Pitao sam vestacku inteligenciju sta misli o novim merama :)

možda da pitaš chatgpt, šta misli o ljudima koji za svaku situaciju, dogadjaj, razmišljanje... svaki .l. pitaju chatgpt!
koliko će takvim ljudima koji više ne koriste svoj mozak nego AI trebati vremena da potpuno izgube moć racionalnog zaključivanja? kada će im mozak potpuno zakržljati jer ga više ne koriste!

iz tvojih postova na forumu da se zaključizi da su potpuni zavisnik od chatgpt-a postao. jel ima još uvek nešto što o čemu možeš samostalno da razmisliš i doneseš zaključak ili su ta vreme prošlost?! 🤔😄
ima..zakljucio sam da si postao prava dzangrizava baba :mrgreen:

kako su ljudi ziveli u srednjuem veku :aha:

5395.JPEG

na politici svaka kazna se javno objavljuje u temi.
Da se nadovežem, preko svega pomenutog, poštovanje pravilnika bi trebalo da obezbeđuju moderatori od kojih neki definitivno smatraju i da je OK da svojom duhovitošću krše pravilnik naknadnim editovanjem naslova tema čiji im se sadržaj ne sviđa:

• Naslov teme mora da bude isti kao i naslov vesti koja se preuzima.

Evo primera:

Tema 'TABLOID NOVOSTI: Blokaderi su bili spremni da nas sve pobiju'
https://forum.krstarica.com/threads...ri-su-bili-spremni-da-nas-sve-pobiju.1038181/

C3 nisam ni video, tj imao sam jedan ranije, ali za to sam već bio proterivan na tri dana, a ovog puta sam bio proteran na ukupno 5 dana. Ostaje pitanje i kriterijuma i ostalog.
ne razumes..
svaki poen ima svoj rok trajanja koji ti pise.. znaci i kad "odlezis" kaznu on je i dalje prisutan neko vreme i zbraja se sa drugim poenima.. kumulativni poeni.

na primer dobijes C3 i za to si dobio ban 2 dana, ali tih 3 poena ti vaze jos narednih 15 dana i onda ako u narednih 15 dana dobijes jos 2 poena onda ukupno imas 5 i ides u ban od 5 dana i to se otprilike tebi desilo.

Back