DementiaHetfield
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
dobila sam jutros i stomak me užasno boli, nisu ni 2 tablete kafetin menstruala pomogle (rapten k, brufen ne djeluju)... Pomagajte...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobila sam jutros i stomak me užasno boli, nisu ni 2 tablete kafetin menstruala pomogle (rapten k, brufen ne djeluju)... Pomagajte...
kafetin menstrual i brufen su ti jedno te isto..

Боље код доктора него напамет.Koristila sam pipem zbog upale besike pre jedno mesec ipo dana. Sada su mi se simptomi vratili (ucestalo mokrenje ali uz peckanje i svrab). Posto cesto imam te probleme svojevremeno mi je lekarka opste prakse davala pipem i bez urinokulture i uvek mi je pomagao. Prosle godine sam imala iste probleme a svi nalazi su mi bili OK (kako uroloski tako ginekoloski). Tada mi je ginekolog rekao da stavljam Daktanol kremu i na kraju je to pomoglo. Da li sada zbog svraba da krenem sa njime ili da opet idem na pretrage. Mrzi me na ovoj vrucini da se cimam a i u sredu imam zakazanu neku drugu intervenciju (na korenu zuba). HELP!
Боље код доктора него напамет.![]()
Ма ок, ако је кандида верујем да знаш и без гинеколога какви су симптоми.
Али пошто си писала о уринарној инфекцији, то је друга прича, на то се односио мој одговор.

svima..
Znaci, u redu je, nadam se ce potrajati sto duzeНије рано, таман...
И да потраје што дуже, да је естроген штити.![]()

Које си вагиналете узела, од 200 милиграма или од 500 мг ?
Ако си узела од 200, онда мораш три дана за редом. Вратиће ти се очас посла због трећине потребне дозе.![]()

one od 500 sto se jedan dan koriste.... smara mene da uzimam 3 dana za redom ako moze za jedan da se resi![]()
Standardna prica, urinokultura sterilna a ja i dalje idem u WC kao nenormalna.... poludecu... ovo je pitanje za lekara sta raditi? Biljne kapsule ne pomazu, meni je sve gore i gore.....
urino kultura ne pokazuje prisustvo ureaplazme i mikoplazme jer ne spadaju u patogene..ako ih ima nesto povecan broj daju taj simptom..uradi analizu sekreta na njih u laboratoriji..