kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 55.971
kakve su u krevetu zavisi od inspiracije valjda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mit je nastao od sjeverno evropskih plavih zena koje su daleko vise slobodne u seksu.Istina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse.![]()
A mi smo vezane u krevetu? Mislim, plavuše na ovim prostorimaMit je nastao od sjeverno evropskih plavih zena koje su daleko vise slobodne u seksu.
Nikave veze sa bojom kose samo mentalitet drugi.
U moje vrijeme su kod nas se zene cesto ponasale kao da im je zlatna tj dovoljno je da rasirim noge i suma medju nogama ,zapusteno, dovoljno je samo da ima picu. Govorim o generacijama 50+. Cast izuzetcimaA mi smo vezane u krevetu? Mislim, plavuše na ovim prostorima![]()
Moram ovo da kažem pa neka bude shvaćeno kako god :žene su ranije umele malo više da cene sebe, da se više bave izborom partnera..nije kritika ničijeg načina života, već samo jedno viđenje nas 50+U moje vrijeme su kod nas se zene cesto ponasale kao da im je zlatna tj dovoljno je da rasirim noge i suma medju nogama ,zapusteno, dovoljno je samo da ima picu. Govorim o generacijama 50+. Cast izuzetcima![]()
Crnke.ljepša je duga crna kosa.Istina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse.
![]()
Stereotipi, predrasude, zloba....Moram ovo da kažem pa neka bude shvaćeno kako god :žene su ranije umele malo više da cene sebe, da se više bave izborom partnera..nije kritika ničijeg načina života, već samo jedno viđenje nas 50+za šume i ne znam baš, ali mislim da si nailazio na pošumljene
![]()
Može, otvori na svaštariMoze nova tema da spamujemo sa slikama plavusa
Tema neka se zove spamela
Po Bosni je bio posumljenih tj koliko hoces u to vrijeme,osisati sumu ili obrijati nema teorije, mislim da je i u Srbiji slicnoMoram ovo da kažem pa neka bude shvaćeno kako god :žene su ranije umele malo više da cene sebe, da se više bave izborom partnera..nije kritika ničijeg načina života, već samo jedno viđenje nas 50+za šume i ne znam baš, ali mislim da si nailazio na pošumljene
![]()