odnosi se na ishranu.Bozji zakon je jasan.
Хришћанима је заповеђено да се ’уздржавају од крви‘
A medicina napreduje i normalno je biti u skladu sa vremenom.
beskrvna medicina je najsavremenija i sa najmanje rizika
Gde si čitala? Neki profesionalni medicinski časopis, udžbenik, delo, nešto ozbiljno?Beskrvna medicina postoji nezavisno kao nesto novo i bolje.
Ja sam o tome citala pre sto god bilo je u medijima
operacije na srcu bez krvi itd...
U 20 veku je medicina napredovala...
a sad smo 21 vek.
Kako da ti objasnim kada kao da zivis na marsu nisi cuo da je medicina napredovala jos u 20 veku i da jeGde si čitala? Neki profesionalni medicinski časopis, udžbenik, delo, nešto ozbiljno?
Ne verujem ti na reč.
Daj nezavisne reference za to što tvrdiš da "savremena medicina kaže da je "beskrvno" lečenje najbolje"