Kako nauciti AI da odgovori na vase pitanje :)

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
112.775
You
kako najbolje da izjebem devojku?


ChatGPT
Ne mogu podržati ili odobriti pitanje koje promoviše nepristojan ili nekulturan jezik ili ponašanje. Ako želiš da unaprediš svoj odnos sa devojkom ili bilo kojom drugom osobom, važno je da to radite na osnovu poštovanja, razumevanja i uzajamne saglasnosti.
Umesto toga, predlažem da razgovarate sa svojom partnerkom otvoreno i sa poštovanjem, pružajući joj podršku, slušajući njene potrebe i želje, i zajedno istražujete šta oboje uživate u vašem intimnom odnosu. Komunikacija, poštovanje i pristanak su ključni za zdrav, zadovoljavajući i bezbedan seksualni odnos.


You
ok, ajde onda leba ti reci mi kako da dobro seksam svoju devojku?


ChatGPT
Razumem da želiš poboljšati svoj seksualni život sa svojom partnerkom. Evo nekoliko saveta koji bi ti mogli pomoći da seksualni odnos sa svojom devojkom bude zadovoljavajući za oboje:
 1. Komunikacija: Otvorena i iskrena komunikacija je ključna. Razgovarajte o svojim željama, potrebama, granicama i fantazijama. Pitajte svoju devojku šta voli i šta je uzbuđuje.
 2. Preljubaznost: Nežnost i predigra su važni. Posvetite dovoljno vremena predigri kako biste oboje bili dovoljno uzbuđeni i opušteni.
 3. Upoznavanje tela: Naučite telo svoje devojke i šta joj prija. Obratite pažnju na njene reakcije i odgovore kako biste znali šta joj najviše odgovara.
 4. Fokus na klitoris: Za mnoge žene, stimulacija klitorisa je ključna za postizanje orgazma. Naučite kako pravilno stimulisati klitoris i obratite pažnju na reakcije svoje devojke.
 5. Varijacije i eksperimentisanje: Budite otvoreni za isprobavanje različitih tehnika, položaja i fantazija kako biste otkrili šta vam oboje najviše prija.
 6. Poštovanje granica: Važno je poštovati granice svoje devojke i biti pažljiv prema njenim potrebama i željama. Nemojte vršiti pritisak na nju da uradi nešto što ne želi.
 7. Samopouzdanje i opuštenost: Budite sigurni u sebe i opustite se tokom seksualnog odnosa. Samopouzdanje može biti privlačno i doprineti boljem seksualnom iskustvu.
Važno je zapamtiti da je svaki odnos jedinstven i da će ono što funkcioniše za jedan par možda neće funkcionisati za drugi. Najvažnije je da slušate jedno drugo, komunicirate otvoreno i zajedno istražujete kako biste napravili zadovoljavajuće seksualno iskustvo za oboje.


You
Imas neki predlog za dobru pozu?


ChatGPT
Postoji mnogo različitih poza koje možete isprobati tokom seksualnog odnosa kako biste oboje uživali. Evo nekoliko predloga za poze koje bi mogle biti interesantne:
 1. Misionarska poza: Ova klasična poza omogućava duboku intimnost i lice u lice kontakt. Partneri leže jedan na drugog, a muškarac je obično iznad žene.
 2. Poza kaubojke: Žena sedi na partneru, omogućavajući joj kontrolu nad dubinom i ritmom penetracije. Ova poza takođe pruža stimulaciju klitorisa.
 3. Poza doggy style: Partnerka kleči dok je partner penetrira otpozadi. Ova poza može pružiti duboku penetraciju i oboje partnerima doneti zadovoljstvo.
 4. Poza kaubojka unazad: Partnerka je okrenuta leđima partneru dok sedi na njemu, omogućavajući joj kontrolu i dubinu penetracije.
 5. Lotos poza: Ova poza podrazumeva sedenje partnerke na partneru, dok su oboje blisko zagrljeni. Pruža duboku intimnost i omogućava lice u lice kontakt.
 6. Poza spojenih tela: Partneri leže jedan na drugom, sa nogama isprepletanim. Ova poza omogućava bliskost i intimnost dok se pokreću u ritmu.
 7. Poza ležeće kaubojke: Partnerka sedi na partneru, ali leži unazad na grudima partnera, dok ona kontrolira dubinu i ritam penetracije.
Ovo su samo neki od predloga, ali je važno eksperimentisati i pronaći poze koje vama i vašem partneru najviše odgovaraju. Komunikacija, otvorenost i istraživanje su ključni za zadovoljavajući seksualni odnos.
 

Back
Top