Redmond
Elita
- Poruka
- 17.833
Da li osećate da vas je stigla karma na neki način zbog toga? (ili možda osećate da tek treba)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako verovatno? jel te kaznio Bog il ne?Vjerovatno Ali varale su I one
pravda je samo ona koju sam stvoriš jelda?Nema kazne od Boga.
Ne. Nego to što pominješ nije kažnjivo od Boga. (što bi bila karma)pravda je samo ona koju sam stvoriš jelda?
Tko ce znati svasta se jeste desavalokako verovatno? jel te kaznio Bog il ne?
Tek sa sledećom.Da li osećate da vas je stigla karma na neki način zbog toga? (ili možda osećate da tek treba)
"karma" je skup grize savesti nagomilane u podsvestiDa li osećate da vas je stigla karma na neki način zbog toga? (ili možda osećate da tek treba)
jel ovo da svatimo da si se ebala negde iz inata?Ne,...ali sam zato nema bolje osvete, kad vidiš da si nekome ko te izigrao postao "karma". E, to mi se jeste desilo.![]()
jel ovo nešto iz blica ili glorije"karma" je skup grize savesti nagomilane u podsvesti
dakle sve je u glavi? samo treba biti moralni bogalj i život ti je ružičast?"karma" je skup grize savesti nagomilane u podsvesti
ne razbiramNe,...ali sam zato nema bolje osvete, kad vidiš da si nekome ko te izigrao postao "karma". E, to mi se jeste desilo.![]()
Мушкарац који поред жене нема још 2 јебачице није мушкарац.Da li osećate da vas je stigla karma na neki način zbog toga? (ili možda osećate da tek treba)
Možete da shvatite, kako god želite.jel ovo da svatimo da si se ebala negde iz inata?![]()
Досадио јој муж, почео да личи на пајаца па је разјебала породицу и развела се.ne razbiram
sve je u glavidakle sve je u glavi? samo treba biti moralni bogalj i život ti je ružičast?
nikakvi eksterni uticaji se ne vraćaju da te ugrizu za guzzicu?
iz moderne psihologije!jel ovo nešto iz blica ili glorije
tad je najsladjejel ovo da svatimo da si se ebala negde iz inata?![]()
Recimo tebe neka riba ostavila.ne razbiram
Da li osećate da vas je stigla karma na neki način zbog toga? (ili možda osećate da tek treba)