gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Aha tamna valjda zatrovana, negativna; tako sam nesto i ja citalaStekao sam neki utisak čitajući ljude koji vide aure da su u principu svetle nijanse boja dobre, a tamne loše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha tamna valjda zatrovana, negativna; tako sam nesto i ja citalaStekao sam neki utisak čitajući ljude koji vide aure da su u principu svetle nijanse boja dobre, a tamne loše.
Koje su kod tebe bojeČovek kome dosta verujem kaže da aura pored boje ima i kvalitet. Kaže da su najrazvijeniji oni sa transparentnom aurom (ovo je moj prevod sa engleskog) tj. da to i nije boja.
I meni je zelenaViše ljudi mi je reklo zelena, ali to pre više godina. Ne znam kako je sad.
Dia je jedna od retkih koja ima prave moćiOna tvoja Dia me je svojevremeno dobro pročitala i isto spominjala zelenu.
A, kakve ona moci ima, ako smem da pitamDia je jedna od retkih koja ima prave moći
Al to je i ogroman teret
JasnoviđenjeA, kakve ona moci ima, ako smem da pitam
Ne razumem bas, al nema vezeJasnoviđenje
Nije klasičan prorok al vidi stvari koje retko ko može, npr. vidi nečiju sliku i svašta ispričaNe razumem bas, al nema veze
Aha zanimljivoNije klasičan prorok al vidi stvari koje retko ko može, npr. vidi nečiju sliku i svašta ispriča
I u snovima joj se svašta prikazuje
I ja sam horor noćas sanjalaKad smo kod snova moguće da sam jutros imao astralni san, video sam dosta entiteta u ljudskom obliku i nešto me je steglo od gore dok sam ležao u krevetu.
Bilo je čudno, jedna baba je ulazila u sobu a tu su bila i neka deca i jedna mala crnkinja mi se osmehivala. Al baš me zanima ko je taj što me je pritiskao...
Jednom sam sanjala da letim, najbolji san do sadSto bi rekli u onoj pjesmi, snovi kao zivot stvarni.
Pa rekose neki kao tada se krece u mjesecarenje, ono nesto kao go izadjes iz stana i ides po gradu…Jel ste imali nekad astralnu projekciju u snu
A da vi toga niste bas bili svesni, vec kao dusa htela da ode
Mislim da se meni to nekoliko put desilo, samo sto se uplasim, cimnem i probudim
Imala sam i nije mi se previše dopaloJel ste imali nekad astralnu projekciju u snu
A da vi toga niste bas bili svesni, vec kao dusa htela da ode
Mislim da se meni to nekoliko put desilo, samo sto se uplasim, cimnem i probudim
Ni meni, bezveze nekakoImala sam i nije mi se previše dopalo
Nije mi baš bio toliki horor ali jeste bilo malo neprijatno. Recimo pre nego što me je taj entitet pritisnuo neki ženski glas me je pitao da li ja hoću, a ja nisam odbio.I ja sam horor noćas sanjala
To može da bude neka astralna larva
Ne znam, mislim da se tad to ne dogadjaPa rekose neki kao tada se krece u mjesecarenje, ono nesto kao go izadjes iz stana i ides po gradu…
Možda je sukubaNije mi baš bio toliki horor ali jeste bilo malo neprijatno. Recimo pre nego što me je taj entitet pritisnuo neki ženski glas me je pitao da li ja hoću, a ja nisam odbio.
Pa onda ta decu su bila poprilično simpa. Pitam se da li ovo sve ima veze sa onom vežbom za kundalini.
Jesam izlazio ali ne znam sta se dalje desavalo, uglavnom nista lijepo.Ne znam, mislim da se tad to ne dogadja