причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.103
А јесте ли размишљали да узмете собу у хотелу неком па да се тамо дружите, ха?
a jes' vala...u pravu si.
ne mislim za sobu, nego - ne treba da se prepirem.odoh da radim matematiku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А јесте ли размишљали да узмете собу у хотелу неком па да се тамо дружите, ха?
ne mislim za sobu, nego - ne treba da se prepirem.to, od kad sam učlanjena, nema veze sa mojim pravim članstvom ovde, jer ne patim od toga da imam veliki broj pstova. naime,kod dođem do 3000, promenim nik. eto.
a nisam rekla da mi se obraćaš, taman posla....samo mi još ti fališ.
javi se psihu, on je moderator.

Ne vredi plakati,
kaže pesma stara...![]()
hvala....neću više da te diram, obećavam, sem ako se ne iznerviram. a nerviralo me nešto, sigurno. mrzi me sad da se vraćam nazad da čitam.
i što, bre, shvataš lično?
može malo zavitlavanja? ipak si ti strela.
Е сад ми је пао камен са срца.......................право на жуљ....
su već kulturnija i estetskija priča. 

koja sam ja debilka
hebi ga, sve vreme sam mslila da je reč o glagolu 'plakati'.....koja sam ja debilka
![]()

Да ли је могуће да , рецимо, организатор концерта каже лепиоцима плаката да их лепе на за то предвиђена места а ови их полепе где стигну да би брже завршили?
Зашто инспекције не подносе пријаве? Пријавиш организатора а он нека наплаћује пенале од оних који лепе пплакате...или, ако се утврди да је крив организатор, забрана рекламиране манифестације у последњем моменту, казне типа "све што има на пословном рачуну"...
Поводом ове вести:
http://www.studio-b.co.yu/info/vest.php?id=24144
и не улазећи у било какве политичке аспекте који проистичу из овога, запитао сам се...зашто се не поштује закон у смислу нагрђивања Београда свакаквим глупавим плакатима? Час их полепе једни, час неки други. А не склања их нико месецима па висе полурасцепани, исцртани погрдним цртежима и сл.
Колико вама сметају плакати и разни флајери који се лепе где год се стигне?
Sta mislite o predlogu da se uvede zakon o odredjenom broju bilborda? I da se plakati lepe samo na odredjenim mestima u gradu? Ja sam za, ali ljudi koji imaju korist od toga sigurno su protiv....oblik korupcije