Planetarijum

Nije mi baš bio toliki horor ali jeste bilo malo neprijatno. Recimo pre nego što me je taj entitet pritisnuo neki ženski glas me je pitao da li ja hoću, a ja nisam odbio.
Pa onda ta decu su bila poprilično simpa. Pitam se da li ovo sve ima veze sa onom vežbom za kundalini.
Dok ne ovladaš tehnikom a za to treba vremena, moguće su takve nuspojave
I molim te radi kako kaže taj lik, ako trebaju mantre, nemoj da te mrzi, ima to svoje zašto

To jeste
Kako vi proveravate boju svoje aure. Ja sam slusala neke, gledas izmedju prstiju ruke a u pozadini neka bela povrsina
Ja tako kad gledam ispada mi svetslo plava boja i ruzicasta tako nesto, kdavno nisam radila
A kad mi drugarica gledala kaze zuto ili zeleno bses. Bilo pre neku godinu
Koliko znam to se menja u zavisnosti od mnogih faktora
Raspoloženja, energetskog stanja, zdravlja itd..
Al postoji ona osnovna lična boja
Najčešće je od više boja, samo su te sekundarne manjeg orbisa

Evo Stannis možda voli da testira sebe, da vidi može li da pogodi. Možda jednostavno voli da pogadja. Kao što ti voliš Agatu Kristi? 😇
Kakav to jarac ne testira sebe,kad sam dosao na ovaj forum perje je letelo svaki dan,cim sam ja tu odmah su oci uprte u mene,Sauronovo oko pre svega,onda mi dali da budem moderator i smirili me,tako se pobedjuje protiv Jarca

savete ili na ijekavici savjete,netrebu mi nikake salvete,otkud ti to..
hvala!
pa neznam ni ja ko ili šta je tačno kundalini ali čuo sam da je neko moćno biće ili energija u astrologija na astralu..pa me zanima sve u vezi toga,astrolog sam amater pa bi želeo da avanzujem malo..

Back