- Poruka
- 121.829
jesi radila hormone?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi radila hormone?
Ne znam i jutros na ulosku nije bilo nista a onda je pocelo da kaplje iz mene i to neka crna bordo boja sa tim nekim gromuljicama i to mi se nije nikad desilo da tako se desava......za ginekooga sada ne mogu da idem jer nisam u mogucnosti jedino tek za mesec dana a da ne bude kasno onda
Da radjen je ultrazvuk,
i to onako da velim poduze, detaljno...
A sta tacno sa hormonima moze da bude,
i sta ce da mi radi..?
U kom smislu nisi u mogucnosti? Je li dr na odmoru- ako jeste mora da ima zamenu ili makar nekog ko u DZ radi sa trudnicama pa ne moras da zakazes. Ili da odes privatno...
Jesi ti na odmoru, tj van grada? U tj varijanti, vidi ima li neka laboratorija uradi test sutra pa ako je pozitivan opet za 7 dana. Vrednost bete bi trebalo da skoci
ako trudnoca raste.
(beta HCG nivoi* :
- 3 nedelje LMP: 5 – 50 mIU/ml
- 4 nedelje LMP: 5 – 426 mIU/ml
- 5 nedelje LMP: 18 – 7,340 mIU/ml
- 6 nedelje LMP: 1,080 – 56,500 mIU/ml
- 7 – 8 nedelja LMP: 7, 650 – 229,000 mIU/ml
- 9 – 12 nedelja LMP: 25,700 – 288,000 mIU/ml
- 13 – 16 nedelja LMP: 13,300 – 254,000 mIU/ml
- 17 – 24 nedelje LMP: 4,060 – 165,400 mIU/ml
- 25 – 40 nedelja LMP: 3,640 – 117,000 mIU/ml)
uradicu test za jos koji dan ponovoJesu hormoni bili u pitanju pijem neke tablete sa hormonima, i prestalo je nako paklenih mesec dana,
hvala na savetima...
Radi se o tome (da ako je UZ u redu i ako je kolposkopski i papa nalaz u redu) da ti ova hormonska terapija uopste ne odgovara, a to je, draga moja, toliko individualno...Imam 19 godina, bila sam kod ginekologa krajem jula, zato sto mi menstruacija nije prestajala, tj, imala sam menstruaciju
a nakon menstruacije braon sekret. Ginekolog mi je uradio ultrazvuk, rekao da imam policisticne jajnike, i da je to sto mi se
desava ustvari, neprestano krvarenje. (jun, jul, sa pauzama od par dana, ponekad). Prepisao mi je Cyclo Progynovu.
Pocela sam da je pijem 01.08., to mi je bilo 5. dan 'prave' menstruacije. U pocetku se menstruacija pojacavala,
ali prestala je nakon 5 tablete. Medjutim, upravo sam videla da trenutno krvarim.
O cemu se radi? Ginekolog mi je rekao da tokom uzimanja tablete ne treba nista da imam.