dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
Daj neku sliku depiliranja voskom tih regija![]()
http://www.24sata.hr/galerija/show/...as-brazilska-depilacija-razbudi-106474/177788
al si se sofija stisla, sto ne ucinis coveku..

evo ti ceo filmic, sto samo neka slika..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj neku sliku depiliranja voskom tih regija![]()

Pa jeste jedna slika kao 1000 reci ,sadje mnogo jasnije![]()
eto, da ne zivis u neznanju 
nego, danas mi se desilo nesto cudno. Mozda je u pitanju samo ovulacija, ali ko zna. Meni se ovulacija nikad nije tako manifestovala, vrlo cesto je i ne osetim. Danas i je procurilo nesto kao voda- bez mirisa. Ko da sam se upisala, a nisam... Da li je moguce da je u pitanju vodena cista? juce sam imala uzasne bolove u ledjima, isla u hitnu, ali tamo su mi samo dali injekciju protiv bolova. Svoje generalno stanje am vec opisala u predjasnjim porukama na ovoj temi. danas se osecam skoro pa odlicno.Ono jesu videli nesto- ja sam vec pisala o tome, ali niko ne kaze nista odredjeno, osim onog ginekologa u Nisu, koji mi je vaginozu utvrdio samo ultrazvucnim pregledom. Sofija, da li ste vi ginekolog?

Орважилом и гино дактанолом се лечи вагиноза, а и гљивице.izvini, nisam razumela ovo poslednje sto si navela. Kombinacija cega?

Nisam ja mislila na cistu kad sam pomenula kombinaciju orvagil i ginodaktanol. To koristim zbog peckanja i svraba. A za cistu mi je ginekolog dao da pijem primolut nor od 15. dana ciklusa i chymoral forte. Danima mi je vec stomak uzasno naduven tako da izgledam kao da sam trudna, a i ledja me bole. prosto se chudim da li postoji mogucnost da nijedan od ginekologa (a bilo ih je tri) ne primeti trudnocu na ultrazvuku. meni je u junu jedan test bio pozitivan, ali sam ubrzo prokrvarila i par sledecih testova bilo je negativno. Mislim, svashta mi pada na pamet, poshto mi je vaginoza utvrdjena ultrazvuchnim pregledom... ko zna kako ti ljudi gledaju... Lupam gluposti, ne slushajte me...Не треба сама да се лечиш али добро, неће ти ништа бити од тога.
Та циста мора другачије да се лечи.
Иди код гинеколога по терапију, понеси са собом и налаз тог који је дијагностиковао.
Што се гљивица тиче, преферирам Канестен.