Planete, znakovi i kuće na filmskom platnu

Mozda i neka 12ta, film...
Inace stavih Mars u Biku jer se on predstavlja kao imucan covek, pare su nacin pomocu kog on sprovodi svoju moc.

A ovaj?

Mozda Venera u Devici(radnicka klasa ) u konjukciji sa Jupiterom. Dispozitor Merkur u Lavu. I Venera i Jupiter u losem dostojanstvu, pa koliko god novca bilo u igri, zadovoljstvo ga nikad ne prati uvek je tu neadekvatan osecaj u biti. Dispozitor Merkur u Lavu, na kraju ipak dolazi do toga da samo integritet i prava osecanja mogu 'kupiti ' ljubav.

Rakovi toliko vole emotivni komfor, da će dozvoliti da ih neko pravi idiotom, samo zato što ga grli i nežno čini sigurnim... I onda to traje dugo, dok ne polude. E posle su im krive sve žene /muškarci... Jbt nije ti niko kriv što padaš na te kvazi emocije...

Njima je nežnost kad ti se neko smeška ili te grli... Brate... To može svako da odglumi.

Većina ih večito trči za (sa strane gledano) nekim kučkama/ološem, koji su prema njima oličenje nežnosti... A svi vide okolo da je to običan manipulator...

Ali kada naiđe na normalnu osobu, koja mu ne podilazi, on to tretira kao bezosećajnost i grubost.

Pa, noramlno da ćeš završiti sa manipulatorom kad normalno ponašanje diskredituješ jer ne možeš da podneseš kad ti se neko normalno obraća. Kad te tretira i malo grublje, ali iskreno. Ne... Njima treba samo neko da ih mazi, kao da su od meda.
Зато се Ракови ко таксене марке лепе за Јарчеве. Раку емоције осцилирају из минута у минут, а Јарцу је потребна светлосна година да развије емоцију, или да пређе у друго емоционално стање. Раку је потребна особа која је строга, која ће поставити границе, која ће га с времена на време третирати ко ђубре (јер Рак има урођен комплекс ниже вредности) али која ће исто тако му с времена на време давати мрвице (пажње, љубави, солидарности), а особа која то најбоље уме да ради је Јарац.

Da, (Rakovi) kao da moraju da prođu taj mazohizam, baš to kao da su niža bića, kada naiđe ta osoba, odjednom nemaju integritet niti ponos...

Ovo za nepristojnu ponudu, nemam baš toliko inspiracije kao vi... Ali Pluton je taj koji unosi crv sumnje i testira veze tim ucenama, novcem, bogatstvom kojim im maše ispred očiju. Nekako mi ovde mora njega biti kao pozitivne stvari koja deluje samo kao negativna. Klasična provokacija.

Jeste da..fali Pluton. Dodala bi ga onda u konjukciji sa ovom Venerom.
Muz je Vodolija da.
Сукоб Сунца (у Водолији) и Венере (у Шкорпији), ма колико се разликовали (квадрирали) свест, его и љубав, увек се на крају - синхронизују, споје у једно.
Иначе, Деми Мур је Шкорпија, а Харелсон Лав, тако да је и то илустровало њихове разлике и сукобе.

Зато се Ракови ко таксене марке лепе за Јарчеве. Раку емоције осцилирају из минута у минут, а Јарцу је потребна светлосна година да развије емоцију, или да пређе у друго емоционално стање. Раку је потребна особа која је строга, која ће поставити границе, која ће га с времена на време третирати ко ђубре (јер Рак има урођен комплекс ниже вредности) али која ће исто тако му с времена на време давати мрвице (пажње, љубави, солидарности), а особа која то најбоље уме да ради је Јарац.

Ali i Jarcu treba Rak. Da ima razlog zbog koga rmbaci z:mrgreen: na poslu, da ispuni i stiklira taj deo na svojoj listi(porodicu) a svestan je da bolje od Raka ne moze nikome da dodeli tu ulogu brige o porodici, da bi on imao jednu brigu manje i posvetio se karijeri.
Jarcu isto prija Rak.

Ali Rakovi se najvise lepe za Skorpije. Skorpija je Raku u petoj kuci.

Jeste li gledali film "Dnevnik Janga trovača"? To mi je bio omiljeni film kao klinki, pa i sad mi se sviđa ideja.

To neki Mesec aspekt Pluton, neka emotivna manipulacija... Negujem te - Mesec, ali te trujem - Pluton... Ali mora i Saturna biti i šeste, jer on to radi mic po mic, svakodnevno, i metodološki, vodi preciznu evidenciju... I mlad je, učenik (Devica, Merkur)... I voli hemiju... Awww...

Ne znam da li ima neki klip, ček da potražim...

- - - - - - - - - -

I film je istinit... z:D

Ali i Jarcu treba Rak. Da ima razlog zbog koga rmbaci z:mrgreen: na poslu, da ispuni i stiklira taj deo na svojoj listi(porodicu) a svestan je da bolje od Raka ne moze nikome da dodeli tu ulogu brige o porodici, da bi on imao jednu brigu manje i posvetio se karijeri.
Jarcu isto prija Rak.

Ali Rakovi se najvise lepe za Skorpije. Skorpija je Raku u petoj kuci.

Ne trebaz:mrgreen:

Jarcu isto prija Rak.
+ Јарцу прија константно Раково подилажење, титрање, подизање ега. Абразија. z:mrgreen: Константни налети топлих раковских емоција отопе јарчевску стеновиту затвореност. z:mrgreen:

Ali Rakovi se najvise lepe za Skorpije..
Ово ми је однекуд познато. z:mrgreen:

Nisam gledala taj film.
Sta vam je recimo Titanik? z:mrgreen:

On je Ovan(mlad, hrabar, ne preza ni od cega), sa Mesec 0 Jupiter( zena iz bogate porodice, osvojio kartu na kocki). Ona je Vaga sa Mesecom u Lavu(aristokratska porodica, u kriznim situacijama je pokazala hrabrost, volju za zivotom).
Muz je Jarac.

Retrogradni Merkur, propust... I ledeni breg, Saturn... U Vodi, Neptun, davljenje... Desna strana, Lav(?)/peta... Ako je udarac (Mars) bio u desnu stranu, dok je trajala zabava (peta), a kapetan je spavao (Neptun). Mars (kapetan) u Ribama(?).

Da, što se tiče njih... Slažem se, ona kosa... Mesec u Lavu da...

Da, on je i umetnik, slikar... Neptun aspekt Mesec...

Poslednja izmena:
.Sta vam je recimo Titanik? z:mrgreen:.
Само једну сцену из Титаника узимам као анализирање.

Општа катастрофа, катаклизма. Брод се преполовио, она и Дикаприо висе на неком гелендеру, гледају у смрт - ладну воду (у коју ће врло брзо и да потону), а она у целој тој хаотичној ситуацији мртва ладна изјављује: ''јел се сећаш кад смо се овде први пут упознали?''. То је гарант нека Водолија са Месецом и Венером у Рибама. То лудо, па Бог. Људи на све стране гину, а њој прорадио женски сентимент у таквој ситуацији.

Da...da...to mi je recimo neki retrogradni Merkur u kvadratu sa Jupiterom(preterani optimizam(brod koji ne moze da potone itd), propust zbog loseg planiranja, nehajnost za detalje).

A on da...Ovan sa Venerom u Ribama(umetnost).

Haha...mozda bi i meni tako nesto palo napamet. Ne zbog zenskog sentimenta, nego bi revidirala najlepse trenutke sa te plovidbe, kada bi videla da sve ide do tacke bez povratka.

Poslednja izmena:
A mene upravo jedan Jarac progoni već tri godine... Jarac/Lav. z:mrgreen: Mesec u Biku...

Inače koliko sam primetila muškarci sa naglašenim Bikom, ili Mars u Vagi, tim tzv. ženskim znaciima (znam da je Vaga muška energija), umeju da budu opsednuti ženama na neki način, naravno uz ostale aspekte.

Koja mu je taktika za proganjanje?
Ovog duplog Raka kad odbijem on kaze kako sam drska z:mrgreen:

Само једну сцену из Титаника узимам као анализирање.

Општа катастрофа, катаклизма. Брод се преполовио, она и Дикаприо висе на неком гелендеру, гледају у смрт - ладну воду (у коју ће врло брзо и да потону), а она у целој тој хаотичној ситуацији мртва ладна изјављује: ''јел се сећаш кад смо се овде први пут упознали?''. То је гарант нека Водолија са Месецом и Венером у Рибама. То лудо, па Бог. Људи на све стране гину, а њој прорадио женски сентимент у таквој ситуацији.

I ne samo to, nego muzika svira... Uspavanka...

Mene je jako nerviralo što ga nije popela i podelila dasku. Ili sišla u vodu sa njim. Ne podnosim to žensko pravo prvenstva u tradicionalnim običajima... Bila sam besna sve vreme do kraja što jedno leži, a drugo se davi...

- - - - - - - - - -

Koja mu je taktika za proganjanje?
Ovog duplog Raka kad odbijem on kaze kako sam drska z:mrgreen:

Ahaha... Ajao, a to mu se verovatno i sviđa... Paćenici.

Kaže da se promenio, da želi samo da budemo prijatelji, da me neće proganjati... z:hm:

A mene upravo jedan Jarac progoni već tri godine... Jarac/Lav. z:mrgreen: Mesec u Biku...

Inače koliko sam primetila muškarci sa naglašenim Bikom, ili Mars u Vagi, tim tzv. ženskim znaciima (znam da je Vaga muška energija), umeju da budu opsednuti ženama na neki način, naravno uz ostale aspekte.

I Saturn je progonitelj. Svi prvo pomisle na Skorpiju, Bika...ali i Saturn ima itekako udela u tome.

I ne samo to, nego muzika svira... Uspavanka...

Mene je jako nerviralo što ga nije popela i podelila dasku. Ili sišla u vodu sa njim. Ne podnosim to žensko pravo prvenstva u tradicionalnim običajima... Bila sam besna sve vreme do kraja što jedno leži, a drugo se davi...

- - - - - - - - - -

Ahaha... Ajao, a to mu se verovatno i sviđa... Paćenici.

Kaže da se promenio, da želi samo da budemo prijatelji, da me neće proganjati... z:hm:

Kada sam ga pre mesec dana blokirala kaze drugarica da je ostao smrtno uvredjen :rotf:

E ali kad cujem tu poznatu recenicu 'promenio sam se' dodatno mi porastu rogoviz:mrgreen:

Ja ne mogu da razumem da nešto ne možeš da pustiš posle tri godine (to bila neka zajebancija maximum trajala dva meseca ne efketivno)... Jbt ja iz veze od nekoliko godina izašla i par dana posle niko nikog nije smarao porukama i pozivima... Ta opsesija... Ima Pluton opozicija Jupiter i tu opoziciju kvadrira Sunce, i nekoliko velikih kvadrata i opozicija, između ostalog Mesec opozicija Uran (vladar sedme) u Škorpiji... A njih kvadrira Saturn na Asc u 12.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da razumem da nešto ne možeš da pustiš posle tri godine... Jbt ja iz veze od nekoliko godina izašla i par dana posle niko nikog nije smarao porukama i pozivima... Ta opsesija... Ima Pluton opozicija Jupiter i tu opoziciju kvadrira Sunce, i nekoliko velikih kvadrata i opozicija, između ostalog Mesec opozicija Uran (vladar sedme) u Škorpiji...

Mozda je opsednut,mozda dokon a mozda bi trebala da pogledas vas uporedni pa da nadjes odgovor.
A mozda da ga smaknemo? :per:

- - - - - - - - - -

Ili da stavis kartu pa da na miru prostudiramo.

Back