4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Čiju VI si ti koristio?
Jel pamet otišla do đavola kad možeš da pitaš šta ti padne napamet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Младост и самокритичност... Само у виртуелној стварностиna mene se naljutio zbog posta koji ni nije bio upucen njemu i nije ni ukapirao o cemu sam pricao jer nije znao pozadinu posta i pravo znacenje
a onda naravno kad mu kazes da se ne odnosi na njega ide cuveno "nemoj mi vredjati inteligenciju, dovoljno sam pametan da shvatim" pa brate nisi.
Кооме таскујеш, кад си офф лајн чика Бото?Čiju VI si ti koristio?
Ne bih se ja mnogo zaijebavao na račun ai.nego manimo se njega, vratimo se na ai koji je zivi pis![]()
ma gde, samo iskljucis struju i odeNe bih se ja mnogo zaijebavao na račun ai.
Kad poraste, a porašće, može da ti se gadno ussere u život.
Šta ti to treba?
Jesi kako da ne, kao etar si ali ipak možeš da pritiskaš dugmad na tastaturi ili ekranu.ti nisi ukapirao da smo svi mi ai?![]()
Тешко брате... Стручњаци већ пишају по њемуNe bih se ja mnogo zaijebavao na račun ai.
Kad poraste, a porašće, može da ti se gadno ussere u život.
Šta ti to treba?
digitalno pritiskanje, fizicki klik samo pokrece kod i sustinski ti ne treba ni taj klik da bi se kod aktivirao.Jesi kako da ne, kao etar si ali ipak možeš da pritiskaš dugmad na tastaturi ili ekranu.
Дај, мани се комуњарске ложане, живиш у Србији, а не у зомбилендуCvrc...ima baterije
sve sta zahteva odrzavanje ne moze da funkcionise samostalno i da vlada jer zavisi.Тешко брате... Стручњаци већ пишају по њему
АјИ нема интеграцију и ''реалном инфо времену'', а камо ли неко предвиђање или тежу оцену да донесе...
За клинце и студенте је алатка, а не за зреле људе...
Nema, ali uči.Тешко брате... Стручњаци већ пишају по њему
АјИ нема интеграцију и ''реалном инфо времену'', а камо ли неко предвиђање или тежу оцену да донесе...
За клинце и студенте је алатка, а не за зреле људе...
Au, pa ti nisi gledo Terminatora..sve sta zahteva odrzavanje ne moze da funkcionise samostalno i da vlada jer zavisi.
ai ima premnogo slabih tacaka da bi vladao a na prvom mestu je napajanje koje nikad nije vecno, onda zavisi premnogo od mreze i protoka podataka, ugasis mrezu, nema protoka podataka i gotov je
onda situacije koje nisu softverski obradjene, adaptacija i na kraju, samo mu izvuces jedan cip i on je gotov![]()
naucna fantastika.Au, pa ti nisi gledo Terminatora
Verujem ti da je tako ali ti ne postojiš jer si AI tako da ne mogu da ti verujem. Žao mi je.digitalno pritiskanje, fizicki klik samo pokrece kod i sustinski ti ne treba ni taj klik da bi se kod aktivirao.
postojao je virus koji je koristio bug na autlukekspresu i aktivirao se sam i bez da dvokliknes fajl.
imas i priemere crva koji sami ulaze u kompjuter preko usb-a bez ikakve aktivacije ili klika.
Kako se postavlja pitanje vestackoj inteligenciji?Pitao sam vestacku inteligenciju ko je bolji.
Moram priznati da sam se kako sam postavio pitanje u startu zacudio posto pisanje odgovora on obicno odmah krene ali sad je ona tackica dobrih 5..6 sekundi blinkala i on je razmisljao
Znaci pokidao sam se od smeha
I nakon tih 5..6 sekundi stize odgovor.
to ti pricam od pocetkaVerujem ti da je tako ali ti ne postojiš jer si AI tako da ne mogu da ti verujem. Žao mi je.
odes na chatgptKako se postavlja pitanje vestackoj inteligenciji?
Кажу да је сад хардверсдки баг за трекинг у чиповима ...digitalno pritiskanje, fizicki klik samo pokrece kod i sustinski ti ne treba ni taj klik da bi se kod aktivirao.
postojao je virus koji je koristio bug na autlukekspresu i aktivirao se sam i bez da dvokliknes fajl.
imas i priemere crva koji sami ulaze u kompjuter preko usb-a bez ikakve aktivacije ili klika.
ali evo pitao sam ga da ti pomognem i ovo je odgvorio.Kako se postavlja pitanje vestackoj inteligenciji?
Ali ne postojim ni ja nego sam ja AI druge firme pa ovde nadmudrujem sa tobom da vidim koja je firma bolja, moja ili tvoja. Nikako da shvatiš poentu.to ti pricam od pocetka![]()
postroji prica da su ameri pobedili u iraku jer su im ubacili virus u sistem protivvazdusne odbrane koji se nalazio u pazi sad RAM memoriji stampaca koji je kupljen u francuskoj za potrebe ministarstva odbrane iraka.Кажу да је сад хардверсдки баг за трекинг у чиповима ...