Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muskarci nikada nece moci da razumeju PMS, cinjenica!
Zasto diskutujete o tome? :-?
Kao ni zene osecaj muskarca kada Zvezda izgubi. Sve je to tolerancija i individualna stvar. Ako su dvoje normalni i kapiraju se, problema nema.
I meni je ljubavi tesko da se iskontrolisem, skoro nemoguce .. i sta cemo sada? Da se poubijamo ili da se svako iskulira kako god zna i ume, makar se i sklonio dok ga ne prodje?

ne sreco. u tim situacijama obozavam musku sposobnost da iskuliraju. to tako treba da bude. zato vas volimo![]()
Isto i mi vas ako ste kao Pinkasta posle Zvezdinog poraza :-)

Vise pratim pms od fudbala...antibalkan..8)

Vise pratim pms od fudbala...antibalkan..8)

E, jbg!
Pa, kako onda da te tesim, kad Zvezda izgubi!![]()

Tesi me sto nisam tipicni balkanjeros..E, jbg!
Pa, kako onda da te tesim, kad Zvezda izgubi!![]()
Glupo mi je sto ovo moram da ti kazem... ali mene bi obavezno morala !
A i onaj nema 5 bambija jer nema svoje ja:-P, treba da se prati i jedno i drugo 8)

pa se nema vremena. Nego da kazem da je sve u PMS-u, sto je nekako u njoj probudilo ljubomoru i nesigurnost. Cudno je to jednog trenutka je ljuta, pa tuzna, a sledeceg mi vec govori koliko me voli
A ja ma koliko se trudio da ostanem hladan sve letim da joj ugodim, da se objasnjavam, pravdam... Prethodnih mjeseci nije bila tako emotivno nestabilna ai valjda ima i mjeseci kada je to drasticnije nego inace ali sta ces opet teze je njoj nego meni.Reci mi da se zajebavas... ili da si ovo procitala u Gloriji.Savet muskarcima koji imaju problem sa pms-om svoje devojcice:
Slusati je ako je nesto muci, samo slusati do razumevanja, ona ne trazi da joj vi resite problem, potrebno joj je razumevanje. A posle mazenje i sex. I sve ce biti ok. :-)