Plazma keks se proizvodi u Nigeriji

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
24.377
Kompanija "Bambi" danas je saopštila da je u Lagosu u Nigeriji počela proizvodnja njenog poznatog brenda, keksa "Plazma".

Navedeno je da je to prvi posao kompanije na afričkom tržištu, ostvaren zahvaljujući saradnji sa Coca-Cola HBC grupom, Nigerian Bottling Company (NBC) i Sona grupom - lokalnim proizvođačem biskvita.

Receptura, pakovanje i komunikaciona kampanja "Plazma" brenda prilagođeni su nigerijskim potrošačima, dok se proizvodnja, namenjena isključivo tržištu Nigerije, odvija u fabrici Sona grupe u Lagosu.

Generalni direktor kompanije Bambi Dragan Stajković je rekao da iako se "Plazma" već godinama izvozi na više od 30 tržišta širom sveta, ovo je prvi put da se proizvodi van granica Srbije, na tržištu od 240 miliona stanovnika.

"Ova priča pokazuje da plazma nije samo voljeni srpski brend, već i brend sa globalnim potencijalom, inspiracija koja nastavlja da otvara nova vrata i stvara prilike na različitim tržištima. Lokalna proizvodnja i realizacija ne samo da podržavaju nigerijsku ekonomiju, već stvaraju nova radna mesta, podstiču partnerstva i donose trajnu vrednost potrošačima i zajednici", kazala je Milica Šetka, direktorka u Coca-Cola HBC, u okviru koje posluje "Bambi".

https://n1info.rs/biznis/kompanija-bambi-u-nigeriji-pocela-proizvodnja-plazma-keksa/

Uvozimo radnike iz trećeg sveta i još većih bedakija od nas. Otvaramo tamo u treći svet fabrike. Gradimo luksuzne stanove na Dorćolu, Vračaru, Novom Beogradu, širi se Bg na vodi, plata raste sad je čak 500 evra, povećala se u zdravstvu, prosveti, policiji. Stvarno kad ovo složiš u crnoj Africi i jugoistočnoj Aziji ličiš na ekonomskog tigra.

Realno , koja je čokolada prići soko štarku , nijedna.
Ko misli drugačije ili nema prefinjeno čulo ukusa ili nije probao originale .
Bilo je nekad davno švajcarskih originala koje nemaju dodirnih tački sa njihovim markama ovde , i zato mi je milo što imamo ove preskupe soko štark od 90 , 80 75 grama .

Poslednja izmena:
nisam ljubitelj
такође.
ја то нисам волео ни кад сам био клинац.
То ми нешто брашњаво у устима,сви ти кексићи..као што ми и џигерица(била она у неком сафту,или са црним луком,било која)..такође брашњава.
ја сам сваштојед ал једино што не волим је та џигерица,небитно на зверку одакле потиче док Шкембиће обожавам :)

такође.
ја то нисам волео ни кад сам био клинац.
То ми нешто брашњаво у устима,сви ти кексићи..као што ми и џигерица(била она у неком сафту,или са црним луком,било која)..такође брашњава.
ја сам сваштојед ал једино што не волим је та џигерица,небитно на зверку одакле потиче док Шкембиће обожавам :)
i ja volim da je džigerica malko krvava iznutra.
škembiće sam jednom probao i nije to za mene

kad sam bio nalecenju ja sam jeo plazmu , to je bilo pre pozara....ne znam, bolji je keks negoostali na trzistu , naduva,znaciima ili mleka u prahu ili neceg sto naduva....u odnosu na bosanske i srpske keksove pozitivna ocena....ne goji mnogo kao ostali,nije zeznut za jelo kao napolitanke....

Iskreno , meni prija i domacica baninijeva...vise domacica od plazme...ali svi ostali keksovi su mi premargarinasti i preslatki...meni licno ....ne ukus nego osetis posle jednog reda...znaci ne pricam o normalnoj upotrebi keksic dva..nego bas kad razvalis...

Samo sto plazmi sad fali tog lesnika, a i oraha....

Bio je neki kolac baninijev, ranije, sad ne vidjam, beli krem preko , , on je kao tortica...bas je taman velicina...nije da ti je premalo, nego taman ili previse...

Realno , koja je čokolada prići soko štarku , nijedna.
Ko misli drugačije ili nema prefinjeno čulo ukusa ili nije probao originale .
Bilo je nekad davno švajcarskih originala koje nemaju dodirnih tački sa njihovim markama ovde , i zato mi je milo što imamo ove preskupe soko štark od 90 , 80 75 grama .
jbg srbi su zakon po tome bili u jugi a i danas

SMOK I COKOLADNA BANANICA

na dupe dase okrenu slovenci i hrvati nece to da imaju

Back