intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
@smeh
kako si imala vremena za slikanje? (ja ga sigurno ne bih imao)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe...intra:@smeh
?:je l radish i home deliveru???
krvolok:Pa da jedete te špagete u luft - balonu, pre padobranskog skoka, a ?!?![]()
?:pa ja mislim da nije losiji ako je to onaj iz kesice doduse imali smo neki sa NZ
Ovo je recept za jednu a ako hoces domacinsku onda lepo dupliraj testo i nabacaj kako ti se svidja, inace posto se zove cetiri godisnja doba onda se piza deli na cetvrtine, elem kuci za gladni gosti redjaj kako hoces i sta hoces pa u tome valjda i jeste najveca draz spremanja hrane?:e a ta pizza je samo sa jednog onda, a ne napravis jednu plehcinu pa podelis na 10 parcica.. ili na svako parchence da redjas 4 reda
mudro zapazhanje i glupo nek me brishe
Za tebe su, zbog neljudske domišljatosti, uvedena pravila, da ne bi stavljala " OVO,ONO ", pa završila na ispiranju stomaka !!!?:jesi siguran da nema pravila
nemoj ja stavim neshto, a ono... :I
U tom slucaju preporuchujem testo sa integralnim brashnom...hehe...opet ce da mi kazu da skrnavim...?:izvini pizza ne spada ni u jedan dan. u mesni, ali ako je testo extremno malo
navukla sam se na dijetu i gotovo je sada sa mojim zhivotom
Espanol:
- 800 gr. brašna OBAVEZNO prosejati, odvojiti hrpicu od oko 100 gr., napraviti rupu u sredini i sipati 40 gr. kvasca rastopljenog u malo tople vode. Izmešati dobro u kuglu koja se sa vrha raseče kao krst, stavi u sud, pokrije krpom i ostavi pola do sat na toplo mesto.