Pingvin Mića
Domaćin
- Poruka
- 4.309
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj,Rade sinak..nisi nam rekao jel' se vi samo ljubisete ili ima tu i masne fote..
Daj olaksaj nam da ti olaksamo..koliko imate god..malo detaljnije vase odnose..jeste li vi..znas.....ono....u.....krevetu..ops:
ja sam taj 1% sluchaj.Evo dacu ti lagani savet koji pali u 99% sluchajeva.
Svaki put kada je ona u pms-u, kada je nadrndana, ti se smej, zezaj je (onako slatko), prebaci svaku njenu nadrndanu izjavu u shaljivi kontekst. Nasmejace se i ona. Veruj mi.
A tebi naravno, svaka rech , primedba treba da udje na jedno a izadje na drugo uvo...
I eto reshen problem, bez suvishnog lomljenja...
Ovo je taktika svih iskusnih mushkaraca.
A da nisi ti ipak malko kriv, a?![]()

Da razadanim, bili smo zajedno, strasno se ljubili, pustili suze i na kraju se izvinjavali jedno drugom. Ona mi je objasnjavala nepovezano da misli da nije lijepa, da me ne privlaci, da se boji da nije za mene, da ne zeli da pati i da se boji raskida, ja sam joj objasnjavao koliko mi znaci, koliko je volim... PMS ali sta da se radi ovo je 3X da vodimo ovakav razgovor, ali prvi put da je sve pocelo tako drasticno i sa gasenjem mobilnog i igonirisanjem (pogresno mjesto i vrijeme).
Ne brini, ja sam njoj i rekao da nema sanse da raskinem sa njom!
U vezi smo 7 mjeseci i do sada nije bilo ovako drasticnih dana. Danas nije htjela ni da me pogleda, a kamoli sta drugo, kada sam je pitao da se prosetamo, odemo na kolace rekla je da nema svrhe, nije zeljela da bude sa mnom ni 5 minuta... Kada sam je pitao sta je problem ona je rekla-nista, ali u smislu da ipak nesto postoji, ugasila je mobilni... Cak sam joj se i izvinio za ne znam ni sam sta, a kada sam joj rekao koliko mi znaci, samo mi je odgovorila dami ne vjeruje... Sad se uzasno osjecam jer iako znam za sve psihicke probleme kroz koje zena prolazi u ovom periodu ipak ne mogu sebi da objasnim ovakvu odbojnost... Sto rece drug, najkriticniji momenat u vezi je svaki PMS.

šta to pričaš?Ne znam koliko imas godina, ali u svakom slucaju nadjes jedno 10 godina stariju devojku (minimumj) i nema sta da brines.... Naavno i kod njih to postoji, ali mnoooogo manje izrazeno...
Fak jea, veruj Alekseju i neces se zayebati!![]()
haha novo otkrice a

šta to pričaš?
ja bre do pre tri godine nisam ni čula za taj pms... a sad ga sve klinke furaju....
.
.
.
aaaaaaaa
u to me je vic! starije su iz vremena kad to nije bila moda... spora sam, pretovarila stomak posnim gadarijama.
daajd cao sutra cu da se bijem sa vesnom tj da se strecam mozhda. el ti volis gospodju mjesec
e a protiv moljaca
Pms? Ne razumem? Nervozna si? I ja sam po rodjenju nervozan, pa sta....ni ja ne mogu ponekad da se kontrolisem .... i meni je potrebno da mi se tada sklonis sa ociju... i ja bi te gadjao pepeljarom jer si bila gruba prema meni... bla bla bla..
e o tome i pricamo. obicna nervoza i nervoza izazvana pms-om su razlicite jedino po tome sto je ovu drugu jako tesko, ponekad nemoguce iskontrolisati. jel ti sad maaalo jasnije?