Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.020
iako nije bas 100% pouzdan kalendar odusevim se kad zena broji dane i opusteno zna kad treba paziti..one istraumirane sto posle svakog svrsa trce u wc i apoteku izbezumljeno mi mrsko iebati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iako nije bas 100% pouzdan kalendar odusevim se kad zena broji dane i opusteno zna kad treba paziti..one istraumirane sto posle svakog svrsa trce u wc i apoteku izbezumljeno mi mrsko iebati
Ti biraš samo prvoklasno meso. 
Ti bre odmah da menjaš ovog šuntavog fudbalskog selektora, keve miTi biraš samo prvoklasno meso.
![]()

haha cuti ulete i neke koje mene izaberu nije lose sagledati i takve poredjenja radi![]()

Pitanje za devojke . Kada primetite da ste u PMS-u i koliko to lose utice na vas ? Koliko lose utice na partnera i da li je nekada pokvarilo vasu vezu ili odnos,er znam kada je zena u PMS-u da strahovito zna da promeni raspolozenje?![]()
Pa moraš malo i ti da valjaš, zar ne?![]()
to je fora nisam ni razmisljao o tome..mene biraju neiskusne da ih naucim a ja biram zrele tako se nekako pogodi
)))to je fora nisam ni razmisljao o tome..mene biraju neiskusne da ih naucim a ja biram zrele tako se nekako pogodi
Na osnovu devojaka kojima se dopadam, stvaram sliku o svojim kvalitetima.
pms mi je resio mnogo problema u zivotu....Pa što ja kažem za sebe: nekome moram da valjamNa osnovu devojaka kojima se dopadam, stvaram sliku o svojim kvalitetima.

Pitanje za devojke . Kada primetite da ste u PMS-u i koliko to lose utice na vas ? Koliko lose utice na partnera i da li je nekada pokvarilo vasu vezu ili odnos,er znam kada je zena u PMS-u da strahovito zna da promeni raspolozenje?![]()
Muskarci su non stolp u pms-u pa se ne bunimo..
niti na to obracamo paznju...
Vi imate jednom mesečno to što dobijete, a mi nikad 
Bas tako.
Takodje i na osnovu bivsih poredim sebe. Imponuje kada su prethodne valjale![]()

Pa kad ništa ne dobijamoVi imate jednom mesečno to što dobijete, a mi nikad
![]()

ma shtace nam to, uostalom kaka su to cudovishta koja krvare i nose alien-a u stomaku 9 mjeseci![]()

Nikad ne veruj ženi koja laže
Žena krvari pet dana i ne umre - ko zna koliko onda meni popije u tom peemesu.![]()