Софија
Legenda
- Poruka
- 54.719
znaci da cekam i nadam se da nisam![]()
Уради тест и знаћеш одмах.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci da cekam i nadam se da nisam![]()

U svakom slucaju hvala!Znam da moram da uradim test na trudnocu, ponadala sam se da ce neko da me utesi i kaze da bi se to primetilo i da nema razloga za brigu!U svakom slucaju hvala!

dive hvala na podrsci!![]()
Zanima me jos da li to sto imam kandidu moze da utice na rezultat testa, kupila sam kucni test sa plocicom, trebalo bi da je pouzdan?

dive hvala na podrsci!![]()
Zanima me jos da li to sto imam kandidu moze da utice na rezultat testa, kupila sam kucni test sa plocicom, trebalo bi da je pouzdan?

Hvala Pussycat
Znaci sutra ujutru testiranje!![]()

Hvala Pussycat
Znaci sutra ujutru testiranje!![]()

Уради тест и знаћеш одмах.Ако је прошло бар седам дана од односа...
radila sam test - negativan je... Šta bi to krvarenje moglo biti onda?
Moram priznati da mi je mnogo lakse, zao mi je sto sam dovela sebe u ovu situaciju inace nisam neodgovorna osoba, ali desava se i najboljima da pogrese!radila sam test - negativan je... Šta bi to krvarenje moglo biti onda?

...и као да је сваки дан плодан.Test uradjen rano ujutru i negativan je!Moram priznati da mi je mnogo lakse, zao mi je sto sam dovela sebe u ovu situaciju inace nisam neodgovorna osoba, ali desava se i najboljima da pogrese!
Zato sledeci put pamet u glavu!
...и као да је сваки дан плодан.![]()
Ovulacija, pms?Ne bih da budem dosadna, ali imam jos neko pitanje!
Posto je utvrdjeno da nije trudnoca, sta moze biti uzrok tome sto mi je stomak naduven i sto su mi se grudi malo uvecale, da ne kazem porasle!?![]()
Mislim odavno nisam u pubertetu, pa me to malo buni! Da li uzrok moze biti hormonski disbalans, zato sto mi je i ciklus poremecen, desavalo mi se da se pred menstruaciju grudi malo naduju, ali ne bas ovoliko?
Ovulacija, pms?

I ja sam na to pomislila, jutros mi se ucinilo kao da imam neki sluzav sekret, kao sto moze da se javi tokom ovulacije, ali nisam 100% siguna zato sto mi jos nije potpuno prosao sekret od kandide!
A sto se tice PMS-a, jesam pomalo i nervozna i pod stresom moglo bi da bude i to , ali malo su me grudi zbunile!
Toliko sam se unervozila da ni test od trudnoce nisam bacila, cisto da bih se s' vremena na vreme podsetila da je negativan!![]()
Opusti se, ne moraš svaki mesec isto da reaguješ i da imaš potpuno iste simptome....