Planetarijum

ni to nije redak slučaj
Jedna Indijska princeza, Mandarava, je sebi izgrebala lepo lice da je muškarci ne bi smarali da bi se posvetila Dharmi
No njenom učitelju i ljubavniku Padma Sambhavi to nije smetalo:D

- - - - - - - - - -

Прочитао сам давно зен причу о лепотици која је обријала главу да би је учитељ зена прихватио за ученицу. Међутим, пошто је и даље била лепа узела ужарени метал и упропастила себи лице. Онда ју је узео за ученицу. Ја бих тукао учитеља због овога. Битније је бити леп него просветљен. :cool:

čemu...čemu...:sad2:

Ja znam za onu rusku pričicu o princezu mislim da se zove vaslilisa miluskina...Ona se premaskirala u viteza i otisla u pohod da spasi svog zarobljenog muža...i uspijela je u tome (zahvaljujući inteligenciji a ne snazi) ...Zavrsilo se romanticno...

Ima ona scena u filmovima ili crtićima..kad ona odlučna da ga spasi, skupi hrabrost da odreze svoju dugu kosu...i kad to uradi pada u očaj..pa se ponosno digne... XD

ali..kapiram da su sve ove legende i pričice zapravo namjerne pouke nama ljudima.....samo koliko je njihova "mudrost" duboka, to ne bi da započinjem..XD

Poslednja izmena:
ni to nije redak slučaj
Jedna Indijska princeza, Mandarava, je sebi izgrebala lepo lice da je muškarci ne bi smarali da bi se posvetila Dharmi
No njenom učitelju i ljubavniku Padma Sambhavi to nije smetalo:D

- - - - - - - - - -

pa da te zahebavaju ljudi što ne umeš da skloniš iz setingsa:D
Dopisacu "Agi u inat" na kraju da bi znali da umem :smeker:

@Solomon
Vidi se po šarmantnoj drčnosti u izrazavanju:D

Elem
Beše to jedne vrlo hladne i snežne zime 90- tih
Moj najbolji prijatelj je živeo na Voždovcu u kući u kojoj se svako veče skupljala ekipa
Njegova ulica je mirna, isključivo sa privatnim kućama, te je sneg napadao jer tuda vozila za čišcenje nikad ne prolaze

Jedne večeri ja idem kod njega, sneg veje, i na nekoliko metara od kuće vidim tragove ogromnih papaka u snegu
Vrlo jasno definisanih
Al nije to bilo najstrašnije, već što su vodili samo nekoliko metara, kao da je nešto sletelo, napravilo nekoliko koraka i odletelo

Takva nesvakidašnja scena je iziskivala svedoke, te sam brzo uletela u kuću i celu ekipu naterala da izađu i osvedoče se dok sneg ne zaveje tragove
Svi su ostali bez teksta

TEK POSLE sam u knjizi Artura Klarka ( Strelac) MISTERIJE, videla celo poglavlje o fantomskim tragovima papaka koji iznenada počinju i nestaju,čak i preko krova idu

A Artur Klark nije Trece Oko
Ipak je autoritet

Čiča miča i gotova priča

Poslednja izmena:
Занимљиво. Хвала што си са нама поделила ово искуство. Ако имаш још неко у ове позне сате волео бих да чујем.

Meni se dogodilo da čujemo zvukove sa neba identično kao u onim klipovima sa youtuba strange sound in the sky.
Sećam se pitao me je durgar, brate je l' ovo smak sveta. :hahaha: šalu na stranu bilo je jako jako čudno i paranormalno.

Evo još jedne

UKLETA CRKVA

Bila ja sa ekipom za 1. maj na ostrvu Šolti
Tad je moj dugogodišnji bivši poveo svog dobermana kog sam ja drzala u krilu u torbetini u avionu da ne bi morao dole u prtljag:D

Pas se jako vezao za mene i odmah je kod mene u krevet ušao da spava ( pre gazde jer smo tada tek počeli da se muvamo)

Elem, beše to na Beltaine a još se potrefio pun mesec
Odemo na groblje da gledamo zalazak sunca jer je na najvišoj tački ostrva i puca neverovatan pogled

Na tom groblju je bila jeziva izgorela crkva
I cela ekipa je htela da ude u ono zgarište da vidi, sem mene naravno, koja sam odmah popila vajb da je tamo nešto jako loše
I pas
Uđoše oni, kad pas polude
Krene da cvili i da besomučno trči oko crkve
Nije se smirio dok i poslednji iz društva nije izašao

Posle smo od meštana saznali da je neki lokalni veštac zapalio crkvu i od tad je nisu obnavljali

Poslednja izmena:
Evo još jedne

UKLETA CRKVA

Tad je moj dugogodišnji bivši poveo svog dobermana kog sam ja drzala u krilu u torbetini u avionu da ne bi morao dole u prtljag:D

Pas se jako vezao za mene i odmah je kod mene u krevet ušao da spava ( pre gazde jer smo tada tek počeli da se muvamo)

Odemo na groblje da gledamo zalazak sunca jer je na najvišoj tački ostrva i puca neverovatan pogled

I cela ekipa je htela da ude u ono zgarište da vidi, sem mene naravno, koja sam odmah popila vajb da je tamo nešto jako loše
I pas

Posle smo od meštana saznali da je neki lokalni veštac zapalio crkvu i od tad je nisu obnavljali

precool

Evo još jedne

UKLETA CRKVA

I pas

Занимљива прича. Животиње имају то неко шесто чуло да предосете. Верујем да најбоље чуваш за живо виђење!

Solomon je verovatno u kontaktu, pitaj njega.
Ја питам тебе, зато што сматрам да си изузетно упућена у околности што у вези овог форума, што у вези оног другог. Ти си присутна на ''оба фронта'', присутна си на друштвеним мрежама, размењујеш ПП, за разлику од мене који немам ниједну друштвену мрежу, а ПП не користим (размена ПП са Њузом се не рачуна, зато што је све оно била спрдња) и ти неке ствари веома добро знаш које ја стицајем околности, увек последњи сазнам, или уопште не сазнам.

Што се Соломона тиче - када је била она свађа, ја сам извукао најдебљи крај, добио сам казну и јавно ''смиривање'' од стране тебе (да искулирам, јер Боже мој, једини сам ја у тој ситуацији пукао са живцима и ''подилејисао'').

А ако будеш наставила да бришеш моје поруке или да их преправљаш, бићу принуђен да се заувек повучем одавде, а ти се онда ухвати под руку са неким овде особама и уживајте у рају, јер вам онда неће кварити идилу неки озлоглашени лудак. Пријатно!

Ја питам тебе, зато што сматрам да си изузетно упућена у околности што у вези овог форума, што у вези оног другог. Ти си присутна на ''оба фронта'', присутна си на друштвеним мрежама, размењујеш ПП, за разлику од мене који немам ниједну друштвену мрежу, а ПП не користим (размена ПП са Њузом се не рачуна, зато што је све оно била спрдња) и ти неке ствари веома добро знаш које ја стицајем околности, увек последњи сазнам, или уопште не сазнам.

Што се Соломона тиче - када је била она свађа, ја сам извукао најдебљи крај, добио сам казну и јавно ''смиривање'' од стране тебе (да искулирам, јер Боже мој, једини сам ја у тој ситуацији пукао са живцима и ''подилејисао'').

А ако будеш наставила да бришеш моје поруке или да их преправљаш, бићу принуђен да се заувек повучем одавде, а ти се онда ухвати под руку са неким овде особама и уживајте у рају, јер вам онда неће кварити идилу неки озлоглашени лудак. Пријатно!

Ал пре него што збришеш с форума мораш да ми откријеш оне тајне ;)

na konto vashih pricha imam i ja jednu meni vrlo upechatljivu...
radi se o kucanju pre x godina, dok sam josh bila tinejdzerka...
bilo je u sred noci i toliko jako da je probudilo sve ukucane...
ono shto je interesantno jeste da sam ja i dan danas sigurna da je dolazilo iz pravca prozora, a poshto smo na prvom spratu nije realno da bude, dok su moji naravno mislili da se radi o vratima...
secam se da je tata ustao i otvorio vrata dok se mama bunila, jer je mislila da je neko pijan usred noci promashio stan, a pred vratima tada nije zatekao nikog...

Dobar dan :D

Nije da me se tiče i ništa lično (naravno) ali ... :manikir:

Već koji put iznosiš ovde lične stvari drugih i one koje se ne tiču nikoga drugog do pomenutih ljudi što je uzgred a opet na prvom mestu zabranjeno pravilnikom, realno najmanje što možeš da očekuješ s takvim "sadržajima" je da bude obrisano.

Neprijatno mi je da malo malo pa čitam vaše čarke u koje i da sam upućena me ne bi interesovale a verujem da ima još ovakvih kao što sam ja koji ćute i preskaču dok se vaše ili tvoje chatovanje nastavlja.

Nema potrebe da bilo ko napušta forum, samo se držite onoga što je njegova tema. Ko šta radi inače, van foruma, s kim se druži, u šta je upućen, gde piše i pod kojim nickovima stvarno nije za javni deo foruma, da tako parafraziram citat iz pravilnika.

Back