Pitbul odgrizao uvo devojčici

Nije mi obicaj da odgovaram na pitanja upucenia drugim ljudima, ali ne umem da odolim.

On to nigde nije rekao, to nikada nije rekao nijedan ljubitelj pasa, ti interpretiras tako kako zelis,
pa jos govoris o ulicnim psima koji se ne pridrzavaju citanja zabrana.
Kada se već mešaš u nešto što te niko nije pitao da ja tebi postavim par pitanja:

1. Da li ti vidiš znak pitanja na kraju rečenice koju sam uputio kolegi?

2. Da li ti zaista misliš da ozbiljno mislim da ulični psi treba da znaju da čitaju zabrane?

Ako ja tebe razumem dobro ti zastupaš sledeću tezu:

život jednog čoveka = život jednog psa.

Da li sam te dobro razumeo?

Ocigledno nisi..

Jednom u mesec ili vise se desi da pas napadne nekog i to nikad sa smrtnih ishodom.

Jednom u nekoliko dana se dogodi da pijani kreten sedne u kola i pobije citavu poroducu, ili barem "samo" jednu osobu.

Stoga sta je strasnije? Pas koji je mozda maltretiran ( jos uvek u ovom slucaju nije poznat razlog napada ) ili pijani kreteni koji ubijaju neduzne gradjane.

Moja konstantacija je sasvim na mestu.

Stoga ako tatin pijani sincic sedne u kola i pobije nekoliko ljudi ( cak i jednu personu ) na mestu mu treba presuditi, tj uspavati...

Nadam se da primecujes razliku.

U jednom slucaju neko je ostao bez uveta a u drugom bez oca, majke, mozda cak i deteta, ili citave porodice..

Poslednja izmena:
Kada se već mešaš u nešto što te niko nije pitao da ja tebi postavim par pitanja:

1. Da li ti vidiš znak pitanja na kraju rečenice koju sam uputio kolegi?

2. Da li ti zaista misliš da ozbiljno mislim da ulični psi treba da znaju da čitaju zabrane?

Pa citajuci tvoje cudne replike mislim da stvarno ocekujes od pasa da zavrse barem 4 razreda osnovne.

Ne znam ko su tvoje univerzitetske kolege ovde, a slabo me i zanima, usput , ja znak
pitanja razumem ozbiljno, smajli bi vec bio nesto drugo i tu bi bio znak da se zezas.

Ovako, yok.

Prvo psi i ljudi nisu isto.
Drugo, mislim da treba vratiti smrtnu kaznu i dozivotnu robiju bez mogucnosti pustanja na slobodu.

Kako nisu isto? Ziva bica. Al hajde ovako. Ako je covek navodno sposoban da razmislja i donosi logicke odluke onda ga to izdvaja od zivotinja, navodno. Ako covek nije sposoban racionalno da razmislja, ugrozava tudj zivot nemareci za posledice, onda se drasticno razlikuje od Homo sapiens-a, tacnije ne pripada toj vrsti. Samim tim po mom misljenju je daleko ispod psa....
Sada ce neki da pricaju da ih treba leciti, drzati u satvoru, bla bla bla... Ne, zasto trositi novac postenih gradjana na reedukaciju takve spodobe? Bolje novac koji se trosi na cuvanje, hranjenje takvih ljudi iskoristiti na primarne stvari....

Kako nisu isto? Ziva bica. Al hajde ovako. Ako je covek navodno sposoban da razmislja i donosi logicke odluke onda ga to izdvaja od zivotinja, navodno. Ako covek nije sposoban racionalno da razmislja, ugrozava tudj zivot nemareci za posledice, onda se drasticno razlikuje od Homo sapiens-a, tacnije ne pripada toj vrsti. Samim tim po mom misljenju je daleko ispod psa....
Sada ce neki da pricaju da ih treba leciti, drzati u satvoru, bla bla bla... Ne, zasto trositi novac postenih gradjana na reedukaciju takve spodobe? Bolje novac koji se trosi na cuvanje, hranjenje takvih ljudi iskoristiti na primarne stvari....
И тебе треба у кавез са гладним питом као и осталу братију која шета зверке.

Covek je u velikoj meri iracionalno bice, ali mozemo pricu i da okrenemo na drugu stranu, zasto ne bi sterilisali sve nepozeljne ljude i zene?

Razlika nije u tome da li ih treba kazniti ili ne, vec u kojoj meri.
Nemam nista protiv dugih zatvorskih kazni, uz prisilan rad i smrtne kazne.

Covek je u velikoj meri iracionalno bice, ali mozemo pricu i da okrenemo na drugu stranu, zasto ne bi sterilisali sve nepozeljne ljude i zene?

Razlika nije u tome da li ih treba kazniti ili ne, vec u kojoj meri.
Nemam nista protiv dugih zatvorskih kazni, uz prisilan rad i smrtne kazne.
Нема потребе.Треба се ограничити на носиоце комплекса ниже вредности којима опасне и агресивне врсте животиња требају као испомоћ за несигурност на улици.

ovo je neverovatno ! pas je napao dete,a reakcije dobrih gradjana su :
da se zabrani drzanje pasa
da se pobiju psi
da se gazdi odseku usi
da se psima vade zubi
da se puca po ulicama
da se krene u linc
smrtne kazne.....

tragicno koliko nisko moze covek da padne a da je pritom ubedjen da radi pravu stvar iz humanih razloga.

prito niko nije naveo nista sto bi moglo da se uradi da se detetu pomogne
vrlo humano ...

Dobro, onda ga ti uzmi da se igra sa tvojom decom.

Imam jednog.
Takvog istog.
Nisu mi potrebna dva.
Star je 4 godine i jak kao stena.
Hvala Bogu nikog do sada nije napao.
Ni zalajao.
Ni popreko pogledao.
Tako će i ostati,jer ga ne učim da napada.
Ako se samo zaleti na nekoga - lično ću ga ubiti.
Psa imaš onakvog kakvim ga napraviš.
Kažu da isto važi kao za ženu !
Ima tu logike.....

da se pobiju psi
da se gazdi odseku usi
da se psima vade zubi
da se puca po ulicama
da se krene u linc
smrtne kazne.....

tragicno koliko nisko moze covek da padne a da je pritom ubedjen da radi pravu stvar iz humanih razloga.

vrlo humano ...

Već je navedeno da se vrši rekonstrukcija uveta.
Mi bismo ovde da pomognemo devojčici koja će biti ujedena za par dana. Sigurno.

Imam jednog.
Takvog istog.
Nisu mi potrebna dva.
Star je 4 godine i jak kao stena.
Hvala Bogu nikog do sada nije napao.
Ni zalajao.
Ni popreko pogledao.
Tako će i ostati,jer ga ne učim da napada.
Ako se samo zaleti na nekoga - lično ću ga ubiti.
Psa imaš onakvog kakvim ga napraviš.
Kažu da isto važi kao za ženu !
Ima tu logike.....

Nemas istog, istog i ne zelis, sam bi ga ubio. :confused:

da se pobiju psi
da se gazdi odseku usi
da se psima vade zubi
da se puca po ulicama
da se krene u linc
smrtne kazne.....

vrlo humano ...

Zanimljivo je koliko si recimo svojim trolovanjem doprineo da se neke od tih izjava i formulisu, mada verujem da to i jeste tvoj cilj na temi da opravdano nezadovoljstvo i ishitrenost ljudi okrenes protiv zrtve.
Pri cemu si se hvalio da setas svog psa bez korpe i da ti niko ne moze nista. :think:

naravno ! i pohvalicu se da se moj pas igra sa svom decom u naselju i da kada ga izvedem svi klinci trce da ga maze i da se igraju sa njim.i pritom nikada nije nikog napao niti ikada pokazao i jedan jedini znak agresivnog ponasanja prema deci.

i necu da dozvolim da zbog pojedinacnih slucajeva ispastaju ni krivi ni duzni ljudi normalni vlasnici,i nevine zivotinje,samo zato sto bi dokoni satro humanisti krenuli u linc po svom nahodjenju !

Back