xexxexe, moja tema
srce, moje :*********
srce, moje :*********
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дец, мај грлnaancy90:khm
curice, zashto vam se ne svidja ideja o ljubljenju sa drugom devojkom? to je tako divno...samo zamislite pred sobom divnu devojku (ja vetj imam jednu u glavi). ima prelepe okice, usne male, putjaste, nositj mali prtjast, zgoodna...struk divan, doope extra. i kako vam ne dodje da poljubite to bitje??? poljubac za drugom zenskom osobom moze da bude najlepshi najnezniji poljubac! kad je zagrlish, nemash osetjaj kao da si stavila ruke oko ormara, nego onako onaj strukitj....
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
andjelaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
koliko sam ja nastrana, jbt :? :? :? :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:*******nesha14586:Ajde devojke, kazite.
Voleo bih da vas cujem.
strasno, uzasno, bolesno,katastrofalno!!!Zar danas ne mogu nista, makar priblizno-normalno da cujem...Imate li vi deco roditelje??Pitate li vi svoju mamu dal se ljubakala sa drugim devojkama a???uzas
tuzno 

Nixxx:-кети
Твоја опсесија са Мајклом Џексоном је Х пута болеснија од овога!
muka mi je vise od toga.... 

И мени је и ја отворено кажем да не волим гејеве. Али ово што девојке раде у тинејџерским годинама није исто као кад се са 30 година ***** са особом истог пола. Ово је више као зајебанција и убијање досаде. Тако да оно опуштено, знам брдо девојака које уживају да се љубе са осталим рибама, али ипак имају момке и нису лезбејке.katy:Ljubakanje sa istim polom mi je krajnje bolesno i cvrsto stojim iza toga...
Nixxx:-кети
Твоја опсесија са Мајклом Џексоном је Х пута болеснија од овога!

Nixxx:И мени је и ја отворено кажем да не волим гејеве. Али ово што девојке раде у тинејџерским годинама није исто као кад се са 30 година ***** са особом истог пола. Ово је више као зајебанција и убијање досаде. Тако да оно опуштено, знам брдо девојака које уживају да се љубе са осталим рибама, али ипак имају момке и нису лезбејке.
katy:Te devojke u tinejdzerskim godinama koje se ljubakaju medjusobno i prave budale od sebe samo pokazuju svoju nezrelost i ceznju da dokazu nesto sto nisu...U tim tinejdzerskim godinama se sva deca traze...ali, ebiga ...neko mora i da zaluta...i da je to obicno zaebavanje, zasto bi gubili vreme na glupostima...kad je zivot ionako kratak....nikad necu razumeti, al ajde...
)
)naancy90:![]()
![]()
![]()
ma, kako si me opisala, svaka ti chast..kao da me godinama znashmozda odesh u vrachare, prorichesh sudbinu, zaradish pare....
:?
ja time ne gubim nikakvo vreme....mislim, ne treba mi vishe od 10 minuta za curu
(k'o kurwa za zene)
i kao shto moj muz (:*****) reche to je chisto bzwz, ja normalno imam dechka (obichno) i ne planiram da budem u braku sa osobom istog pola :-? shta je strashno u tome?
(meni je strashiji tvoj idol)
Nixxx:Kojи је узгред, педофил...
nemoj da te brine sto te zezaju za Majkla .U nashim godinama(isto smo godishte),normalno je imati nekog idola,ili biti opsednut nekim.Ja sam bila opsednuta Milanom iz EKV-a,pa te razumemkaty:Auuuuuu ti tek nisi upucen u fenomen zvan Majkl Dzekson...necu da spamujem i skrecem s teme...samo cu ti najkrace moguce reci da je jos pre dve godine dokazano da nije kriv...tako da u buduce neke komentare mozes da zadrzis za sebe da ne bi ispao smesan....
ops: .chini mi se da mi opsesija nije ni proshla....ali,sad me podseti da mi se svidjao neko ko me podseca na Michaela
ne griješim-budi sigurna...imam ja jednu drugaricu i ona je isto koliko i ti bila opsednuta majklom ...više nije-sad joj se gadi...katy:Gresis![]()
-proći će i tebe to nekad-gadiće ti se-vjeruj mi milenche94:ne griješim-budi sigurna...imam ja jednu drugaricu i ona je isto koliko i ti bila opsednuta majklom ...više nije-sad joj se gadi...![]()
![]()
-proći će i tebe to nekad-gadiće ti se-vjeruj mi
![]()
![]()
![]()
E al kad je vidim place mi se majke mi odakle je izvuce meni nije jasno! ! !Nixxx:
Sibil Vejn:nemoj da te brine sto te zezaju za Majkla .U nashim godinama(isto smo godishte),normalno je imati nekog idola,ili biti opsednut nekim.Ja sam bila opsednuta Milanom iz EKV-a,pa te razumemops: .chini mi se da mi opsesija nije ni proshla....ali,sad me podseti da mi se svidjao neko ko me podseca na Michaela
![]()
Shto se teme tiche,biti lezbejka je bolesno,ali u zhivotu sve treba probati.Ako je sve to na nivou zezanja,ne vidim problem!