Pitanje za ginekologa

• Začetnik teme Začetnik teme Zabrinuta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zanima me da li je moguce da se zatrudni ako sam se obrisala dole papirnatom maramicom na kojoj je iscurelo malo semene tecnosti? Obrisala sam se tek nakon par sati, naime maramica je vec bila suva.
Ciklus mi kasni a i inace je neredovan, ali sam ipak zabrinuta, pa vas molim za odgovor.
Unapred hvala,

Imala sam nezasticen odnos sredinom juna. Trebalo bi da dobijem do sestog jula, eventualno do desetog (prethodna menstruacija mi je bila poduza+ sam dugo vremena imala samo braon sekret, a onda zamalo odliv- ta mestruacija je trajala oko 13 dana, ako racunamo one dane sa braon sekretom). Medjutim, danas sam isla kod ginekologa iz drugih razloga i on me u toku pregleda pitao kada treba da dobijem. Sve sam mu lepo objasnila i kada sam mu rekla da treba da dobijem do shestog ili do desetog, on se zbunio i rekao mi da moje stanje deluje kao da sam na sredini ciklusa. Sta to znaci? da li sam, mozda, trudna?

hormoni koji uticu na vezivanje vode..ne oticu ti samo noge, otecena si sva :)
al srecom sve dodje na svoje cim dobijes..
ako hoces da smanjis vezanu vodu za tkiva tih dana eliminisi so i ugljene hidrate i simptomi nece da budu tako izrazeni..

Problem je što imam nizak pritisak već tri meseca, a posebno na ovakvim promenama vremena...Sinoć mi je bilo baš loše. Hvala!

Problem je što imam nizak pritisak već tri meseca, a posebno na ovakvim promenama vremena...Sinoć mi je bilo baš loše. Hvala!

nisi jedina..
ja sam pre neki dan na onom ludilu od vrucine morala da uzmem nekoliko snita pancete..ili kolabiram..
problem je sto se na ovim vrucinama gube minerali znojenjem i remete elektroliti koji su potrebni za normalan rad srca i funkcionisanje organizma..
uneses slano, pa cekas da dobijes :D

Pozdrav!

Treba mi savet - u poslednje vreme sam primetila nešto jači sekret (malo gušći, beo, sa blagim ''mirisom'' ali ništa preobilno) a i dečku sam prenela taj neprijatan miris i, posle ginekološkog pregleda, prepisane su nam Orvagil tablete (250mg) i meni Orvagil vaginalete međutim, problem je što Galenikinih proizvoda nema nigde, tablete sam nekako našla ali vaginaleta nema nigde pa me zanima da li bih mogla da koristim neke druge (ili da ih ne stavljam uopšte O.o) pošto bih htela da završim sa tim pre letovanja pa da mogu da odem na pregled pre nego što otputujem.
Hvala unapred! :)

nisi jedina..
ja sam pre neki dan na onom ludilu od vrucine morala da uzmem nekoliko snita pancete..ili kolabiram..
problem je sto se na ovim vrucinama gube minerali znojenjem i remete elektroliti koji su potrebni za normalan rad srca i funkcionisanje organizma..
uneses slano, pa cekas da dobijes :D

Strašno. Volim leto i uživam u lepom vremenu, ali sinoć, legla u krevet, kad je počelo da se vrti i da boli glava...Kao na ringišpilu.

već tri četiri mjeseca mi menstruacije nisu na 29 dana, ili kasni dan ili više od nedelju, trudnoća naravno nije u pitanju, radim sve što sam radila i u periodu kad su normalne bile ali opet kasne. Inače su jako jako bolne često ne mogu van kreveta ali sad od kako kasne stanje je duplo gore. Neki savjet, pojašnjenje? Žao mi je što smaram ali doktorka mi nije ništa rekla kad sam je pitala

Poslednja izmena:
Opet ja, izvinite sto smaram ali menstruacija mi kasni vec 9-i dan. Ranije mi se desavalo da kasni 10 dana. Medjutim imala sam jake bolove sa strana (posebno po desnoj strani) u donjem delu stomaka pracene temperaturom 37stepeni. I bol mi se po nekad prosirivao prema preponama.
Sta da radim???

Da li ima neke ginekolog na ovom forumu da me posavetuje? Imam neredovne menstruacije, kasnile su i po 10 dana. Sada mi kasni 9 dana. Tokom tih 9 dana imala sam povremeno jake bolove u stomaku sa obe strane, a jos vise sa desne strane i temperaturu 37 stepeni. Bol mi se po nekad i prosirivao na desnu preponu. Prosla menstruacija mi je bila bas obilna i bilo je malo ugrusaka. Takodje, pre 20-ak dana sam se obrisala dole (stidnicu) papirnatom maramicom na kojoj je bilo malo semene tecnosti. Ali ne odmah, vec nakon 2-3 sata ili vise, maramica je bila suva. Sada sam jako zabrinuta jer mi kasni. da li je moguce da sam trudna? Ili mi kasni zbog stresa? Molim Vas za odgovor
Unapred hvala,

Да, управу си. :)
Кад размислих, схватих.
Ја сам се одмах сетила мачака. :mrgreen:
И свакаквих мачица од разних мачора али не знам зашто ми негде у глави титра да као код нас људи не може. А уствари нема никакве разлике у оплодњи код нас и мачака.
Сетила сам се и примера где је жена родила црно (мало црнче) и бело дете...али сам умислила да је друго било албино...

Back