Kor
Poznat
- Poruka
- 7.634
kad ga pre izbrisase, ***.....
1903- Васојевићи У Црногорској Граници
1905- Васојевићи У Турској Граници
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad ga pre izbrisase, ***.....
Kuči i Vasojevići su vazda bili crnogorski graničari ito oni najbolji.
Ništa ih nemojte svojatati.
Немој ти својатати Брђане, Херцеговце и Бокеље, нису они исто што и Црногорци...Kuči i Vasojevići su vazda bili crnogorski graničari ito oni najbolji.
Ništa ih nemojte svojatati.
Немој ти својатати Брђане, Херцеговце и Бокеље, нису они исто што и Црногорци...
Evo na brzinu izračunah za Brda:
Srbi.................... 42%
Crnogorci........... 30%
Bošnjaci+Muslimani... 25%
Albanci + ostali......... 3%
To znači zavedeni i nezavedeni Crnogorci ...............72%
Islamisti + ostale trice.............................. ............28%
Ne zajebavaj.Нису Црногорци, но Брђани. Зашто својаташ туђе?
Crnogorci........... 30%

Ne zajebavaj.
Vazda smo rekli crnogorska Brda.
Nijesam znao da je ovakva mješavina dok ne izračunah.
Crnogorci........... 30%
Ne znam da li je ta tvoja brza računica tačna, što se tiče procenata, a ostalo je pogrešno.
Prvi mogu biti samo "zavedeni i nezavedeni Srbi", po toj tvojoj, u najmanju ruku, neobičnoj terminologiji.
Ostali nisu islamisti, već pripadnici islama, tj. muslimani. O "ostalim tricama" ne bih da komentarišem. Nazivati ljude tako, Moračanine... nisam to očekivao od tebe, uz sva naša neslaganja!
Ne znam da li je ta tvoja brza računica tačna, što se tiče procenata, a ostalo je pogrešno.
Prvi mogu biti samo "zavedeni i nezavedeni Srbi", po toj tvojoj, u najmanju ruku, neobičnoj terminologiji.
Ostali nisu islamisti, već pripadnici islama, tj. muslimani. O "ostalim tricama" ne bih da komentarišem. Nazivati ljude tako, Moračanine... nisam to očekivao od tebe, uz sva naša neslaganja!
Sta ces, co'ek se ubi od svojatanja ''Crnogoraca islamske vjere'' dok ovamo ima strasnu fobiju od njihove vjere... da nije smijesno bilo bi zalosno.
A, ne može to tako, viđu:Evo na brzinu izračunah za Brda:
Crnogorci........... 30%
Da u pravu si. Mislio sam drugačije pa rekao grubo i pogrešno.
To "trice" sam imao u mislima "vrlo mali ili zanemarljivi broj".
Zato se izvinjavam ako se neko zbog ovoga našao uvrijeđen.
Sta ces, co'ek se ubi od svojatanja ''Crnogoraca islamske vjere'' dok ovamo ima strasnu fobiju od njihove vjere... da nije smijesno bilo bi zalosno. Zanima me samo sta bi mu rekao onaj kojeg smatra ''Crnogorcem islamske vjere'' kad bi ga moracanin uvrijedio na religijskoj osnovi, pošjeko bi ga ko Dedaga Cengic Draga Kovacevica!
Ljudski je i pogrešiti, a ljudski je i izviniti se. Samo kad se to ponavlja, onda govori o nečem drugom. Ako braniš svoj stav i pravo na nacionalni identitet, zašto moraš druge da vređaš? Po čemu sam ja, recimo, "zaveden", kako ti reče, a ti nisi?
U popisima od 1945 pa sve do 1991 Srba u CG nema više od 2-3% a onda za vrijeme rata 1991 rodi ih se 32% - ODJEDMOM, ito na račun dojučerašnjih Crnogoraca i sve zbog onih nesrećnih događaja. To uopšte nijesu bili slobodni izbori i popisi jer su izvođeni u nenormalnim uslovima i uz neviđenu propagandu.
Tada su Milošević a posebno Šešelj i Karadžić po CG napravili čuda u raspolućivanju CG i Crnogoraca i bili idili mnogima.
To nenormalno stanje traje i danas, samo sa manjim intenzitetom.
Mrdaywalker, Moračanin
Obojica gradite i dokazujete sopstvene nacionalne identitete, negirajući druge, a to je besmisleno, uz to i kontraproduktivno. Tražite za sebe pravo, koje osporavate drugima. Uz to, vređate i inacionalno, i verski, one koji ne misle kao vi. Zanima me samo šta želite time da postignete?
Ljudski je i pogrešiti, a ljudski je i izviniti se. Samo kad se to ponavlja, onda govori o nečem drugom. Ako braniš svoj stav i pravo na nacionalni identitet, zašto moraš druge da vređaš? Po čemu sam ja, recimo, "zaveden", kako ti reče, a ti nisi?
Pa da, ko će da se javi, nego onaj "kome čavka stoji na glavi, a viče: iš!". Ti si druga strana iste medalje. Ako on svojata, kako ti reče "Crnogorce islamske vjere", to isto i ti radiš svojatajući sve muslimane koji govore naš jezik kao Bošnjake?! Uz to je za tebe biti Srbin "sramota i uvreda". I šta to govori?
Mrdaywalker, Moračanin
Obojica gradite i dokazujete sopstvene nacionalne identitete, negirajući druge, a to je besmisleno, uz to i kontraproduktivno. Tražite za sebe pravo, koje osporavate drugima. Uz to, vređate i inacionalno, i verski, one koji ne misle kao vi. Zanima me samo šta želite time da postignete?
U popisima od 1945 pa sve do 1991 Srba u CG nema više od 2-3% a onda za vrijeme rata 1991 rodi ih se 32% - ODJEDMOM, ito na račun dojučerašnjih Crnogoraca i sve zbog onih nesrećnih događaja. To uopšte nijesu bili slobodni izbori i popisi jer su izvođeni u nenormalnim uslovima i uz neviđenu propagandu.
Tada su Milošević a posebno Šešelj i Karadžić po CG napravili čuda u raspolućivanju CG i Crnogoraca i bili idili mnogima.
To nenormalno stanje traje i danas, samo sa manjim intenzitetom.
Mogu ti reći, da se sa Mrdom u nečemu slažem a za neke stvari bi ga sa veseljem pozvao na megdan- onako bez sablje.
Mrdo ti je iz crnogorskih brda i zato je on Crnogorac islamske vjere i naša nesreća iz Bijelog Polja, koja je počela da simpatiše bošnjačke medije i onoga Zukurčića. Oni su ga pokvarili , inače me iznenadio jer vrlo dobro poznaje stvari iz naših krajeva od Pljevalja do B.Polja i Berana.
A ako mene pitaš, šta hoći sa tim da postignem .???? nemam odgovora.
Ništa, osim slobodne diskusije i suočavanje mišljenja.
Ne znam jesi li polusLEp ili voliš tako selektivno da morališeš samo.
Ovo što si rekao za njih dvojicu je tačno ALI zar ne vidiš da ovo što rade tvoji drugari sa srpske strane (čast izuzecima) je mnogo gore, deset puta gore od njihove pisanije zajedno?
Njima prigovaraš na isključivanju a minimum 30 forumaša sa srpske strane po vas cijeli dan prosipa otrov, mržnju netrpeljivost, isključivost, itd.
Dakle kad već pokušavaš da budeš objektivan, u tom pokušaju nisi nikako smio da preskočiš a da ne "ukoriš" i srpske forumaše. Previše ih je da bih bilo koga isticao.
Ne znam jesi li polusLEp ili voliš tako selektivno da morališeš samo.
Ovo što si rekao za njih dvojicu je tačno ALI zar ne vidiš da ovo što rade tvoji drugari sa srpske strane (čast izuzecima) je mnogo gore, deset puta gore od njihove pisanije zajedno?
Njima prigovaraš na isključivanju a minimum 30 forumaša sa srpske strane po vas cijeli dan prosipa otrov, mržnju netrpeljivost, isključivost, itd.
Dakle kad već pokušavaš da budeš objektivan, u tom pokušaju nisi nikako smio da preskočiš a da ne "ukoriš" i srpske forumaše. Previše ih je da bih bilo koga isticao.
Druže
Zamenjuješ teze! Ti tvoji "dojučerašnji Crnogorci" su bili "prekjučerašnji Srbi" i na njihov račun su se "rodili". ODJEDNOM...
Mislim da će nesrećna Bosna i Sandžak ponovo zbog toga patiti i plačati račune zbog drugih.
A? Ekskjuz mi???Molim te, citiraj postove sa pdf-a Istorija da potvrdiš svoje teze.
Ako ne možeš - grešiš...