Pitanje za protivnike ulaska Srbije u UE

Svima je poznato da je ogroman deo Srba na radu u zemljama Zapadne Evrope...

Otisli ljudi za BOLJIM ZIVOTOM i BOLJIM STANDARDOM.

I sada, kada ta Evropa treba da dodje u Srbiju - neki se bune?!?

GDE JE TU LOGIKA, ko je tu lud?

I kome to smeta?

Zna li se uopste STA SE HOCE ?

Ta famozna Evropa koja nam se nudi je vrlo diskutabilna u najmanju ruku.
Ako je poenta price da kroz rasprodaju svih nasih resursa treba da platimo ulaznicu u to "otmeno " drustvo moj odgovor je neka hvala.
Lepse je meni da budem svoj gazda sa svojim fabrikama pa ma bile one i zastarele i ne bas po noblesu nego da budem gologuzan i sluga tamo nekim bogatasima.Lepo me ejd eda naucio da se uvek prostirem spram gubera i da se ne trpam u drustvo koje mi ne pripada.Volim biti svoj na svom i imati svoju imovinu pa amkar ona i ne bila po Evropskim standardima.To "zajednistvo" je na vrlo krhjkim nogama i pitanje je samo koliko ce da potraje.A kad pukne tikva zna se da ce oni najveci i najalaviji da opeljese ove male i da ih odbace a onda ce da bude kuku lele.

Ta famozna Evropa koja nam se nudi je vrlo diskutabilna u najmanju ruku.
Ako je poenta price da kroz rasprodaju svih nasih resursa treba da platimo ulaznicu u to "otmeno " drustvo moj odgovor je neka hvala.
Lepse je meni da budem svoj gazda sa svojim fabrikama pa ma bile one i zastarele i ne bas po noblesu nego da budem gologuzan i sluga tamo nekim bogatasima.Lepo me ejd eda naucio da se uvek prostirem spram gubera i da se ne trpam u drustvo koje mi ne pripada.Volim biti svoj na svom i imati svoju imovinu pa amkar ona i ne bila po Evropskim standardima.To "zajednistvo" je na vrlo krhjkim nogama i pitanje je samo koliko ce da potraje.A kad pukne tikva zna se da ce oni najveci i najalaviji da opeljese ove male i da ih odbace a onda ce da bude kuku lele.

Paperino, iznenadjujes me......

Eno ti hotel ELAN u Srbobranu, zvrji prazan, propada i trune...

Idi, pokreni ga......

Paperino, iznenadjujes me......

Eno ti hotel ELAN u Srbobranu, zvrji prazan, propada i trune...

Idi, pokreni ga......

Pa naravno da propada i trune kad su ljudi ostali bez posla jer su nam privredu unistili zuti zlikovci i kome je do hotela sad kad nema za dazbine koje su enormne a plate onih koji rade su bedne.U Rumuniji nije bilo rata i sankicja pa je i tamo propast jer su stranci unistili njihovu privredu a ono sto radi je smesno jer su plate mizerne a cene su evropske.Evropska unija je jedna sarena laza i shvatio bih tvoju euforiju za Evropom da je to pocetak price i da se nisu videle stvarne namenre te zlocinacke organizacije.
Sad kad je sve vidjeno i akd su karet na stolu samo lud i naivan bi se trpao u to drustvo.
Pocetak pesme pune entuzijazma" Kad nas brod plovi plovi i ribu lovi na jarbolima stojimo mi" :) je mogao da navuce mnoge ali sad se peva drugi refren....a on glasi Kad nas brod tone tone a zvona zvone.......:) sad se samo lud covek moze ukrcati na tu deregliju koja neminovno ide na dno.

Pa naravno da propada i trune kad su ljudi ostali bez posla jer su nam privredu unistili zuti zlikovci i kome je do hotela sad kad nema za dazbine koje su enormne a plate onih koji rade su bedne.U Rumuniji nije bilo rata i sankicja pa je i tamo propast jer su stranci unistili njihovu privredu a ono sto radi je smesno jer su plate mizerne a cene su evropske.Evropska unija je jedna sarena laza i shvatio bih tvoju euforiju za Evropom da je to pocetak price i da se nisu videle stvarne namenre te zlocinacke organizacije.
Sad kad je sve vidjeno i akd su karet na stolu samo lud i naivan bi se trpao u to drustvo.
Pocetak pesme pune entuzijazma" Kad nas brod plovi plovi i ribu lovi na jarbolima stojimo mi" :) je mogao da navuce mnoge ali sad se peva drugi refren....a on glasi Kad nas brod tone tone a zvona zvone.......:) sad se samo lud covek moze ukrcati na tu deregliju koja neminovno ide na dno.

Hocu da kazem da je bolje taj hotel POKLONITI STRANCIMA pa da RADI i da se zaposli stotinak ljudi i da opstina ima neki porez, umesto da PROPADA...

Ocito je mi NISMO KADRI da ga pokrenemo.

A sve uslove ima da DOBRO RADI.

Jeste. Ali je to i onaj Ivica koji je rekao, platili smo cenu pogrešne politike... ;)

To samo dokazuje kolika je ljiga. To su rekli i julovci i tipovi poput dusana mihajlovica koji su slobu uzdizali u nebesa a sada im je nova ikona za dupeuvlacenje tadic.
Uostalom i vi cete tako preletati kad dodjete do kraja, a to se zove podmuklost i pokvarenost,podmetacina koju si sam priznao.

To samo dokazuje kolika je ljiga. To su rekli i julovci i tipovi poput dusana mihajlovica koji su slobu uzdizali u nebesa a sada im je nova ikona za dupeuvlacenje tadic.
Uostalom i vi cete tako preletati kad dodjete do kraja, a to se zove podmuklost i pokvarenost,podmetacina koju si sam priznao.

Ако дође СНС на власт, али шта ако дође нека озбиљнија политичка странка или политичка фигура која би истерала све на чистац а то је само питање времена, јер и ако СНС 2012. дође на власт она ће само продужити агонију грађана Србије, тако да ће неизбежно временом доћи до тражења других алтернативних праваца у политици?

Poslednja izmena:
Pa znam jer nasi svi idu tamo da rade, a niko od njihovih ne dolazi u Srbiju da radi.

U kući pored firme u kojoj radim je zaposlen čovek iz Bugarske, kao čuvar na kapiji. Na našim njivama ima mnogo nadničara iz Rumunije.
Probaj sa nekim drugim pitanjem, nekim koje ima smisla, a i bilo bi lepo da poznaješ situaciju o kojoj pišeš.

To se zove politika.

Kome je do morala neka ide u manastir.

citam temu---i cudim se pokusajima kojim se uporedjuje srbija i nemacka...pa to je neozbiljno....neozbiljno je da srbija prepisuje zakone iz EU i misli da ce na taj nacin postati deo EU....najace zemlje EU su godinama gradile svoju demokratiju...godinama su radili na svojoj privredi i ekonomiji...tacnije vekovima...sve je to pratila politika...uredili su maksimalno svoje drzave...korigovali svoj mentalitet stalno ga usavrsAvajuci....onda su najace zemlje evrope shvatile da je vreme da udju u neki novi oblik organizovanja koji ce omoguciti vece uslove za najuspesnije....i EU je napravila zakone koji ce omoguciti razvoj te zajednice ali SA DOSTIGNUTIM NIVOOM KULTURE,MENTALITETA,EKONOMIJE,ZAKONODAVSTVA I POLITIKE....ceo balkan za ovim vrednostima kasni ceo vek...ako iko misli da ce balkanske zemlje prepisivanjem zakona iz EU biti u stanju da se integrisu u EU je u teskoj zabludi....balkan zivi sa svojim mentalitetom jos u 19 veku...tek treba da predjemo u 20-ti...a podsecam da je sada u EU 21 vek....nas nivo kulture,mentaliteta,drzavnnog uredjenja,stabilnosti drzave,stanja ekonomije i privrede--politicka stabilnost je ispod svakog nivoa...to sto cemo mi usvojiti EU zakone ne znaci nista jer mi nismo u stanju da te zakone sprovodimo u delo...svesna je evropa toga....zato mi i trebamo evropi kao niza rasa nikako kao ravnopravni....trebaju evropi od nas samo nasi prirodni i ekonomski potencijali kojima ce ona raspolagati i nista vise....zalosno je sto srbija ne shvata da joj ostaje jos EPS da proda i da je potpuno zemlja bez suvereniteta...sve ono sto vredi vise nije srpsko....i ZATO POLITICARI SRPSKI LAZU SRBIJU....SA NJIMA SRBIJA NEMA NIKAKVE SANSE DA UDJE U EU...ALI NAZALOST KO GOD DA DODJE SADA NA VLAST U OPUSTOSENOJ ZEMLJI NEMOZE DICI EKONOMIJU I PRIVREDU I UCVRSTITI DRZAVU DA ZADOVOLJI EU STANDARDE....

Back