SalomooN
Ističe se
- Poruka
- 2.071
Aha Retro Merkur u Lavu u Drugoj
Što? 
Što? 
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što? 
ni to nije redak slučaj
Jedna Indijska princeza, Mandarava, je sebi izgrebala lepo lice da je muškarci ne bi smarali da bi se posvetila Dharmi
No njenom učitelju i ljubavniku Padma Sambhavi to nije smetalo
- - - - - - - - - -
Прочитао сам давно зен причу о лепотици која је обријала главу да би је учитељ зена прихватио за ученицу. Међутим, пошто је и даље била лепа узела ужарени метал и упропастила себи лице. Онда ју је узео за ученицу. Ја бих тукао учитеља због овога. Битније је бити леп него просветљен.![]()
Dopisacu "Agi u inat" na kraju da bi znali da umemni to nije redak slučaj
Jedna Indijska princeza, Mandarava, je sebi izgrebala lepo lice da je muškarci ne bi smarali da bi se posvetila Dharmi
No njenom učitelju i ljubavniku Padma Sambhavi to nije smetalo
- - - - - - - - - -
pa da te zahebavaju ljudi što ne umeš da skloniš iz setingsa![]()

Imam koliko oćeš
Samo nisu sva za javnost
Ček da se setim nekog politički korektnog![]()

šalu na stranu bilo je jako jako čudno i paranormalno.to ću pre na nekom vidanju in vivoПа ако нису за јавност пиши на пп, могу бити какви год.
Evo još jedne
UKLETA CRKVA
Bila ja sa ekipom za 1. maj na ostrvu Šolti
Tad je moj dugogodišnji bivši poveo svog dobermana kog sam ja drzala u krilu u torbetini u avionu da ne bi morao dole u prtljag
Pas se jako vezao za mene i odmah je kod mene u krevet ušao da spava ( pre gazde jer smo tada tek počeli da se muvamo)
Elem, beše to na Beltaine a još se potrefio pun mesec
Odemo na groblje da gledamo zalazak sunca jer je na najvišoj tački ostrva i puca neverovatan pogled
Na tom groblju je bila jeziva izgorela crkva
I cela ekipa je htela da ude u ono zgarište da vidi, sem mene naravno, koja sam odmah popila vajb da je tamo nešto jako loše
I pas
Uđoše oni, kad pas polude
Krene da cvili i da besomučno trči oko crkve
Nije se smirio dok i poslednji iz društva nije izašao
Posle smo od meštana saznali da je neki lokalni veštac zapalio crkvu i od tad je nisu obnavljali
Ne znam zasto pokazuje marku telefona. To mi je bas seljacki...Pa kako da izbrisem potpis?
Sent from my W_C800 using Tapatalk
Moze prevod?Bcdgb x

Odes u podesavanja i tu imas opciju potpis, samo je iskljucis.Pa kako da izbrisem potpis?
Занимљива прича. Животиње имају то неко шесто чуло да предосете. Верујем да најбоље чуваш за живо виђење!Evo još jedne
UKLETA CRKVA
Bila ja sa ekipom za 1. maj na ostrvu Šolti
Tad je moj dugogodišnji bivši poveo svog dobermana kog sam ja drzala u krilu u torbetini u avionu da ne bi morao dole u prtljag
Pas se jako vezao za mene i odmah je kod mene u krevet ušao da spava ( pre gazde jer smo tada tek počeli da se muvamo)
Elem, beše to na Beltaine a još se potrefio pun mesec
Odemo na groblje da gledamo zalazak sunca jer je na najvišoj tački ostrva i puca neverovatan pogled
Na tom groblju je bila jeziva izgorela crkva
I cela ekipa je htela da ude u ono zgarište da vidi, sem mene naravno, koja sam odmah popila vajb da je tamo nešto jako loše
I pas
Uđoše oni, kad pas polude
Krene da cvili i da besomučno trči oko crkve
Nije se smirio dok i poslednji iz društva nije izašao
Posle smo od meštana saznali da je neki lokalni veštac zapalio crkvu i od tad je nisu obnavljali
Ја питам тебе, зато што сматрам да си изузетно упућена у околности што у вези овог форума, што у вези оног другог. Ти си присутна на ''оба фронта'', присутна си на друштвеним мрежама, размењујеш ПП, за разлику од мене који немам ниједну друштвену мрежу, а ПП не користим (размена ПП са Њузом се не рачуна, зато што је све оно била спрдња) и ти неке ствари веома добро знаш које ја стицајем околности, увек последњи сазнам, или уопште не сазнам.Solomon je verovatno u kontaktu, pitaj njega.

Олимпија је овде дошла после ње, а Медуза и ја се ''знамо'' са тог форума.
Ја питам тебе, зато што сматрам да си изузетно упућена у околности што у вези овог форума, што у вези оног другог. Ти си присутна на ''оба фронта'', присутна си на друштвеним мрежама, размењујеш ПП, за разлику од мене који немам ниједну друштвену мрежу, а ПП не користим (размена ПП са Њузом се не рачуна, зато што је све оно била спрдња) и ти неке ствари веома добро знаш које ја стицајем околности, увек последњи сазнам, или уопште не сазнам.
Што се Соломона тиче - када је била она свађа, ја сам извукао најдебљи крај, добио сам казну и јавно ''смиривање'' од стране тебе (да искулирам, јер Боже мој, једини сам ја у тој ситуацији пукао са живцима и ''подилејисао'').
А ако будеш наставила да бришеш моје поруке или да их преправљаш, бићу принуђен да се заувек повучем одавде, а ти се онда ухвати под руку са неким овде особама и уживајте у рају, јер вам онда неће кварити идилу неки озлоглашени лудак. Пријатно!
Ја питам тебе, зато што сматрам да си изузетно упућена у околности што у вези овог форума, што у вези оног другог. Ти си присутна на ''оба фронта'', присутна си на друштвеним мрежама, размењујеш ПП, за разлику од мене који немам ниједну друштвену мрежу, а ПП не користим (размена ПП са Њузом се не рачуна, зато што је све оно била спрдња) и ти неке ствари веома добро знаш које ја стицајем околности, увек последњи сазнам, или уопште не сазнам.
Што се Соломона тиче - када је била она свађа, ја сам извукао најдебљи крај, добио сам казну и јавно ''смиривање'' од стране тебе (да искулирам, јер Боже мој, једини сам ја у тој ситуацији пукао са живцима и ''подилејисао'').
А ако будеш наставила да бришеш моје поруке или да их преправљаш, бићу принуђен да се заувек повучем одавде, а ти се онда ухвати под руку са неким овде особама и уживајте у рају, јер вам онда неће кварити идилу неки озлоглашени лудак. Пријатно!