Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.343
Pa stvarno ga ne kapiram...
![]()
Ovo je necije, nismo mi Severna Koreja, a mislim da ni tamo to ne rade.
Seljaci porede Beogradsku palanku sa Pjongjangom

Seljacka posla. Sve bostandzije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa stvarno ga ne kapiram...
![]()
Ovo je necije, nismo mi Severna Koreja, a mislim da ni tamo to ne rade.

Govorim teorijski. Beograd, kao i vecina srpskih gradova je ruglo za oci, koje je 10000 puta do sada unisteno gradnjom koja nije imala nikakv plan i program. Niko ne bi potpuno srusio trecu BG gimnaziju, ne brini.
Covece, to je necija imovina, ko nam daje pravo da nekome srusimo stan zato sto nam se ne dopada?
Ma dobro , ti si poseban , Tiksi nadčovek, ja bih tuda gurala bajs pored sebe do prve ravne ulice
![]()
Kami, ljudi ne ruse svoju istoriju, cuvaju je, a nove delove grada prave na slobodnim prostorima...razumes? Kao sto je Beograd sagradio Novi Beograd, Zagreb napravio Novi Zagreb...to se tako radi, a saobracaj se resava gradnjom metroa.
pa tamo su bili pre "regrutacije"... znaš dobro da će većina i brata da bije samo da šapka ostane na glavi...ebga, takvi su ti srbi, vole uniformu...hhaha stvarno su ko SS trupa ovi komunalci lopine
sve bi ja to poterao na plantaze PKB-a da zaradi platu
Covece, to je necija imovina, ko nam daje pravo da nekome srusimo stan zato sto nam se ne dopada?
Jadan , u kojoj li ti raspaloj selendri živiš kad ti je ova grozota gore merilo lepote urbane celine ?![]()
Nismo kaze mi kaze Sev Koreja.
Jaaaaaaaoooooooooooooo zemljo!
![]()

![]()
Nismo kaze mi kaze Sev Koreja.
Jaaaaaaaoooooooooooooo zemljo!
![]()
Jesi li u toj sali imao prvi odnos, pa bi ti neko srusio uspomene?![]()
Jadan , u kojoj li ti raspaloj selendri živiš kad ti je ova grozota gore merilo lepote urbane celine ?![]()
U ybte, u fiskulturnoj sali prvi "odnos"![]()
Ti, nemoj da se glupiras. A to sto prikazujes je klasican americki uticaj na arhitekturu, obojen komunizmom, Reg je mislila na evropsku istoriju i evropsku arhitekturu. Jesi li ti nekada video kako izgleda Rim?
.........а цене су прилагођене платежним могућностима становништваNeka neko proba da se ponasa kao ovde - ali na zapadu. Nema sanse. E pa, posto nismo glupi, nego itekako dobro umemo, onda neka budemo dobri sami sebi i svojoj okolini - a ne samo zapadu.
Prevoz se placa.
Parking se placa.
Infostan se placa.
Struja se placa.
Djubre se ne baca kroz prozor, kao ni opusci i drugi sitan otpad.
Parkiranje u stilu "vezi konja na tarabu ispred vrata" - auto pravo na ulaz u nesto, uopste nije pozeljan.
Guzva u saobracaju je uobicajena pojava.
U autobus se ne ulazi tako sto se popnes u stepenice odmah tu zakucas na mestu.
Posto je cesto guzva, kreni na vreme, nemoj da divljas pokusavajuci da stignes na vreme.
Itd.
Pa nije covek video nista drugo. Za njega je pojam Novi Beograd, ves na balkonima, balkoni zabarakidarini daskama,
lesonitom, plastikom.
Pa nije covek video nista drugo. Za njega je pojam Novi Beograd, ves na balkonima, balkoni zabarakidarini daskama,
lesonitom, plastikom.
Ti si toliko glup da nisi nista provalio na ovoj temi. Ama bas nista. Hajde procitaj prvo moje poruke na temi, pa ako mi napises ovo isto, definitivno cu te tretirati kao osobu sa posebnim potrebama.
Ma nije to van pameti, u svakom slucaju je kreativnije od neke haube na Fici![]()