Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pardon..otvoren ka' 'njiga,sport ne pratim(poneki),nemam posao i sam spremam hranu..antibalkanac..8-)Mushkarci, nemojte ochekivati da cete ikad razumeti zenski pms. I nama je totalno teshko da razumemo same sebe tada. I ova izjava nije zezanje. Pms se nazalost pojachava shto smo starije ( a ne radjamo), i jbq.
I zene vas teshko razumeju po pitanju gomile stvari. Za vashu zatvorenost...sklonost ka gledanju sporta kada je njoj do razmene neznosti...na to kada ste preoptereceni poslom, bash onda kada je ona htela da organizuje romatichnu vecheru...i josh gomilu stvari koje su karakteristichne za vash pol. Ali guramo nekako.![]()

Pardon..otvoren ka' 'njiga,sport ne pratim(poneki),nemam posao i sam spremam hranu..antibalkanac..
ovo iznad sto je leptir i uragan izgovorila ima da odstampam i uramim!
i da pokazujem svim nedokazanim zenama, koje se do ludila bore za ravnopravnost polova, mesajuci muske i zenske karakteristike!...
meni se cini da si ti pre neki dan pitao da li si kriv, ako kaze da nisi a nesto ne valja. ako sam u pravu onda su dve opcije, da si nesto stvarno zeznuo ili da je ona nasla drugog, makar u mislima, pa joj je neprijatno i reaguje tako kako reaguje. Ako sam pogresila i nisi ti pisao o tome sta misli kada kaze nije nista, a jeste nesto, onda izvini i onda opet moze biti nesto od onog gore, a moze biti i prosto los zivotni period, pa se kola lome na tebi. sto se pms-a tice, jesmo nezgodne tada, ili placemo ili smo nervozne, ali to je kratko, dan-dva. zato nerivi pms za dzabe, ako to traje vec neko vreme.
jer sam ja poznat po pokusajima da ispravim krivu Drinu.Da joj je los zivotni period to jeste ali sam ja vrlo strpljiv i predan, a i do sada nismo imali niti jednu svadju, ni nesporazum osim par nekih sitnica, a ovo ne traje neko vrijeme vec se odjenom dogodilo danas i to bez ikakvog ociglednog razloga, a znam da "treba da dobije". Cisto me zanima da li su moguce ovako burne reakcije?! Ovo komentarisanje na forumu me oslobadja pritiska i sprecava me da joj ne dosadjujem ili slicnojer sam ja poznat po pokusajima da ispravim krivu Drinu.
Ви сте у вези 7 месеци а она тек сад има ПМС???
dosta baterflaj...dosta...ubicu onog sa pilecim avatarom, ukrascu te i na letecem tepihu odvesti u 1001 noc![]()
...Pa pusti glas ******! Odakle ti ideja da trebash da cutish i da trpish
I ja bih se smorila da je neko pored mene takav. Zene priznavale to ili ne, ochekuju od mushkarca jachinu.
Naravno ne treba preterivati pohlepno ni u tome, a bogami ne treba ni ici u drugu krajnost.![]()
Thanksodoh da se spremim za pozoriste...sto volim ove dubokoumne chat teme
savet: pricekaj Sinnketa...taj je kamione i kamione..zena prevalio
odoh da se spremim za pozoriste...sto volim ove dubokoumne chat teme
savet: pricekaj Sinnketa...taj je kamione i kamione..zena prevalio
ops:
Danas nije htjela ni da me pogleda, a kamoli sta drugo
kada sam je pitao da se prosetamo, odemo na kolace rekla je da nema svrhe
nije zeljela da bude sa mnom ni 5 minuta...
Ti si srecan covek.ugasila je mobilni...