I sta sad....pit nap'o malu i sad treba sve pitove ovoga sveta ubiti,pokrstiti,proterati!!??? Koliko samo ogranicenih ljudi ima! Jel neko misli da ce napadi pasa na ljude prestati ako bi hipoteticki nestali pit bulovi? Jel neko misli da se ne bi organizovale borbe pasa sa drugim vrstama kerova? Taj pas je jos stene, a posto znam nesto o pitovima onda mi je cudno da je tako mlad postao agresivan. To mi govori samo jedno, taj pas je verovatno od svog vlasnika zapostavljen, u smislu da ga ne izvodi u setnju, da ga ne hrani kako treba, da mu ne poklanja paznju i ljubav, da ga drzni non stop na kratkom lancu i eto sta se desi, prvom prilikom taj pas kad se oslobodilo lanca, izleteo je na ulicu da iskali svoju frustraciju na nekom detetu. Zasto svi mediji prave senzaciju od napada pit bula na coveka, a kad se desi napad vucjaka ili dobermana to prodje takoreci nezapazeno! Neki ljudi ne zele sebi da priznaju da podsvesno mrze tu rasu i prija im da se takve price sire po novinama. Pas kad se seta, uvek mora biti na povodcu. A ako ga pustite da trckara, treba mu staviti korpu.