Pitbul odgrizao uvo devojčici

apropo da nema smrtnih ishoda postavljala sam linkove kako je rumunija sa sterilisi i pusti presla nazad na trovanje pasa posle vise smrtnih ishoda posledice ujedanja

a evo i
UPDATE 7.30pm: THE unregistered pit bull cross that mauled and killed four-year-old Ayen Chol has been euthanised.

Ayen Chol, 4, died as her 30-year-old cousin Anglina Meymout fought desperately to fend off the vicious animal after it wandered into the youngster's St Albans home in Lahy St at 8pm yesterday, her distraught family said.

Ayen was clinging to her mum's leg when she was fatally mauled.

Ms Meymout suffered bites to her arms and hands during the terrifying struggle, during which she tried to beat the dog away with a table, a family friend said.

Her daughter, Nyadeng Goaer, 5, suffered scalp injuries in the horrific attack.

The dog was put down late today.
http://www.heraldsun.com.au/news/mo...ack-at-st-albans/story-fn7x8me2-1226116993730

vidim na b92 poznavaoci komentarisu kako je mesanac, pa je po potrebi, da bi se registrovao ovde, staford

naravno ! i pohvalicu se da se moj pas igra sa svom decom u naselju i da kada ga izvedem svi klinci trce da ga maze i da se igraju sa njim.i pritom nikada nije nikog napao niti ikada pokazao i jedan jedini znak agresivnog ponasanja prema deci.

i necu da dozvolim da zbog pojedinacnih slucajeva ispastaju ni krivi ni duzni ljudi normalni vlasnici,i nevine zivotinje,samo zato sto bi dokoni satro humanisti krenuli u linc po svom nahodjenju !

Onda bolje pomozi da se smanji broj napada pasa na ljude, jer ce mozda i tvoj pas da strada, a tebe nece niko da pita.
Kao sto ni psi ne pitaju da li osoba zeli da bude ujedena.

Dobro - de !
Ne traži dlaku u jajetu.
Ne bidi bukvalista.
Odnosi se na - ista marka,isti model,
a ne ista jedinka....
I ti to znaš,nego podjebavaš....
(Ako tako nastaviš,na tebe ću ga nahuškam.....)

Ne podjebavam te, nadovezao si se na moj komentar da psa treba uspavati, a u daljoj diskusiji si rekao da bi sam ubio psa koji se tako ponasa.
Tako da ne vidim u cemu se nase izjave razlikuju? :confused:

pas se tako ne bi ponasao da nije tako vaspitan.upravo je vlasnikova krivica i odgovornost ponasanje psa.
ko sto se ja ponosim mojim psom pored koga proseta macka a on ne reaguje tako treba i da se stidi vlasnik psa koji bez razloga napada ljude.

poenta je odvojiti vreme i uloziti trud u dresuru i vaspitanje zivotinje,i rizici ce se svesti na minimum.

ako niste znali i tajson je veliki ljubitelj zivotinja i uzgaja golubove.

Eto jos jednog dokaza da plemeniti ljudi i veliki sampioni ne mogu biti ljudi koji mrze zivotinje

Mike-Tyson-Reality-Show.jpg

pas se tako ne bi ponasao da nije tako vaspitan.upravo je vlasnikova krivica i odgovornost ponasanje psa.
ko sto se ja ponosim mojim psom pored koga proseta macka a on ne reaguje tako treba i da se stidi vlasnik psa koji bez razloga napada ljude.

poenta je odvojiti vreme i uloziti trud u dresuru i vaspitanje zivotinje,i rizici ce se svesti na minimum.

I jedna od kazni koju vlasnik mora da snosi je uspavljivanje zivotinje.

Dresura sa ciljem socijalizacije psa pomaze.

ako niste znali i tajson je veliki ljubitelj zivotinja i uzgaja golubove.

Eto jos jednog dokaza da plemeniti ljudi i veliki sampioni ne mogu biti ljudi koji mrze zivotinje

Mike-Tyson-Reality-Show.jpg

Imam i ja jednog u komsiluku ( Srbija) koji jako voli golubove,ono jeste retardiran,ali voli golubove, a koje
vole i macke od moje majke, tako da se njegova ljubav prema zivotinjama sastoji
u tome da barem jednom nedeljno na najuzasniji nacin ubije macku.

Poslednja izmena:
naravno da je plemenit.kao sto je i boks plemenita vestina.evo ja sam isto tako plemenit momak i to je dobrim delom zato sto sam od 15 godine trenirao boks u partizanu kod cika steve redlija koji mi je objasnio i zasto je boks plemenita vestina a to mnogi nikad nece spoznati ;)

Back