Pitanje za ginekologa

• Začetnik teme Začetnik teme Zabrinuta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trebam poceti sa antibebi pilulom prvog dana menstrualnog ciklusa, odnosno 16. januara. Medjutim, pre dva dana sam popila pilulu za dan posle, pa me zanima, ukoliko dodje do krvarenja (kao posledica uzimanja pilule), da li pocinjem sa antibebi pilulama od dana tog krvarenja ili kao i obicno od dana prave menstruacije? Kada zastita pocinje ako se sa pilulom krene od dana tog krvarenja?
Hvala unapred <3

Ovako, pre 2 nedelje ginekolog mi je rekao da imam kondilome, sad me zanima koja je metoda najbolja za uklanjanje.
da napomenem, momku su ih nasli pre 3 meseca, tada meni nista nije bilo, pa pretpostavljam da se javilo kasnije.
njemu su sklanjali tecnim azotom, nista mu se nije vratilo.

mislila sam da idem i ja da se skine tecnim azotom, ali sam cula da je bolno i da je proces oporavka dug....
hvala na odgovoru :)

p.s. ako moze neki savet gde bi bilo najbolje da se to uradi u Nisu ako neko zna

Ovako, pre 2 nedelje ginekolog mi je rekao da imam kondilome, sad me zanima koja je metoda najbolja za uklanjanje.
da napomenem, momku su ih nasli pre 3 meseca, tada meni nista nije bilo, pa pretpostavljam da se javilo kasnije.
njemu su sklanjali tecnim azotom, nista mu se nije vratilo.

mislila sam da idem i ja da se skine tecnim azotom, ali sam cula da je bolno i da je proces oporavka dug....
hvala na odgovoru :)

p.s. ako moze neki savet gde bi bilo najbolje da se to uradi u Nisu ako neko zna

mislim da je najbolje uraditi spaljivanje laserom u "trenutnoj totalnoj anesteziji".
I STALNO RADITI NA IMUNITETU,DA SE NE BI VRATILI. I ODNOSE IMATI SA ZASTITOM.

Pozdrav svima, imam jedan problem, pa ako bi neko mogao da pomogne, bio bih vecno zahvalan...:
Devojka mi ima herpes na usni i oboje znamo da u slucaju oralnog seksa on moze dovesti i do genitalnog herpesa, medjutim desilo se (oralni seks) ali smo brzo prekinuli kad smo se setili toga, nije dugo trajalo, pa me sad zanima da li je moguce da ipak nisam pokupio herpes, uprkos oralnom seksu?

Iako nema ginekologa, možda neko od vas može da mi kaže nešto o ovome.
hvala

Da pitam ovako glupo je pitanje,da li je ispravno,kada sam dosla na kontrolu i odradila sve analize koje se rade pri svakom pregledu rutinskom,i hvala bogu samo imam 3 grupu,nista vise,da li je ispravan njen odgovor na to "hocemo li da lecimo ili ne?" naravno izlecila sam sredilo se idem sledeci mesec na rutinsku.Da li je ispravno sto me je kroz ceo razgovor ispipavala planiram li decu i sve na tu foru da bi mi ovo na kraju rekla?!?!?Naravno nemam pojma da li cu imati decu kao niko od nas,sta je sudjeno sudjeno....ali njen postupak smatram diskriminacijom ono ako joj se ne uklapam u "sablon" nece da me pregleda i leci ili?Stvarno mi nije nista jasno,znam da zvuci smesno ali ako neko moze da pomogne neka se javi.

Da pitam ovako glupo je pitanje,da li je ispravno,kada sam dosla na kontrolu i odradila sve analize koje se rade pri svakom pregledu rutinskom,i hvala bogu samo imam 3 grupu,nista vise,da li je ispravan njen odgovor na to "hocemo li da lecimo ili ne?" naravno izlecila sam sredilo se idem sledeci mesec na rutinsku.Da li je ispravno sto me je kroz ceo razgovor ispipavala planiram li decu i sve na tu foru da bi mi ovo na kraju rekla?!?!?Naravno nemam pojma da li cu imati decu kao niko od nas,sta je sudjeno sudjeno....ali njen postupak smatram diskriminacijom ono ako joj se ne uklapam u "sablon" nece da me pregleda i leci ili?Stvarno mi nije nista jasno,znam da zvuci smesno ali ako neko moze da pomogne neka se javi.

Сигурно није гледала другу страну медаље,или си и за њу ипак само број. :rtfm:

Back