- Poruka
- 112.265
Sve su pričice, zar ne?Misliš da živimo u doba Kali Juge? Meni to zvuči samo kao neka pričica...
I ne mislim JA to, nego je to sistem verovanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve su pričice, zar ne?Misliš da živimo u doba Kali Juge? Meni to zvuči samo kao neka pričica...
Meni svako doba deluje kao Kali Juga...kao da je pre 1000 godina bilo bolje.Sve su pričice, zar ne?
I ne mislim JA to, nego je to sistem verovanja
Pa i tad je bila Kali jugaMeni svako doba deluje kao Kali Juga...kao da je pre 1000 godina bilo bolje.
ovo je kafanaOvdje se o svemu piše - osim o astrologiji.
Ili da netko - sačuvajbože - odgovori na pitanje.
(usput: pitala sam imam li temu o lunarnom horoskopu?)
Ne treba biti bukvalista u ezoteriji gde je sve simboličnoJa sam bukvalista. Teško mi je da poverujem da su ljudska bića postojala pre milion i kusur godina.
Flertovanje ne spada u prevaru ako na to ciljasMuž mi je jarac. Pročitam mu poruke od neke ženske u telefonu i kad sam ga pitala kakve su to poruke on kaže da nije bilo nikakvih poruka. Pa ja jedino da ga postavim za kralja, drugo i nemam šta da kažem.![]()
Neki flertuju/varaju i ako ih tretiraš najbolje moguće. To im je u krvi. Češća pojava kod muškaraca nego kod žena, iako ima i kod žena (Severina recimo).Flertovanje ne spada u prevaru ako na to ciljas
Za cara ga postavi ili ce otici kod druge koja ce ga tako tretirati
Uvek je bila ruzna ne znam zasto je uzdizu,matora kobilaNeki flertuju/varaju i ako ih tretiraš najbolje moguće. To im je u krvi. Češća pojava kod muškaraca nego kod žena, iako ima i kod žena (Severina recimo).
Nikad mi nisu bile privlacne takve zene,meni je recimo privlacna Jelena Djokovic a isto je BlizanciSeverina je meni lipa...barem sa onim crvenim karminom.
Zar nije Severina Bik ?Nikad mi nisu bile privlacne takve zene,meni je recimo privlacna Jelena Djokovic a isto je Blizanci
Meni ne izgleda loše,ali ne znam ni jednu jedinu njenu pesmuJelena je više fina devojka iz kraja. Ova je baš lepotica.
Ne vredi razliciti su nam ukusiJelena je više fina devojka iz kraja. Ova je baš lepotica.
Mislio sam da je BlizanciZar nije Severina Bik ?
Рођена 21. април 1972
Nemam pojmaMislio sam da je Blizanci
Sta je podznak?
Šta će joj takavFlertovanje ne spada u prevaru ako na to ciljas
Za cara ga postavi ili ce otici kod druge koja ce ga tako tretirati
Nego sta i nju,zamisli muskarca a ne misli da je car niti tretira nju ko caricuŠta će joj takav
Video bi on kod mene svoga boga
Uzajamno poštovanje je ključ veze
Ako je on car onda i nju treba da tretira ko caricu
Ja sam ovakvaNego sta i nju,zamisli muskarca a ne misli da je car niti tretira nju ko caricu
Svako tako cini mi seJa sam ovakva
Kad je divan, na sve načine mu to stavim do znanja,uključujući i carski tretman
Kad pravi sranja, naebem mu se svih po spisku