Planetarijum

Joooj... i na sve ovo još moram obaviti sistematski pregled (redovni koji radimo ovdje kod nas svake 2 godine)... isuse... neda mi se još i to...
Naravno, bojim se nalaza (ne pregleda), ponekad mi se čini da je bolje ništa ne znati... od ovog ljeta stalno neki problemi sa zdravljem... prvo sam imala upalu oka koja mi se vukla... onda su mi našli visok kolesterol... sad me opet muče žučni kamenci... i na sve ovo još malo dodatne gnjavaže sa zdravljem...

Gledam tranzite, solarni... možda ne gledam dobro, ali ništa ja tu ne vidim specijalno (te predikcije mi nikako ne idu)... što bi moglo biti....?
6.kuća mi je prazna, Rak na vrhu... Mjesec... ah Mjesec. Moj Mjesec je u konjukciji s Algolom... ali ima i Veliki trigon sa Venerom i Plutonom... i opoziciju s Neptunom. Ta opozicija s Neptunom uglavnom donosi bolesti za koje se ne zna otkud mi - tj. obično one za koje nemam niti jedan rizičan faktor...

Ispalit ću na živce.... baš sam sva jadna i nikakva.... najradije bih legla i zaspala:zzzz: i probudila se 1.12... (onda počne blagdansko vrijeme, moj omiljeni mjesec + rođendan.. a i sve ovo bi bilo iza mene... :D:roll:

U novom lunarnom horoskopu (počinje 25.9.) Sunce mi je tačno na natalnom Jupiteru... a lunarni Jupiter 2 stepena od natalnog ASC-a

Imamo li temu o lunarnom horoskopu?

I nekako ne vjerujem baš tom Jupiteru... zna on da omane... da donese velika očekivanja... i pretjerivanje u svemu.

Znam, mislim da je čak i doktorirao.
Ali nešto ga slabo spominju mejnstrim psiholozi. Vidim da je i dalje aktivan, drži treninge po inostranstvu.
Pre izvesnog broja godina prošao sam trening za Deep PEAT kod jednog njegovog pomoćnika ali nisam posle mnogo primenjivao tu tehniku (mada nije loša).

Znam, mislim da je čak i doktorirao.
Ali nešto ga slabo spominju mejnstrim psiholozi. Vidim da je i dalje aktivan, drži treninge po inostranstvu.
Pre izvesnog broja godina prošao sam trening za Deep PEAT kod jednog njegovog pomoćnika ali nisam posle mnogo primenjivao tu tehniku (mada nije loša).
Pa on se bacio na okultno
Mene te psihološke tehnike ne zanimaju previše što ne znači da ne valjaju
Obaška što je sklon da mazne neku drevnu šamanističku tehniku, malo je osavremeni i poturi ko svoju
Kod kog si njegovog pomoćnika učio?

Kod Vladimira Stojakovića.
Zameraju Slavinskom svašta...znam jednog poznanika okultistu koji kaže da je Slavinski dosta ljudi na ovaj ili onaj način oštetio.
Pa za nešto je sigurno kriv ali znam mnogo pravih idiota koji su sami došli kod njega
I pre njega su bili teški idioti
Nisu to stvari za svakoga
Dapače, malo je onih koji mogu da se nose sa tim
Ne mislim samo na Žikine metode, nego na ezoteriju generalno
Zato je potreban dobar i brižan Učitelj a tek njih je malo

Zato su i najveći što su imali. Ja bih rekao da ipak nisam dovoljno dobar da bih imao pravog Učitelja.

Što se tiče Amera on mi je više neki savetnik. Mislim da on nema učenike niti ga to zanima.
Ne znači da nisi dobar što nemaš Učitelja!
Razni ljudi mogu da budu Učitelji, nisu svi veliki al od svakog možemo nešto da naučimo

Sad zavisi šta misliš pod Učiteljem...Da li su to razni ljudi koje srećemo i od kojih naučimo ponešto ili učenik može imati samo jednog pravog učitelja.
Ove prve sam sretao, ovog drugog ne.
Mnogi imaju više Učitelja raznih nivoa
Zavisi i od oblasti kojoj se posvećuješ
Nije sve ko u pričama, jedan učenik, jedan učitelj
Pogotovo u doba Kali Juge kad se karma ubrzava

Back