Truman
Elita
- Poruka
- 23.952
Jbt, saznah tek danas da je umro astrolog Nikola Stojanović.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa već dugo je umro...? Šta nije? Mislim - nije ono, da je prije mjesec-dva...Jbt, saznah tek danas da je umro astrolog Nikola Stojanović.
Ne volim ga preterano al sam mu zahvalna!Volite li Slavinskog? Čitam sad od njega Ključeve psihičke magije.
Znam,imam ih!Mislio sam da uzmem Psihički trening jogija, ali imaću u vidu i knjigu koju si spomenula.
Ranije sam čitao Psihonaute unutrašnjih svetova...jako dobar pregled različitih škola.
DaMisliš na Psihički trening jogija za rad sa čakrama?
Pa on se bacio na okultnoZnam, mislim da je čak i doktorirao.
Ali nešto ga slabo spominju mejnstrim psiholozi. Vidim da je i dalje aktivan, drži treninge po inostranstvu.
Pre izvesnog broja godina prošao sam trening za Deep PEAT kod jednog njegovog pomoćnika ali nisam posle mnogo primenjivao tu tehniku (mada nije loša).
Pa za nešto je sigurno kriv ali znam mnogo pravih idiota koji su sami došli kod njegaKod Vladimira Stojakovića.
Zameraju Slavinskom svašta...znam jednog poznanika okultistu koji kaže da je Slavinski dosta ljudi na ovaj ili onaj način oštetio.
Zato su i najveći što su imali. Ja bih rekao da ipak nisam dovoljno dobar da bih imao pravog Učitelja.Ne možeš sam
Niko to ne može
I najveći majstori su imali Učitelje
To je zlatno pravilo
Ne znači da nisi dobar što nemaš Učitelja!Zato su i najveći što su imali. Ja bih rekao da ipak nisam dovoljno dobar da bih imao pravog Učitelja.
Što se tiče Amera on mi je više neki savetnik. Mislim da on nema učenike niti ga to zanima.
Mnogi imaju više Učitelja raznih nivoaSad zavisi šta misliš pod Učiteljem...Da li su to razni ljudi koje srećemo i od kojih naučimo ponešto ili učenik može imati samo jednog pravog učitelja.
Ove prve sam sretao, ovog drugog ne.