Sjajno...
I Uran, moderan neboder...
I Uran, moderan neboder...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Uran, moderan neboder...Зато се Ракови ко таксене марке лепе за Јарчеве. Раку емоције осцилирају из минута у минут, а Јарцу је потребна светлосна година да развије емоцију, или да пређе у друго емоционално стање. Раку је потребна особа која је строга, која ће поставити границе, која ће га с времена на време третирати ко ђубре (јер Рак има урођен комплекс ниже вредности) али која ће исто тако му с времена на време давати мрвице (пажње, љубави, солидарности), а особа која то најбоље уме да ради је Јарац.Rakovi toliko vole emotivni komfor, da će dozvoliti da ih neko pravi idiotom, samo zato što ga grli i nežno čini sigurnim... I onda to traje dugo, dok ne polude. E posle su im krive sve žene /muškarci... Jbt nije ti niko kriv što padaš na te kvazi emocije...
Njima je nežnost kad ti se neko smeška ili te grli... Brate... To može svako da odglumi.
Većina ih večito trči za (sa strane gledano) nekim kučkama/ološem, koji su prema njima oličenje nežnosti... A svi vide okolo da je to običan manipulator...
Ali kada naiđe na normalnu osobu, koja mu ne podilazi, on to tretira kao bezosećajnost i grubost.
Pa, noramlno da ćeš završiti sa manipulatorom kad normalno ponašanje diskredituješ jer ne možeš da podneseš kad ti se neko normalno obraća. Kad te tretira i malo grublje, ali iskreno. Ne... Njima treba samo neko da ih mazi, kao da su od meda.
Fali mi Škorpija... Venera - ponuda koju dobijaš, nepristojna - Pluton. A i Pluton je bogataš, i ucena.
I rizik... Kocka... Ovaj njen muž mi je nekako vodolijski... Kocka se sa ženom...
Сукоб Сунца (у Водолији) и Венере (у Шкорпији), ма колико се разликовали (квадрирали) свест, его и љубав, увек се на крају - синхронизују, споје у једно.Jeste da..fali Pluton. Dodala bi ga onda u konjukciji sa ovom Venerom.
Muz je Vodolija da.
Зато се Ракови ко таксене марке лепе за Јарчеве. Раку емоције осцилирају из минута у минут, а Јарцу је потребна светлосна година да развије емоцију, или да пређе у друго емоционално стање. Раку је потребна особа која је строга, која ће поставити границе, која ће га с времена на време третирати ко ђубре (јер Рак има урођен комплекс ниже вредности) али која ће исто тако му с времена на време давати мрвице (пажње, љубави, солидарности), а особа која то најбоље уме да ради је Јарац.
na poslu, da ispuni i stiklira taj deo na svojoj listi(porodicu) a svestan je da bolje od Raka ne moze nikome da dodeli tu ulogu brige o porodici, da bi on imao jednu brigu manje i posvetio se karijeri.
Ali i Jarcu treba Rak. Da ima razlog zbog koga rmbacina poslu, da ispuni i stiklira taj deo na svojoj listi(porodicu) a svestan je da bolje od Raka ne moze nikome da dodeli tu ulogu brige o porodici, da bi on imao jednu brigu manje i posvetio se karijeri.
Jarcu isto prija Rak.
Ali Rakovi se najvise lepe za Skorpije. Skorpija je Raku u petoj kuci.

+ Јарцу прија константно Раково подилажење, титрање, подизање ега. Абразија.Ali i Jarcu treba Rak. Da ima razlog zbog koga rmbacina poslu, da ispuni i stiklira taj deo na svojoj listi(porodicu) a svestan je da bolje od Raka ne moze nikome da dodeli tu ulogu brige o porodici, da bi on imao jednu brigu manje i posvetio se karijeri.
Jarcu isto prija Rak.
Константни налети топлих раковских емоција отопе јарчевску стеновиту затвореност.
Ово ми је однекуд познато.Ali Rakovi se najvise lepe za Skorpije..

Nisam gledala taj film.
Sta vam je recimo Titanik?
On je Ovan(mlad, hrabar, ne preza ni od cega), sa Mesec 0 Jupiter( zena iz bogate porodice, osvojio kartu na kocki). Ona je Vaga sa Mesecom u Lavu(aristokratska porodica, u kriznim situacijama je pokazala hrabrost, volju za zivotom).
Muz je Jarac.
Mesec u Biku...Само једну сцену из Титаника узимам као анализирање..Sta vam je recimo Titanik?.
A mene upravo jedan Jarac progoni već tri godine... Jarac/Lav.Mesec u Biku...
Inače koliko sam primetila muškarci sa naglašenim Bikom, ili Mars u Vagi, tim tzv. ženskim znaciima (znam da je Vaga muška energija), umeju da budu opsednuti ženama na neki način, naravno uz ostale aspekte.

Само једну сцену из Титаника узимам као анализирање.
Општа катастрофа, катаклизма. Брод се преполовио, она и Дикаприо висе на неком гелендеру, гледају у смрт - ладну воду (у коју ће врло брзо и да потону), а она у целој тој хаотичној ситуацији мртва ладна изјављује: ''јел се сећаш кад смо се овде први пут упознали?''. То је гарант нека Водолија са Месецом и Венером у Рибама. То лудо, па Бог. Људи на све стране гину, а њој прорадио женски сентимент у таквој ситуацији.
Koja mu je taktika za proganjanje?
Ovog duplog Raka kad odbijem on kaze kako sam drska![]()

A mene upravo jedan Jarac progoni već tri godine... Jarac/Lav.Mesec u Biku...
Inače koliko sam primetila muškarci sa naglašenim Bikom, ili Mars u Vagi, tim tzv. ženskim znaciima (znam da je Vaga muška energija), umeju da budu opsednuti ženama na neki način, naravno uz ostale aspekte.
I ne samo to, nego muzika svira... Uspavanka...
Mene je jako nerviralo što ga nije popela i podelila dasku. Ili sišla u vodu sa njim. Ne podnosim to žensko pravo prvenstva u tradicionalnim običajima... Bila sam besna sve vreme do kraja što jedno leži, a drugo se davi...
- - - - - - - - - -
Ahaha... Ajao, a to mu se verovatno i sviđa... Paćenici.
Kaže da se promenio, da želi samo da budemo prijatelji, da me neće proganjati...![]()

Ja ne mogu da razumem da nešto ne možeš da pustiš posle tri godine... Jbt ja iz veze od nekoliko godina izašla i par dana posle niko nikog nije smarao porukama i pozivima... Ta opsesija... Ima Pluton opozicija Jupiter i tu opoziciju kvadrira Sunce, i nekoliko velikih kvadrata i opozicija, između ostalog Mesec opozicija Uran (vladar sedme) u Škorpiji...