Kakav mu je vladar 5-?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+ Јарцу прија константно Раково подилажење, титрање, подизање ега. Абразија.Константни налети топлих раковских емоција отопе јарчевску стеновиту затвореност.
![]()
:
Боље анализирај твој омиљени филм о оном керу, него што се ту ужасаваш... и спамујеш.Joj uzas.
Боље анализирај твој омиљени филм о оном керу, него што се ту ужасаваш... и спамујеш.
Доберману са оним Белушијем.Kakvom keru?

Lepo je sve to teorijski,a jel znate kako u praksi funkcionisu Jarac i Rak?
Mozda zena Rak i muskarac Jarac ali obrnuto nisam bas sigurna,bar kod mene to nije slucaj.
P.s poslao mi cokoladu jedan dupli Rak juce preko drugarice za rodj.
Jos se nije odlepio od mene,posle par godina iako je svuda blokiran.
A i ja imam tu Veneru u Raku i definitvno ostaje dugo vezana za nekog s kojim nemam nista i Venera u meni ga proganja ali je Lav previse ponosit i uostalom u 12oj kuci tako da sam ja suzdrzana i kroz Sunce u 11oj se lecim. Nerviram se oko stanja u drustvu Ili lazes,ili je taj neki tezak jadnik.To izglega samo ti mislis da si neka riba.Svi tebe jure moz mislit.Nit si lepa,nit pametna,a jos manje zanimljiva.Ali na forumu sve to mozes biti.Uzivaj.

Паћино је Плутон. Плутон у Лаву тригон Марс у Овну - идеалиста, борац против криминала, али његов успех у послу, његова преданост професији, је довела до краха на породичном плану - Плутон квадрат Месец у Бику. Де Ниро је Сатурн. У Јарцу - посвећеност лоповлуку. Квадрат Венера у Ваги, не сме, због природе свог посла, да се емотивно везује, да укључи љубав у свој занат.
Не бави се ловом, зато што Сатурн означава сиромаштво, али особа која има јаког Сатурна има амбицију да се обогати, да се попне на врх (политичке, друштвене, криминалне...) лествице, да се уздигне изнад (материјалне) беде.Mada ne bavi se Saturn lovom.
Не само детектив, него је и најбољи обавештајац. Кад већ спомињемо филмске/књижевне ликове, треба истаћи чињеницу да је Џејмс Бонд - Шкорпион.Ali zato ja mislim da je Skorpija detektiv broj 1.

Близанцу ако би се повериле тајне од државног значаја, држава би пропала, све би излапрдао.onda si mozda delom u pravu... ali blizanac nije neko kome treba verovati.![]()

Najbolji obavestajci su ljudi sa jakim vazduhom(najvise Blizancima) sa mrvicom Skorpije. Skorpija je previse introvertna da bi bila obavestajac, bez jakog vazdusnog elementa(pokretljivosti, misli u hodu) tesko.
Близанцу ако би се повериле тајне од државног значаја, држава би пропала, све би излапрдао..
Najbolji obavestajci su ljudi sa jakim vazduhom(najvise Blizancima) sa mrvicom Skorpije. Skorpija je previse introvertna da bi bila obavestajac, bez jakog vazdusnog elementa(pokretljivosti, misli u hodu) tesko.