gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Aha, nisam shvatila da govoris o sebi. Pa ne znam, obicno se ljudi ne secaju kad mesecareJesam izlazio ali ne znam sta se dalje desavalo, uglavnom nista lijepo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, nisam shvatila da govoris o sebi. Pa ne znam, obicno se ljudi ne secaju kad mesecareJesam izlazio ali ne znam sta se dalje desavalo, uglavnom nista lijepo.
Dok ne ovladaš tehnikom a za to treba vremena, moguće su takve nuspojaveNije mi baš bio toliki horor ali jeste bilo malo neprijatno. Recimo pre nego što me je taj entitet pritisnuo neki ženski glas me je pitao da li ja hoću, a ja nisam odbio.
Pa onda ta decu su bila poprilično simpa. Pitam se da li ovo sve ima veze sa onom vežbom za kundalini.
A i to jesam kao mali, ne znam za kasnije, ubio bih se da znam da jesam.Aha, nisam shvatila da govoris o sebi. Pa ne znam, obicno se ljudi ne secaju kad mesecare
Meni to zalicilo da on jos uvek nije spreman za te stvari. E sad ja se izvinjavam ako nije takoDok ne ovladaš tehnikom a za to treba vremena, moguće su takve nuspojave
I molim te radi kako kaže taj lik, ako trebaju mantre, nemoj da te mrzi, ima to svoje zašto
Kao da se neki entitet zezao sa mnom. Bilo mu malo dosadno na astralu pa ajde da se igramo sa onima kojima su otvoreni neki kanali.Možda je sukuba
Šalim se malo,al u svakom slučaju nije dobro da te bilo šta pritiska
Može i tako da se kažeKao da se neki entitet zezao sa mnom. Bilo mu malo dosadno na astralu pa ajde da se igramo sa onima kojima su otvoreni neki kanali.
UpravoMeni to zalicilo da on jos uvek nije spreman za te stvari. E sad ja se izvinjavam ako nije tako
To jesteUpravo
Al od nečeg mora da se počne
Jel mislis da imas dar onda za nesto drugo, po pitanju tih stvariNekada sam imao ambicije da vidim aure, ali batalio sam to. Naprosto mislim da mi taj dar nije dat.
Koliko znam to se menja u zavisnosti od mnogih faktoraTo jeste
Kako vi proveravate boju svoje aure. Ja sam slusala neke, gledas izmedju prstiju ruke a u pozadini neka bela povrsina
Ja tako kad gledam ispada mi svetslo plava boja i ruzicasta tako nesto, kdavno nisam radila
A kad mi drugarica gledala kaze zuto ili zeleno bses. Bilo pre neku godinu
daJel mislis da imas dar onda za nesto drugo, po pitanju tih stvari
Kakav to jarac ne testira sebe,kad sam dosao na ovaj forum perje je letelo svaki dan,cim sam ja tu odmah su oci uprte u mene,Sauronovo oko pre svega,onda mi dali da budem moderator i smirili me,tako se pobedjuje protiv JarcaEvo Stannis možda voli da testira sebe, da vidi može li da pogodi. Možda jednostavno voli da pogadja. Kao što ti voliš Agatu Kristi?![]()
A meni Vodolija
Ne znam sta to znaci : /A meni Vodolija
Javice se neki expert koji zna i bicemo blagosloveni odgovoromNe znam sta to znaci : /
Šta te zanima?Jel zna neko odavde da gleda u solju kafe?
Zanima me nesto pa da pitam sta oznacava
Gde se kafa ispijala pa tu se stvori neka manja gromuljica od kafe, a dole kao malo udubljenje, sta znaci toŠta te zanim?
Odlazi manji teretGde se kafa ispijala pa tu se stvori neka manja gromuljica od kafe, a dole kao malo udubljenje, sta znaci to
Aaha, e pa hvala : )Odlazi manji teret
Ja sam mislila ti si stariji, imas barem 50 godpozdrav svima dali neko može da mi kaže boju moje čakre i aure,kao i potenciju kundalinija u kući saturna? rodjen sam 21.12. 1996.,volim vestern filmove,kaubojce i horor.želeo bih da se dopisujem sa vršnjacima i razmenjujemo salvete.