Planetarijum

Што се Соломона тиче - када је била она свађа, ја сам извукао најдебљи крај, добио сам казну и јавно ''смиривање'' од стране тебе (да искулирам, јер Боже мој, једини сам ја у тој ситуацији пукао са живцима и ''подилејисао'').
Ja sa tobom vise apsolutno nemam nameru da svadjam. To sto smo se pokacili da te podsetim, je zato sto si ti mene na pravdi boga isprozivao... ja sam ti posle vratio istom merom i to je to. Prebacivati dalje na Olympeu javno kako je ostetila tebe a mene nije je malo glupo...Preterali smo obojica, i kakve god da su bile posledice posle treba da budes/mo spremni na njih, a ona verovatno ima neki svoj algoritam po kom je postupila kako je postupila...
Sto se tice Meduse, onako sam ti odgovorio jer je bilo jace od mene :hahaha: Nisam se cuo sa njom preko 2 meseca, a da si me pitao isto to bih ti i rekao.

Toliko, pozz :ok:

Ал пре него што збришеш с форума мораш да ми откријеш оне тајне ;)
Није у мом стилу да збришем, него да театрално завршим.
Може, али не знам како, пошто сам ти рекао да ти преко форума (ПП, репутација, или порука преко дискусија) нећу ништа открити. ;)

Već koji put iznosiš ovde lične stvari drugih i one koje se ne tiču nikoga drugog do pomenutih ljudi što je uzgred a opet na prvom mestu zabranjeno pravilnikom
Личне ствари су: име и презиме, ЈМБГ, адреса становања, личне фотографије, подаци који се тичу не само те особе, него и њеног дечка/девојке, мужа/жене, рођака, родитеља, догађаји из живота те особе, итд....
Ништа од тога ја нисам овде изнео, јер ме нечији лични подаци не интересују, зато што их не поседујем, а и да их поседујем, не би их обелоданио, зато што нисам такав тип личности. С друге стране, одређене ствари које су се дешавале преко форума, овде нису биле изнете само са моје стране, малтене сви остали учесници/учеснице овог форума су отворено/индиректно-кроз алузије и суптилне назнаке открили нешто везано за другог форумаша или форумашицу, па нису били санкционисани.

Neprijatno mi je da malo malo pa čitam vaše čarke u koje i da sam upućena me ne bi interesovale a verujem da ima još ovakvih kao što sam ja koji ćute i preskaču dok se vaše ili tvoje chatovanje nastavlja.
Ако ти је непријатно, онда немој читати. Лепо прескочи ту поруку и молим лепо. Многе ствари овде мени нису пријатне, па их изигноришем. Ни мени није пријатно, када ме на овај или онај начин, боцну или када избаце своје фрустрације на мене - прећутим, искулирам, али ја морам с времена на време реаговати. Коњ, који има челичне живце, када му пукне блесиметар, се рита, размахује се копитама, побегне или чак ритне неког, камоли човек. Осим тога, не видим да се у задње време бавим озбиљније таквим стварима. Погледај и сама, када сам задњи пут се бавио ''интригама на форуму'', ''међуљудским односима''. Ако треба да се напише нешто у вези астрологије, ту сам, постављам клипове из Задруге, музичке клипове, одломке из књига, текстове везане за окултно, итд...

Ја сам овде, веровала или не, због развијања приче о астрологији, због изношења информација везаних за езотерију, не због тога да ли сам предмет нечије опсесије или сам кловн који ће да забавља неког ко је у бедаку или због тога што сам препрека двоје младих људи да се смувају и сличних ствари. Тако је било 2009. године, тако је било и 2012. године, тако је било и 2014. године на неком другом месту, када сам због неких ствари везаних за моју струку био принуђен да ту приступим, а онда је поново, стицајем околности и неких сурових поигравања Судбине, прича скренула у сасвим другом правцу и направила брљотине које и дан - данас морам да чистим.

Poslednja izmena od moderatora:
Терионе, позивање на нечији ник и деловање на неком другом форуму је за брисање. Тако да је олимпеја урадила исто што бих и ја...Не види ту никакву кривицу до ње. Није лако бити модератор на форуму препуном егоманијака.

IMG-0208.jpg

Babaroga zvana "Retrogradni Merkur"

Sledeće nedelje kreće još jedan retro Merkur, pa vidim da su tabloidi odma' krenuli u "klikbejt" najavljujući smak sveta kad se to desi, "Stiže retro Merkur, zamračite prozore, sklonite nejač u zemunice, ne izlazite bez preke potrebe na ulicu . . naravno posle bombastičnog naslova zaborave da napišu da Merkur ide retrogradno četri puta godišnje i da je samo najizvikaniji kad je takvo astrološko kretanje u pitanju, a realno je najmanje štetan po čoveka.

Zapravo, ne samo da retro Merkur nije takav pogibelj kao što se primilo u narodu verovanje (videh čak da se prodaju i magične sveće koje umanjuju uticaj retro Merkura!?), nego taj aspekt ima jednu potpuno nepravedno zapostavljenu dimenziju.

Retro Merkur tera na razmišljanje i akciju, konkretizaciju ideja, ljudi najviše trguju za vreme retro Merkura, svašta potpisuju, uzimaju glupe kredite, najviše ispravljaju greške za vreme retro Merkura.

Retrogradni Merkur donekle odgovara izazovnom aspektu Saturna i Merkura, slično se manifestuju, donose slične probleme, karakterne osobine, probleme s učenjem, govorom, pameću . . vašarski astrolozi će obično reći da će deca sa tim aspektom zaostajati u razvoju, često imati govornih mana, biti glupa, verovatno stradati u saobraćaju, "NIKAKO ZA VOLAN" vrštaće astrolog koji nema izazovni aspekt između Merkura i Saturna u natalu.

i donekle će biti u pravu . .

Let mi tel ju a stori, abaut dva fejmous glumca sa istim aspektom, a razičitim sudbinama . .

Šon Koneri je Devica (Merkur joj je vladar), a u podznaku je Jarac (kojem je vladar Saturn), ima kvadratinu te dve planete u natalnoj karti.
No umesto da ga taj aspekt pokosi kao što je to uradio njegovom mlađem kolegi Polu Vokeru (u znaku i podznaku Devica) koji se Poršeom zakucao u drvo u svojoj četrdesetoj godini, Šonu Koneriju je izazovni aspekt Merkura i Saturna doneo veću slavu i vitešku titulu kao starcu, nego kao mladom čoveku.
Kao vino je, tvrdile su žene, što je stariji to je veći šmeker i frajer, a bogami ni dobre uloge ni nagrade mu nisu izostale.

. . verovatno ni jedan od tih vašarskih astrologa vam neće reći da nema genija bez jakog aspekta između Saturna i Merkura . .

Na primer Ajnštajn je imao jaku konjukciju ove dve planete u Ovnu.

Nikola Kopernik je imao kvadrat Merkura i Saturna iz znaka Blizanca u znak Riba . .

Grigorij Perelman, najveći živi matematičar koji je nakon sto godina tapkanja u mraku dokazao Poenkarovu teoremu, isto - kvadrat Merkura u Raku i Saturna na poslednjem stepenu znaka Ribe . .

Dobro, a recimo Sir Isak Njut? - KVADRATINA!

Čekaj bre Dulnikeru, a Stiv Džobs? - RETRO Merkur u Vodoliji u kvadratu sa Saturnom u Škorpiji . .

A onaj klinac što je napravio Gugl, Leri Pejdž - Merkur u Ribama, Saturn u Blizancima, znači još jedan kvadrat . .

Ok, a najveći od svih najvećih, ovaj što ne može Balkan da se dogovori čiji je . .
- misliš na Teslu?
- mhm . .
Merkur u Blizancima na osam stepeni od Saturna u Raku, znači jedna lepa, zdrava aplikaciona konjukcija . . .

Ne postoji više omalovažavan i pogrešno tumačen aspekt od izazovnog aspekta između Saturna i Merkura, ali to je skroz u redu, jer taj aspekt pre svega predstavlja grešku . . grešku iz koje se uči lekcija . . taj aspekt tera čoveka da čini greške i da razmišlja o njima, pa donosi neka nova rešenja, kad mu novi Samsung tokom retro Merkura ispadne na ekran, sledeći put odvoji još petsto kinti i kupi zaštitnu foliju . . simple as that.

izvor:Astrodulniker

- - - - - - - - - -

Za prvi deo teksta se slazem, a o drugom delu bi se dalo polemisati :D nisam bas sigurna u genijalnost kod Me-Sa aspekt.
Dok ovo pisem ode mi dugme na tastaturi :hahaha:
Ako ovo nije retro Merkur :lol:

Babaroga zvana "Retrogradni Merkur"

Sledeće nedelje kreće još jedan retro Merkur, pa vidim da su tabloidi odma' krenuli u "klikbejt" najavljujući smak sveta kad se to desi, "Stiže retro Merkur, zamračite prozore, sklonite nejač u zemunice, ne izlazite bez preke potrebe na ulicu . . naravno posle bombastičnog naslova zaborave da napišu da Merkur ide retrogradno četri puta godišnje i da je samo najizvikaniji kad je takvo astrološko kretanje u pitanju, a realno je najmanje štetan po čoveka.

Zapravo, ne samo da retro Merkur nije takav pogibelj kao što se primilo u narodu verovanje (videh čak da se prodaju i magične sveće koje umanjuju uticaj retro Merkura!?), nego taj aspekt ima jednu potpuno nepravedno zapostavljenu dimenziju.

Retro Merkur tera na razmišljanje i akciju, konkretizaciju ideja, ljudi najviše trguju za vreme retro Merkura, svašta potpisuju, uzimaju glupe kredite, najviše ispravljaju greške za vreme retro Merkura.

Retrogradni Merkur donekle odgovara izazovnom aspektu Saturna i Merkura, slično se manifestuju, donose slične probleme, karakterne osobine, probleme s učenjem, govorom, pameću . . vašarski astrolozi će obično reći da će deca sa tim aspektom zaostajati u razvoju, često imati govornih mana, biti glupa, verovatno stradati u saobraćaju, "NIKAKO ZA VOLAN" vrštaće astrolog koji nema izazovni aspekt između Merkura i Saturna u natalu.

i donekle će biti u pravu . .

Let mi tel ju a stori, abaut dva fejmous glumca sa istim aspektom, a razičitim sudbinama . .

Šon Koneri je Devica (Merkur joj je vladar), a u podznaku je Jarac (kojem je vladar Saturn), ima kvadratinu te dve planete u natalnoj karti.
No umesto da ga taj aspekt pokosi kao što je to uradio njegovom mlađem kolegi Polu Vokeru (u znaku i podznaku Devica) koji se Poršeom zakucao u drvo u svojoj četrdesetoj godini, Šonu Koneriju je izazovni aspekt Merkura i Saturna doneo veću slavu i vitešku titulu kao starcu, nego kao mladom čoveku.
Kao vino je, tvrdile su žene, što je stariji to je veći šmeker i frajer, a bogami ni dobre uloge ni nagrade mu nisu izostale.

. . verovatno ni jedan od tih vašarskih astrologa vam neće reći da nema genija bez jakog aspekta između Saturna i Merkura . .

Na primer Ajnštajn je imao jaku konjukciju ove dve planete u Ovnu.

Nikola Kopernik je imao kvadrat Merkura i Saturna iz znaka Blizanca u znak Riba . .

Grigorij Perelman, najveći živi matematičar koji je nakon sto godina tapkanja u mraku dokazao Poenkarovu teoremu, isto - kvadrat Merkura u Raku i Saturna na poslednjem stepenu znaka Ribe . .

Dobro, a recimo Sir Isak Njut? - KVADRATINA!

Čekaj bre Dulnikeru, a Stiv Džobs? - RETRO Merkur u Vodoliji u kvadratu sa Saturnom u Škorpiji . .

A onaj klinac što je napravio Gugl, Leri Pejdž - Merkur u Ribama, Saturn u Blizancima, znači još jedan kvadrat . .

Ok, a najveći od svih najvećih, ovaj što ne može Balkan da se dogovori čiji je . .
- misliš na Teslu?
- mhm . .
Merkur u Blizancima na osam stepeni od Saturna u Raku, znači jedna lepa, zdrava aplikaciona konjukcija . . .

Ne postoji više omalovažavan i pogrešno tumačen aspekt od izazovnog aspekta između Saturna i Merkura, ali to je skroz u redu, jer taj aspekt pre svega predstavlja grešku . . grešku iz koje se uči lekcija . . taj aspekt tera čoveka da čini greške i da razmišlja o njima, pa donosi neka nova rešenja, kad mu novi Samsung tokom retro Merkura ispadne na ekran, sledeći put odvoji još petsto kinti i kupi zaštitnu foliju . . simple as that.

izvor:Astrodulniker

- - - - - - - - - -

Za prvi deo teksta se slazem, a o drugom delu bi se dalo polemisati :D nisam bas sigurna u genijalnost kod Me-Sa aspekt.
Dok ovo pisem ode mi dugme na tastaturi :hahaha:
Ako ovo nije retro Merkur :lol:

Zbog tvoje pozicije Meseca u odnosu na datume kada postavljas, mogu da zakljucim da je pisac bloga Jarac?

Ako nadjem postavicu, ovo mi je iz secanja.

Inace ne reklamiram doticnog nego svidjaju mi se tekstovi, nisu astroloski suvoparni, a mislim da su i razumljivi za pocetnike kao i zanimljiviji za veci level.
On mi je omiljeni astrolog pored Jovane Lucic Gajic, ona ima dobre tekstove isto.

Kako utice retro Merkur na ljude koji imaju retro Merkur u natalu?

"FIre element activated"

Ovako. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ako nadjem postavicu, ovo mi je iz secanja.

Inace ne reklamiram doticnog nego svidjaju mi se tekstovi, nisu astroloski suvoparni, a mislim da su i razumljivi za pocetnike kao i zanimljiviji za veci level.
On mi je omiljeni astrolog pored Jovane Lucic Gajic, ona ima dobre tekstove isto.

Vazi, dogovoreno. :ok:

Back