Pitbul odgrizao uvo devojčici

Опет трауме са стафовима и питовима. Каква хорор ситуација, клинка се враћа из обданишта.

Да ли се у свињац-Србији овакве ствари третирају као кривично дело или прекршај?

Неке власнике стварно треба убити од батина, тако да пишају и серу на кесу остатак живота.

Vlasnik staforda je uhapsen i nadam se da ce biti ostro kaznjen, a to sto bi se neki svetili celom psecem rodu je domen psihopatologije.

Kako se olako pominje psihopatologija.

Meni je recimo ludilo napraviti zakone kakvi su sad i svesno ignorisati stetu koju prave, pritom ici toliko daleko da smanjis odstetu koju grad isplacuje u slucaju ujeda pasa, jer si svestan da ce ih biti vise.

http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/60213/Zbog-ujeda-pasa-platili-77-miliona

http://www.svetpasa.rs/vesti/41/odsteta-za-ujed-lutalice-do-25.000-din.

Stvari će biti bolje kad oni koji traže dozvolu za posedovanje ličnog naoružanja prođu obuku u streljani i psihološki poregled, kao i kad bude ozbiljnija kontrola čipovanja pasa, i takođe obuka i pregled budućeg vlasnika određene rase psa.

Vlasnici koji poseduju naoružanje morali su da prođu obuku u Srbiji, a na psihološki pregled se upućuju ukoliko izdavalac dozvole za nabavku oružja tako zahteva od slučaja do slučaja.

Kao i u svim oblastima ovoga društva postoje propisi koji se, naravno, ne poštuju.
Jer, propisi su tu da bi se kršili, a one koji insistiraju na poštovanje istih nazvaćemo pogrdno legalistima i kočničarima... no, to je već druga tema...

I danas možete prošetati gradom, gradskim parkovima, pri čemu ćete sresti mnogo pasa, što lutalica, što onih koje su gazde povele u šetnju.
Koliko njih ima korpu? Koliko njih gazda uredno drži na povodcu? Šta je sa lutalicama kada počnu da se skupljaju u čopore i postaju agresivni?

Prošetajte Adom Ciganlijom. Tamo na ulazu stoji jasna zabrana da se psi ne uvode, ali malko ko je poštuje. A zamislite, lutalice se uopšte ne obaziru na ovu zabranu pa ih ima koliko hoćete.

anegdota...dok sam radio u NI krenem sa prijateljem u njegov stan..u uskom prolazu skoci crna doga na ogradu i zalaje tako da nas poprska slinama..i moj prijatelj smireno kaze komsiji da mu poslednji put skrece paznju da ukloni psa.../kaze da zbog tog dzukca nijedna zenska nije smela da priviri/posto smo nesto radili kod njega--opet sutradan posle posla krenemo kod njega...ja idem prvi--zaboravio za psa...pas skoci prednjim nogama na ogradu i ne stize da lane...prolomi se strasan pucanj u onom uskom prolazu...okrenem se...prijatelj drzi pistolj...komsija trci spreman da se kaci...tek drugar u stilu dzon vejna..molim..?? sta je..?? jel ti nesto nije jasno..?? imam jos 7 argumenata za raspravu...komsija ostade zinuo ko klen.../sad samo da to nije bio i tvoj komsija ili da je mozda tvoj pas/

Ja bi ti uzeo pumparicu i overio druga. Ubio je psa u rudjem dvoristu, znaci na privatnom posedu... samim tim tvoj drug sutra ne bi bio ziv....

Znamo da se brines samo za svoju ..., a ne i za decu, zato i treba uspavati svakog psa koji napadne coveka i debelo kazniti gazdu.

Zanimljivo, al hajde da to primenjujemo onda i na ljude. Mislim, svakog ko mtrav pijan sedne za volan i ubije covek, dete, neku porodicu na mestu ubiti, svakog ko prilikom neke pljacke ubije coveka ili ga samo rani takodje ubiti..

K
Koliko njih gazda uredno drži na povodcu? Šta je sa lutalicama kada počnu da se skupljaju u čopore i postaju agresivni?

Prošetajte Adom Ciganlijom. Tamo na ulazu stoji jasna zabrana da se psi ne uvode, ali malko ko je poštuje.
A zamislite, lutalice se uopšte ne obaziru na ovu zabranu pa ih ima koliko hoćete.

Ma sta kazes, ne citaju da je zabranjeno da ulaze tamo i da kake i piske po travi?

Stvarno strashno:D:D:rtfm:

Ako ja tebe razumem dobro ti zastupaš sledeću tezu:

život jednog čoveka = život jednog psa.

Da li sam te dobro razumeo?

Nije mi obicaj da odgovaram na pitanja upucenia drugim ljudima, ali ne umem da odolim.

On to nigde nije rekao, to nikada nije rekao nijedan ljubitelj pasa, ti interpretiras tako kako zelis,
pa jos govoris o ulicnim psima koji se ne pridrzavaju citanja zabrana.

Back