Plati kartu ili marš iz Beograda

Pa stvarno ga ne kapiram...
bgd---beogradska-ulica.jpg

Ovo je necije, nismo mi Severna Koreja, a mislim da ni tamo to ne rade.

Seljaci porede Beogradsku palanku sa Pjongjangom:hahaha:
Seljacka posla. Sve bostandzije.
pyongyang-day.jpg

Kami, ljudi ne ruse svoju istoriju, cuvaju je, a nove delove grada prave na slobodnim prostorima...razumes? Kao sto je Beograd sagradio Novi Beograd, Zagreb napravio Novi Zagreb...to se tako radi, a saobracaj se resava gradnjom metroa.

Pa da se po centrima grada nista ne dira, mi ne bi imali asfalt po centrima. A ako su Beogradjanka, Trg Republike i Bulevar istorija BG-a, onda i nisu bas neka istorija. Sacuvati samo neke osnovne gradjevine, uz restauraciju, a menjati ulice i trgove, to je normalna stvar.

Neka neko proba da se ponasa kao ovde - ali na zapadu. Nema sanse. E pa, posto nismo glupi, nego itekako dobro umemo, onda neka budemo dobri sami sebi i svojoj okolini - a ne samo zapadu.

Prevoz se placa.
Parking se placa.
Infostan se placa.
Struja se placa.
Djubre se ne baca kroz prozor, kao ni opusci i drugi sitan otpad.
Parkiranje u stilu "vezi konja na tarabu ispred vrata" - auto pravo na ulaz u nesto, uopste nije pozeljan.
Guzva u saobracaju je uobicajena pojava.
U autobus se ne ulazi tako sto se popnes uz stepenice odmah tu zakucas na mestu.
Posto je cesto guzva, kreni na vreme, nemoj da divljas pokusavajuci da stignes na vreme.

Itd.

Neka neko proba da se ponasa kao ovde - ali na zapadu. Nema sanse. E pa, posto nismo glupi, nego itekako dobro umemo, onda neka budemo dobri sami sebi i svojoj okolini - a ne samo zapadu.

Prevoz se placa.
Parking se placa.
Infostan se placa.
Struja se placa.
Djubre se ne baca kroz prozor, kao ni opusci i drugi sitan otpad.
Parkiranje u stilu "vezi konja na tarabu ispred vrata" - auto pravo na ulaz u nesto, uopste nije pozeljan.
Guzva u saobracaju je uobicajena pojava.
U autobus se ne ulazi tako sto se popnes u stepenice odmah tu zakucas na mestu.
Posto je cesto guzva, kreni na vreme, nemoj da divljas pokusavajuci da stignes na vreme.

Itd.
.........а цене су прилагођене платежним могућностима становништва

Back