Planete, znakovi i kuće na filmskom platnu

Kaze Jana Tesanovic> glavna glumica ovog filma je Mars u Biku, a onda dodaje za negativnu stranu isto, kaze, onaj reper sto je napisao pesmu 'Bitch better have my money' ima Marsa u Biku. Poenta je sledeca, vec dva, tri dana slusam Rihannu i ubacujem se s tom pesmom i imam Marsa u Biku, hahaha Pre sam odbijala da slusam ta sr..a ali sada sherujem sa vama spot. Pozadina je da ju je menadjer oladio za milionsku sumu u stvarnom zivotu a ona u spotu ubija Hanibala. Dobar spot, bacim ga u rubriku Song of the Stars

Sunce u Biku , Léto s kovbojem (1976)
01.jpg

Стенисе, како би окарактерисао Мекналтија?

Predpostavljam da si gledao True Detective.
Definitivno Vaga,mnogo ima od tog znaka,mozda Asc Ovan ili Strelac,mozda merkur u Strelcu ali nisam siguran ali najvise preovladjuje Vaga,smetao mi je u pocetku,da ne nabrajam u ovoj scene je opisan njegov karakter

Kako bi ga ti okarekterisao?

Predpostavljam da si gledao True Detective.
Гледао сам.

Definitivno Vaga,mnogo ima od tog znaka,mozda Asc Ovan ili Strelac,mozda merkur u Strelcu ali nisam siguran ali najvise preovladjuje Vaga,smetao mi je u pocetku,da ne nabrajam u ovoj scene je opisan njegov karakter

Kako bi ga ti okarekterisao?
Дефинитивно је Вага. Подзнак Шкорпија - има тај ''шкорпионски поглед'' са Меркуром у Шкорпији на подзнаку - изузетан детектив. Марс у Водолији - проблем са ауторитетима (мада, то исто може да буде Шкорпија - егзалтација Урана), не може да партиципира у дуготрајним везама, Месец конјукција Нептун у Стрелцу, потеже за алкохолом када се идеали сруше.

Гледао сам.

Дефинитивно је Вага. Подзнак Шкорпија - има тај ''шкорпионски поглед'' са Меркуром у Шкорпији на подзнаку - изузетан детектив. Марс у Водолији - проблем са ауторитетима (мада, то исто може да буде Шкорпија - егзалтација Урана), не може да партиципира у дуготрајним везама, Месец конјукција Нептун у Стрелцу, потеже за алкохолом када се идеали сруше.

Mislim da nema Skorpiju u sebi,Skorpije se zakace za nesto sto je misticno sto ih fascinira,to sto je dobar detektiv to je zbog Vage,sujetan je,hoce da pokaze da je bolji od drugih resavanjem slucajeva
to mu hrani ego,to mu je ceo zivot.Problemi sa autoritetima je takodje moze da bude Vaga.
Pitao si me ranije zasto mi je The Wire najbolja serija,da ne bi pisao postavicu ovaj video

Kako bre nema Škorpije, najbolji detektiv u seriji?

Meni je on skroz slika i prilika arhetipa Marsa u Škorpiji. Kad nešto uhvati ne pušta, i koristi se i manipulacijama da do toga dođe.
Ima i Neptun na osi 1/7 tj. u aspektu sa Venerom... Ljubavni život mu uništava alkohol, a od svega toga beži u opsesije kriminalcima. To mu je autlet, što i jeste priča Marsa u Škorpiji, on je autlet za bes koji nije morao tu da nastane, kao i svaki vodeni Mars. On to izbacuje kroz lov na krimose.

Sa krimosima je nekako u prirodnom okruženju, što je skroz Mars u Škorpiji. Tj. Škorpija.

Ne znam kako bih ga poređala, ali taj kompleks sa devetom, mu možda stavlja JMČ u devetu, ili Uran u Strelca ili devetu, gde može da bude eksplozivan i da misli da je pametniji od svih.
Ima kompleks vezano za diplomu (deveta, Jupiter sjeban), odbojnost prema hijerarhiji (Saturn naglašen), to je i uticaj Vodolije.

Uvek je sav razdrljen, i nije uglađen, nema baš neke manire, više je običan i direktan.

Ne voli da se femka, i fensi ponašanje.

Zato mislim da nije baš Asc Vaga, već neka vucibatina, kao Ovan ili Škorpija... Ili Vodolija...

Ne znam kako bih to sve složila, ali znam da mi je on kao ceo, Mars u Škorpiji i Neptun na Asc, ili negde upleten u osu 1/7...

Rast ima onog Saturna, bila je drugarica u pravu, ali isto mi preovlađuje Škorpija...

Poslednja izmena:
Saturn opozicija ili konjukcija Mars u Blizancima... Saturn je predstavnik vlasti. Mars je policajac (policajac sa činovima, ili policajac odan hijerarhiji (Petar))... U Blizancima, raspravlja se o slobodi govora... Saturn pokušava da blokira Marsa, naravno zbog opreza i koječega (ne sećam se tačno zašto je to u ovom slučaju, tj. koji su motivi Petrovog lika)...

To može biti i Mars u Jarcu (onaj policajac goreopisan)...

Može biti Mars konjukcija Saturn, sve to opozicija Merkur (oni Blizanci).

Poslednja izmena:
Saturn opozicija ili konjukcija Mars u Blizancima... Saturn je predstavnik vlasti. Mars je policajac (policajac sa činovima, ili policajac odan hijerarhiji (Petar))... U Blizancima, raspravlja se o slobodi govora... Saturn pokušava da blokira Marsa, naravno zbog opreza i koječega (ne sećam se tačno zašto je to u ovom slučaju, tj. koji su motivi Petrovog lika)...

To može biti i Mars u Jarcu (onaj policajac goreopisan)...

Može biti Mars konjukcija Saturn, sve to opozicija Merkur (oni Blizanci).

Ma klasičan režimski čovek, motiv mu je slepačka služba, da održi privilegovano mesto. Sviđa mi se Merkur pa trine Neptun u Vodoliji (Sanja slobodu) i Uran u Vagi (Indvidualna pravda). Sve ja to mislim samo mi treba neko o kom ne znam ništa da mi objasni da l ima veze, da li pričam nebuloze i da li mi je vreme da prošetam.

Da, Merkur ima lepe aspekte... On je produhovljen, slobodan, kreativan, zanimljiv, privlačan... Popularan... Medijska ličnost (Neptun, ili Merkur u Ribama isto može biti)...

Kontakt Urana i Marsa dovode do ljudi koji izazivaju, tj. traže đavola... Ali oni žive za taj adrenalin, tek tada se osećaju živim. Mars u Vodoliji, Mars aspekt Uran.

Ne treba zbog mene da se nerviraš, ja nisam naivna, samo sam fina i kulturna. Takvi su najopasniji. Onaj ko laje, ne ujeda. Oni fini su opasni, jer verovatno nose bombu u tašni. Zato su i fini, jer sa takvim oružjem moraš paziti kako hodaš ulicom, da te neko ne isprovocira lako... To ti je Mars u Škorpiji u kratkim crtama... Nekad gutamo više u sebe, da ne bi druge povredili, jer ako se otkačimo ne umemo da se zaustavimo. Noga je stalno delimično na kočnici...

Ne treba zbog mene da se nerviraš, ja nisam naivna, samo sam fina i kulturna. Takvi su najopasniji. Onaj ko laje, ne ujeda. Oni fini su opasni, jer verovatno nose bombu u tašni. Zato su i fini, jer sa takvim oružjem moraš paziti kako hodaš ulicom, da te neko ne isprovocira lako... To ti je Mars u Škorpiji u kratkim crtama... Nekad gutamo više u sebe, da ne bi druge povredili, jer ako se otkačimo ne umemo da se zaustavimo. Noga je stalno delimično na kočnici...

Razumem! Ovo je moje prirodno stanje, što bi ti rekla. Lav u meni je glasan i jasan. Izvlači deblji kraj ali to mu ne smeta jer vidi svrhu. Smatra da treba da boldira stvari koje treba da se istaknu zarad opšteg dobra. E sad, o čemu mi pričamo to je veliko pitanje. :D

Mars u Škorpiji ne voli da se odaje. Voli da svi misle da je smotan, naivan, bezopasan itd. Ne smeta meni kad neko likuje nada mnom (što i ne mislim da je ovde bio slučaj, ali generalno pričam, znam da delujem naivno, ali ja tako želim).

A vidiš ja sam ljubazna i fina i ne volim da neko to olako shvata. Ono što ste rekli da lav traži feedback. Apsolutno! Poštujem te, poštuj me. U čemu je problem? Druga postavka mi je neshvatljiva. Mars u Biku mi izgubi strpljenje i izbaci rogove kad vidi crveno. :) Sve ovo je bila greška, ali se oslobeđeno osećam, recimo. A venera u raku štiti onog od kojeg prima, a od tebe sam primila i savete, i smernice, i dobru volju :heart2: Šta vredi što je neko upućen i inteligentan ako ne deli, ne računa se. Nadam se da ti nisam narušila odnose, a verovatno nisam, a ako jesam će ga rešimo! :)

Ne al pazi ti škorpiju, ona ti kaže "padobranci, saboteri" i ti se pecaš kao ako misliš na mene... i ona ti kaže ma ne mislim na tebe i ide dalje pričaš nebuloze, šetaj. Pa stani, vrati se korak unazad kaži lepo onda na kog si mislio i gotova priča. Što bi mene neko uvlačio u svoje psihološke igre. Majakovski je rekao: Biti misteriozan je glupo i dosadno. I ja sam ubeđena ništa više od toga. Klasičan blef.

Aj pa da izlečim ja moje duševne probleme! Wish me luck!

Back