- Poruka
- 2.339
pa da,imam 52Ja sam mislila ti si stariji, imas barem 50 god
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da,imam 52Ja sam mislila ti si stariji, imas barem 50 god
rodjen sam 21.12. 1996.
A ovo gore sto si napisao ' 96pa da,imam 52
nisam to napisao,pogledaj malo boljeA ovo gore sto si napisao ' 96
Sigurno si neki Blizanac, sa podznakom i mesecom ili u blizancima ili ribara, promenljiv si vrlonisam to napisao,pogledaj malo bolje
netačno! probaj opet..Sigurno si neki Blizanac, sa podznakom i mesecom ili u blizancima ili ribara, promenljiv si vrlo
Ne mogu jer ne znamnetačno! probaj opet..
ih pa kaka si to astrološkinja..Ne mogu jer ne znam
Početnik samih pa kaka si to astrološkinja..
Mozda nije ova sad godina.Početnik sam
Nego kako kad si reko da si 1996 godiste, to ispada da imas 52
šalio sam se za oba oči glednoPočetnik sam
Nego kako kad si reko da si 1996 godiste, to ispada da imas 52
Ne znam, ne verujem ni da neko sa vecim znanjem od mene moze to da pogodi sa toliko malo informacija koje znam o tebišalio sam se za oba oči gledno
pogodi kojesam godište i štasam u horoskop![]()
razočarala si me..može svaki bar malo kvalitetniji astrolog..na kraju ću pomisliti da je ta astrologoija pseudo nauka -.-'Ne znam, ne verujem ni da neko sa vecim znanjem od mene moze to da pogodi sa toliko malo informacija koje znam o tebi
I ti si mene razocaraorazočarala si me..može svaki bar malo kvalitetniji astrolog..na kraju ću pomisliti da je ta astrologoija pseudo nauka -.-'
Mozda dolazi iz buducnosti.I ti si mene razocarao
Lazno se predstavljas : /
Moguce ; )Mozda dolazi iz buducnosti.
netačno,odakle ti to?I ti si mene razocarao
Lazno se predstavljas : /
Mozda on ovo uopste ne pise nego se to sve desava u nasim mislima.Moguce ; )
Moguce ♡♡♡Mozda on ovo uopste ne pise nego se to sve desava u nasim mislima.
A šta jeste
patišpanjA šta jeste
Muž mi je jarac. Pročitam mu poruke od neke ženske u telefonu i kad sam ga pitala kakve su to poruke on kaže da nije bilo nikakvih poruka. Pa ja jedino da ga postavim za kralja, drugo i nemam šta da kažem.Kakav to jarac ne testira sebe,kad sam dosao na ovaj forum perje je letelo svaki dan,cim sam ja tu odmah su oci uprte u mene,Sauronovo oko pre svega,onda mi dali da budem moderator i smirili me,tako se pobedjuje protiv Jarca