Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali meni Emilija stvarno liči na njega... Msm, nije da sam upoređivala, nego tako mi došlo...![]()
*dodem = da odemgde ti je onaj lepi avatar?
steta bi bila da odeš*dodem = da odem
Ne mogu da odem bez pozdrava, to je kućno vaspitanje.
Otišla sam i pozdravila se s vama
Gledala sam druge forume, pdf-ove, ovde.
Vi ste najjači!
Mala oda ovoj ekipi s astrologije, pre odlaska.
Niste me svi baš razumeli.
Otišo je lepi avatar i sve ostalo, dok mi me usliše molbu da brišu profil. Smarači.
Ćaos
ja se sva nadam da će se posle nekog vremena vratitiDisco, šteta je što ideš sa foruma.
Želim ti sve najbolje.![]()
Možda se i vrati, neki se vrate, neki ne, zavisi.ja se sva nadam da će se posle nekog vremena vratiti
većina ih se vrati kad tadMožda se i vrati, neki se vrate, neki ne, zavisi.
p.s. why dvanaestak? disco na nivou temeljne osobnosti nema ni blizu naglašenu prirodu ribe...uprkos tome sto su joj iskustva predodredjena dvanaestom polju kroz tu temeljnu osobnost "neindividualno" naglašena. XP
A jbt kad ti dodaš ovo (??), uvek vidim kasnije.
Ne vidi se slika, moraš da otvoriš link. Čovek bukvalno izgleda kao verzija Bika.
U astrologiji postoji dvanaest arhetipa. To nije slučajno,tih dvanaest arhetipa je duboko urezano u kolektivnu podsvest ijavlja se u svim mitologijama, religijama, računanjima i čemu sve ne.
Tih dvanaest arhetipaje samo projektovano na mikro, i na makro nivo.
Ovan nije samokonstelacijaovna, već ideja, simbol, arhetip u našoj glavi.
Prvi arhetip je prvi arhetip,tada, kada je ustanovljen astrološki, u to vreme je konstelacija Ovna bila ta koja je bila na mestu izlazećeg Sunca u vreme prolećne ravnodnevnice, sada nije, ali mi toi dalje zovemo prvi arhetip, i i dalje ga zovemo Ovan.
..da vidim,da vidim..ne moze se otvoriti link ..mozes li u nekoj drugoj verziji postaviti
Vidi...koliko si ti dugo u astrologiji?
Ona zaista zna djelovati jako komplikovano jer je tako puno sazeto u tako malo stvari. Tako da sam u jednom periodu isto prosao kroz takvu nekakvu "shizo " fazu tumačenja karte kao sto mi ti djelujes sada ali vidjeces vec sve sama jednom kad ti se stvari budu vremenom iskristalsale...i sve se to fino bude sleglo...da ces da shvatis da se ljudski um i u astrologiji drži nekakve bazne strukture (sklopa) koja je u biti manje komplikovana nego sto to zapravo izgleda na prvu...isto kao sto svako teorijsko znanje kroz praktičnu primjenu dobiva svoj sve svrsishodniji smisao..pa onda njime tezimo jednostavnije da hendlujemo..dok smo prije toga bili vise eksperimentalniji,ekspanzivniji i nezreliji u tom smislu.