Planetarijum

Mislim da su svi ti fanatični skeptici u stvari vrlo sujeverni,skoro ko ja:zcepanje:
Мислим да то ипак није случај. Напросто им доминира лева хемисфера мозга. Е сад, кад би успели да преспоје леву са десном чуда би правили! Тесла је тај тип.

Мислим да то ипак није случај. Напросто им доминира лева хемисфера мозга. Е сад, кад би успели да преспоје леву са десном чуда би правили! Тесла је тај тип.
Interesantno je da prilikom laganja rade punom parom i leva i desna hemisfera. Pa ti vidi zasto.

Sent from my W_C800 using Tapatalk

Верујем, да би био добар лажов мора да ти буде укључена и имагинација и логика. Е сад, не знам како је то код лоших лажова. :think:

Kad smo kod vašara da vam ispričam priču. Tamo iz jednog od mojih zavičaja(Simino Brdo/Draginac), rođeni brat od mog dede sa prijateljem šetao krave na ispašu.
I zašli oni daleko daleko kad ugledaju negde kao cirkus/vašar u daljini u sred nedođije. Ostave krave, približe se kad ono sve ljudi sa psećim glavama. I to se kunu da su videli...odma su pobegli...
Listam knjigu Ale i Bauci kad ono naletim na tekst psoglavi. I tačno na mapi balkana stoji šrafirano taj deo...A u selu inače kruže priče, dođu ujutru u štalu a konjima ispeltene kike itd.itd....Mnogoooo je magičan taj deo, bukvalno ono you can feel.
Kakvi su to entiteti? Je l' čuo neko od vas slične priče? :lol:

nije problem u dominaciji hemisfere već u konstantnoj potrebi da se demantuju i ismeju oni iz drugog tabora
Ne pričam o Sizi,već o generalnom principu
Dakle nije moj akcenat bio na postojanju isključivo racionalnih ljudi , već o podgrupi unutar njih koja ima vrlo agresivnu potrebu da to nameće i da vodi imaginarne ratove sa neistomišljenicima

Dakle svako fanatično nametanje sopstvenog stava bez da je ugrožen, vodi poreklo iz nečeg dubljeg kao projekcija sopstvenih sumnji i strahova
Kako ja nemam potrebu da idem forumom i konstantno demantujem razne budale
I to ne jednom,nego stalno
Kao i pojedini ateisti koji se na IDENTIČAN NAČIN PONAŠAJU KO VERSKI FANATICI, imala sam prilike da ih gledam na Religiji
Ne zna se ko je gori
Aman,pustite ljude da veruju ili ne veruju u šta hoće
Ja se bunim samo kad krenu mene da guše
Jer ne namećem .išta svoje

Poslednja izmena:
Kad smo kod vašara da vam ispričam priču. Tamo iz jednog od mojih zavičaja(Simino Brdo/Draginac), rođeni brat od mog dede sa prijateljem šetao krave na ispašu.
I zašli oni daleko daleko kad ugledaju negde kao cirkus/vašar u daljini u sred nedođije. Ostave krave, približe se kad ono sve ljudi sa psećim glavama. I to se kunu da su videli...odma su pobegli...
Listam knjigu Ale i Bauci kad ono naletim na tekst psoglavi. I tačno na mapi balkana stoji šrafirano taj deo...A u selu inače kruže priče, dođu ujutru u štalu a konjima ispeltene kike itd.itd....Mnogoooo je magičan taj deo, bukvalno ono you can feel.
Kakvi su to entiteti? Je l' čuo neko od vas slične priče? [emoji38]
Nisam čula, ali sam čula za zene u belim haljinama koje izlicu nocu po magistralama.

Sent from my W_C800 using Tapatalk

kako da ne
Psoglave u mitologiji imaju mnogi narodi
Čak i hriśćani
Svetog Hristofora
990616.jpg

354-01.jpg

Занимљива прича...али нажалост никада вероватно нећемо видети својим очима.

kako da ne
Psoglave u mitologiji imaju mnogi narodi
Čak i hriśćani
Svetog Hristofora
990616.jpg

354-01.jpg

Evo šta wiki kaže:

У иконографији, као редак приказ, представља се са псеће-магарећом главом. Такав приказ светитеља има утемељење у легенди која говори о њему као младићу обдареном несвакидашњом лепотом. Није се могао одбранити, посебно од девојака, па је молио Господа да му наружи лице. Молба је била услишена, па му је глава добила псеће-магарећи изглед. На тај начин је приказан на иконостасу цркве Светог Николе манастира Градиште у Буљарици, на црногорском приморју.

Evo šta wiki kaže:

У иконографији, као редак приказ, представља се са псеће-магарећом главом. Такав приказ светитеља има утемељење у легенди која говори о њему као младићу обдареном несвакидашњом лепотом. Није се могао одбранити, посебно од девојака, па је молио Господа да му наружи лице. Молба је била услишена, па му је глава добила псеће-магарећи изглед. На тај начин је приказан на иконостасу цркве Светог Николе манастира Градиште у Буљарици, на црногорском приморју.

:eek:.....kakav nehumani sadizam..

:eek:.....kakav nehumani sadizam..
ni to nije redak slučaj
Jedna Indijska princeza, Mandarava, je sebi izgrebala lepo lice da je muškarci ne bi smarali da bi se posvetila Dharmi
No njenom učitelju i ljubavniku Padma Sambhavi to nije smetalo:D

- - - - - - - - - -

Vraticu ga opet kad kupim novi telefon :mrgreen:

Pozdrav svima :pivce:
Za dame :cvet:
pa da te zahebavaju ljudi što ne umeš da skloniš iz setingsa:D

Прочитао сам давно зен причу о лепотици која је обријала главу да би је учитељ зена прихватио за ученицу. Међутим, пошто је и даље била лепа узела ужарени метал и упропастила себи лице. Онда ју је узео за ученицу. Ја бих тукао учитеља због овога. Битније је бити леп него просветљен. :cool:

Прочитао сам давно зен причу о лепотици која је обријала главу да би је учитељ зена прихватио за ученицу. Међутим, пошто је и даље била лепа узела ужарени метал и упропастила себи лице. Онда ју је узео за ученицу. Ја бих тукао учитеља због овога. Битније је бити леп него просветљен. :cool:
kako kome TT
Kako kome
Budistički monasi i monahinje briju glavu da bi bili neprivlačni

Zen price su mahom alegorije:cool:

- - - - - - - - - -

Aghata daj neke paralnormalne priče tako što si načula itd... :D
načula?
Mnoge sam lično doživela......
Prvo ti meni reci gde ti je Merkur a onda sledi priča o tragovima u snegu:D
Da nije u Lavu?

Back