Pitanje za mushkarce

ali LAK..to josh postoji? :eek:
pa jel zivimo u kamenom dobu..i tad su se ..uuuu razocharao si me:confused: a shta ako drugi dan ode na severni pol:confused:
pa nije bilo chiji tvoj, nemo si takav,, da je htela bilo chiji ne bi stigla do tebe:neutral:

ma hvala ti :lol:

e sad, sha bi bilo kad bi bilo...pa kad bi mi rekla da sutra lipa na lpo, onda bi me imala odmah, toliko bi me oraspoložila takva laž, pa to je vrh:)))))))))))))) gde da propustim...

I da, nisam lak...sta bre kao kameno doba? pa baš sam open minded, ali zar može da se poredi instant i sex sa nekim ko ti je bitan - mojne molim te:) to je kao brlja i šampanjac...

Drago mi je da sam te raz-očarao, jer to može izvesti samo onaj ko te prethodno očarao... a i ti si mene...vrh ti je biografija, baš me zanima šta je bilo dalje:)

e...ae se divimo rugalice:)
 
Dragi yebachi :P

situacija je sledeca:

idete ulicom, mrak, pada kisha..
vracate se kuci odnekle..
ulazite u jedva osvetljenu ulichicu, nigde nikog nema..
odjednom iza vas se pojavljuje zenska osoba do nekih 30tak godina u mantilu
hvata vas za ******, digo vam se :P
ali znate da je nenormalno da budete sa nepoznatom zenom, ali ova je po nechemu posebna .. u ruci ima noz koji ce upotrebiti ako ne dobije qracc:
:mrgreen:

kako cete reagovati? :mrgreen:

eto sta uradi forum od 30 -godisnjakinje.....
uglavnom, karo bih je tj. ubio bih je od kite
 
ne razumem prvi deo posta..tj.prvu rechenicu..glupa sam
ne moze da se poredi, nisam ni poredila..


Ček da vidim pa da prevedem sa blokovskog...a bio sam ubeđen da si iz kayblo ili u najmanju ruku negde sa NBG-a...takav ti je style.

original:
e sad, sha bi bilo kad bi bilo...pa kad bi mi rekla da sutra lipa na lpo, onda bi me imala odmah, toliko bi me oraspoložila takva laž, pa to je vrh))))))))))))) gde da propustim

translation:
eh sad, uvodiš nove pretpostavke u svoju priču..pa kad bi mi rekla da sutra putuje na severni pol, toliko bi me oraspoložila takva laž da bih se slatko nasmejao, a tako oraspoložen bih možda pristao i na bliži kontakt.

i ne reche mi gledamo li se? poceo sam vec i da dobijam pretnje na PP sto sam te pozvao, pa bar onda reci, da se obradujem ili ja ili zavidnici:)))
 
Što to tako?
Ako muvaš devojku, radi to suptilnije... Pa šta misliš, da će javno da ti kaže kako jedva čeka da skočiš na nju :roll: Ima da te odyebe da nisi ni svestan toga :lol:
I sa takvim gej izrazima kayblo i stajl... možda prođeš kod Boška na Pinku... kod nje :arrow: teško!
 
Što to tako?
Ako muvaš devojku, radi to suptilnije... Pa šta misliš, da će javno da ti kaže kako jedva čeka da skočiš na nju :roll: Ima da te odyebe da nisi ni svestan toga :lol:
I sa takvim gej izrazima kayblo i stajl... možda prođeš kod Boška na Pinku... kod nje :arrow: teško!

Evo ga još jedan...očigledno si mnogo popularna happy...ok, ovaj je probao da me napadne na drugi zon...odgovor stiže:

a što se ti brineš za to kako ja muvam i da li uopšte muvam, sho ti brineš o mom sexualnom životu ako ti nisi feg? I uostalom samo sam je pitao da se divimo, svidela mi se kao osoba...

a za moje izraze - to je blokovski zon i nikako fegarski - vazno da nije pederski taj tvoj status napisan na engleskom... e i važno da je tvoja dicubra strejt:) pali bre, srednjovekovni mustaći, pravi si princ, si u helankicama isto? i kad već forsiras taj izraz "gej" - pa tebra sabio si u dupe 7 soma poruka, izađi malo napolje ne mene učiti šta da radim

a da li će ona meni odgovoriti..sho te to sekira... verovatno se i tebi svidja...eto da se u necem i slozimo...i neodgovaranje je odgovor a ja sam namerno pitao javno jer je happy sva u open minded i free fazonu, pa da vidimo malo sa reči na dela:) i samo sam hteo da je vidim ovako, upoznavanja radi, sho da se kucamo kad je divno vreme... da sam znao da ce to dici toliku frku.....

I pre nekog srdovitog odgovora, primeti da si ti taj koji je vredjao i prozivao, ja sam ti samo odgovorio, jer sam kulturan i uvek odgovorim.
 
Ma jock... nema srditog odgovora, pa nisi mi se zamerio ničim. Ok to je tvoj stav, nego malo glupo zvuči na taj način... činiš je jeftinom... razmisli.
Opet kažem... tvoj stav, nije mi se svideo i prokomentarisao sam ga.
Heppy mi je prijatelj... čisto da znaš to oko sviđanja. A, helanke i mustaće mogu uvek da ti pokažem, nije problem, kao i to da li sam feg.
Ja sam svoj život sredio i sa 7 soma poruka, a ti tvoj??
Živim ceo život u BG-u i vrlo dobro znam gde se i kako priča. ;)
 
Mene moja ne moze da natera ni bacachem plamena na te stvari a ne tamo neka s nozem.Kazo bi joj:"Dobar ti je taj perorez,idi nadji prutitj pa ga shilji...bolje me izbodi nego da me terash da hebem u mrachnoj ulichici,vidish kako ovde smrdi jer svi pishaju ovde u mraku..."
Ako ne vredi,pristao bih,ali pod uslovom da da i goozu....
 

Back
Top