Plazma keks se proizvodi u Nigeriji

Najlepše na svetu:

1760640901550.jpeg

ne znam kakav je lidl u beogradu

u novom sadu je to jako lose, to su hale prakticno sa onim policama na kojima su nabacane maltene kutije sa proizvodima pa vadis iz njih

kao kvantaska pijaca maltene samo je u hali...

proizvodi su nekog b kvaliteta, recmo krastavac druge klase iz bugarske i hrvatske neke leve marke ?
mi nemamo jel krastavaca...

ima poensto nasih proizvoda kao recimo smoki , ili moaj kravica kiselo mleko...

sve im je losijeg kvaliteta , majonez onaj kania...

da ne govorimo o mesu mlevenom koje mi se gadi jer je puno masti samlevene ubacene da dobiju na kilazi

uglavnom ne moguse proediti po ambiejntu sa diskontima kakvi su idea maxi i pogotovo univerexport u trznom centru promenada koj iej u evropi odneo prvo mesto kao najlepse uredjen i trgovina sa najboljom i najvecom ponudom, plus kvalitet

a da ne govorim o lidl cokoladama...

lidl u nemackoj ili austriji holandiji je druga prica... kod nas se ponsaju kao prema stoci pa takva i ponuda...
Ja na tri lokacije u Bgu nisam video normalan Univerexport. Ono je kao sto pricas za Lidl koji je ovde sasvim ok.

Ja na tri lokacije u Bgu nisam video normalan Univerexport. Ono je kao sto pricas za Lidl koji je ovde sasvim ok.
Imao sam čast da radim u objektu koji kad su obišli Belgijanci, u svojstvu gazde, na kraju rekli - jedna od lepših radnji u EU (iako mi hvala Bogu nismo EU)

Za svaki slučaj, kakav sam a videli da parlam jezike, izbacili na "malo dužu pauzu" tog dana.

Meni se to strašno dopalo i nastavio sam i u narednim danima da praktikujem "EU pauzu" dok me nisu izvalili :rotf:

Imao sam čast da radim u objektu koji kad su obišli Belgijanci, u svojstvu gazde, na kraju rekli - jedna od lepših radnji u EU (iako mi hvala Bogu nismo EU)

Za svaki slučaj, kakav sam a videli da parlam jezike, izbacili na "malo dužu pauzu" tog dana.

Meni se to strašno dopalo i nastavio sam i u narednim danima da praktikujem "EU pauzu" dok me nisu izvalili :rotf:
Ja sam trebao da radi tamo u Univeru u Bgu, ali nisam.

ok za unvierexport u beogradu ejr ga nemate no par komada, on je poco u novom sadu jos pocetkom 2000ih i ovde je nasvakomcosku maltene
ne date vi novosadskom da se probije :rotf:

TI JEDNOM KADA BUDES U NOVOM SADU i budes u trznomcentru promenada, obavezno idi dole u univer...

cuces ocemu rpicam to je najbolej ocenjena trgovina

evo i dokaza!

Univerexport u Promenadi dobitnik svetski poznatog priznanja za dizajn enterijera​

Novi Sad

12.03.2024.​

16:18 > 19:03​

Univerexport u Promenadi dobitnik je svetski poznatog priznanja u svetu dizajna - iF DESIGN za 2024. godinu.

Titulu svake godine dodeljuje najstarija nezavisna dizajnerska organizacija na svetu iF International Forum Design GmbH sa sedištem u Hanoferu.

Ovo prestižno priznanje objekat Univerexport Promenada osvojio je u kategoriji enterijeri prodavnica sa ukupno 132 glasa stručnog žirija iz celog sveta.

Za takmičenje je pristiglo blizu 11.000 prijava iz više od 70 zemalja, što ovo priznanje čini još većim, s obzirom na konkurenciju.

Prema rečima predstavnika žirija, Univerexport Promenada se besprekorno integriše u enterijer tržnog centra, privlačeći mlađu i zahtevniju klijentelu.

Takođe, prema njihovim rečima, prodavnica nudi raznovrsni asortiman sofisticiranih proizvoda, uključujući i opcije poput sira, mesare, pekare, delikatesa, i drugo.

Dizajn prostora obuhvata posebne elemente, poput drvenog kutka za vino, štanda za promocije sa improvizovanom kuhinjom i ribarnicu.

Univerexport Promenada se prostire na preko 2.500 kvadrata, posebno uređenog enterijera, sa jedinstvenom ponudom i asortimanom od preko 20.000 artikala. Pored neverovatnog izbora koji nude ribarnica, mesara, gastro, poslastičarsko i odeljenje svežeg voća i povrća, ovaj objekat ima i cvećaru sa svežim, rezanim cvećem i cvetnim aranžmanima. Pića, kolači, kozmetika, organski i eko proizvodi, konditori – svaki proizvod na svakom odeljenju Univerexport objekta u Promenadi je pažljivo biran, a sve u cilju pružanja iskustva nezaboravne kupovine našim potrošačima.

Za ovo inovativno rešenje dizajna enterijera zaslužno je društvo za projektovanje, inženjering i konsalting DBA.

ovakvu trgovinu mi nemamo u srbiji kao u promenadi

doji vidi pa oceni

izbor proizvoda neverovatan, iz citavog sveta i vrlo zahtevan ukus i brendova...

ok za unvierexport u beogradu ejr ga nemate no par komada, on je poco u novom sadu jos pocetkom 2000ih i ovde je nasvakomcosku maltene

TI JEDNOM KADA BUDES U NOVOM SADU i budes u trznomcentru promenada, obavezno idi dole u univer...

evo i dokaza!

Univerexport u Promenadi dobitnik svetski poznatog priznanja za dizajn enterijera​

Novi Sad

12.03.2024.​

Univerexport u Promenadi dobitnik je svetski poznatog priznanja u svetu dizajna - iF DESIGN za 2024. godinu.

Titulu svake godine dodeljuje najstarija nezavisna dizajnerska organizacija na svetu iF International Forum Design GmbH sa sedištem u Hanoferu.

Ovo prestižno priznanje objekat Univerexport Promenada osvojio je u kategoriji enterijeri prodavnica sa ukupno 132 glasa stručnog žirija iz celog sveta.

Za takmičenje je pristiglo blizu 11.000 prijava iz više od 70 zemalja, što ovo priznanje čini još većim, s obzirom na konkurenciju.

Prema rečima predstavnika žirija, Univerexport Promenada se besprekorno integriše u enterijer tržnog centra, privlačeći mlađu i zahtevniju klijentelu.

Takođe, prema njihovim rečima, prodavnica nudi raznovrsni asortiman sofisticiranih proizvoda, uključujući i opcije poput sira, mesare, pekare, delikatesa, i drugo.

Dizajn prostora obuhvata posebne elemente, poput drvenog kutka za vino, štanda za promocije sa improvizovanom kuhinjom i ribarnicu.

Univerexport Promenada se prostire na preko 2.500 kvadrata, posebno uređenog enterijera, sa jedinstvenom ponudom i asortimanom od preko 20.000 artikala. Pored neverovatnog izbora koji nude ribarnica, mesara, gastro, poslastičarsko i odeljenje svežeg voća i povrća, ovaj objekat ima i cvećaru sa svežim, rezanim cvećem i cvetnim aranžmanima. Pića, kolači, kozmetika, organski i eko proizvodi, konditori – svaki proizvod na svakom odeljenju Univerexport objekta u Promenadi je pažljivo biran, a sve u cilju pružanja iskustva nezaboravne kupovine našim potrošačima.

Za ovo inovativno rešenje dizajna enterijera zaslužno je društvo za projektovanje, inženjering i konsalting DBA.

doji vidi pa oceni

izbor proizvoda neverovatan, iz citavog sveta i vrlo zahtevan ukus i brendova...
Ok, hvala. Nadam se da ce biti prilike. :):pivce:

Ljudi površno čitaju
U Nigeriji se kako piše pravi izmenjena varijanta.

Ne bi bilo loše da fore radi uvezu malo u Srbiju
Da vidimo čija je lepša

Plazma, mini plazma, čoko plazma, posna plazma, slana plazma, Niger Plazma
cim oni nju salju u nigeriju znaci krs i nezdravo

zato udi po smokiju

nema palmino ulje a ima vlakna

esadstoce ti nabiej trigliceride i holesterol jel...

al nemap almino ulje :rotf:

Au izvini. Nisam skontao, jer se pominjao i Univer u komentarima. Za Maxi se premišljam da li da idem kod njih.
Ufff...
Prodavnice su generalno "ljakse priča" i sa takvima radiš
Ako ne znaš pljuju te, ako si kapacitet olajavaju te

Problem je što svaki MAXI drugačije funkcioniše.
Nikad neće napraviti McDonalds fazon gde u svakoj poslovnici svi funkcionišu isto od radnika do šefa.
Ali 2 dana slobodno je 2 dana, plata je kladionica.

Jedino mi je Super Vero ostao u lepom sećanju zbog iole urbanijih i korektnih kolega i organizacije sem ako zaobidjemo da od 12 plata u zbiru dobiješ 11.

e kada smo vec kod proedjenja novi sad i bg, ok je to nama je univer, vama je maksi

a ideja nam je uljez jednima idrugima jel...

nego oko pijaca ja skidam kapu vama

nadusanovcu recimosam uvjek uzimao odlicansir kajmak prsutu pecenicu kobasicu suvu

ma sve

u vojvodini ti mlecni proizvodi i nisu neki jbg ovde puno prasine po poljima...

vama tamp donose od valjeva uzica...

kod nas kao psie iz uzicaa ono sve nakupci...

sve ostalo anravno imamo u izobilju ali to suvo i mlecno... to je bg bolji

Ufff...
Prodavnice su generalno "ljakse priča" i sa takvima radiš
Ako ne znaš pljuju te, ako si kapacitet olajavaju te

Problem je što svaki MAXI drugačije funkcioniše.
Nikad neće napraviti McDonalds fazon gde u svakoj poslovnici svi funkcionišu isto od radnika do šefa.
Ali 2 dana slobodno je 2 dana, plata je kladionica.

Jedino mi je Super Vero ostao u lepom sećanju zbog iole urbanijih i korektnih kolega i organizacije sem ako zaobidjemo da od 12 plata u zbiru dobiješ 11.
Ista priča za Ideu i Aromu sa 1 dan slobodno, dok kod CG po 8 h rada.

evo i dokaza!

Novi Sad

12.03.2024.​

doji vidi pa oceni

Meni ne treba "zahtevnija" nego "platežnija" klijentela! :rtfm:
Mami nek zanoveta :ljutko:

ne znam kak ovi stojite ali ovde su pijace u diskontima uzasno lose

ako oces voce povrce ides bukvalno na pijacu ili u piljare

u maksiju univeru ideji je krs od pijace...

ti bi da ti placamo krs...

ruku na srce maksi je najbolji u tom trouglu po pitnaju pijace
Ovde je pijaca najnadgledanije odeljenje i vrlo zahtevno.
Da je sve sveže to stoji a čime je ko gajio od onih 200 gazdinstava to nije moje.

Back