Pitanje za devojke

Da li ste poljubili drugu devojku???

• Jesam jedanput

• Jesam dvaput

• Jesam vise od dva puta

• Nisam i necu

• Nisam ali bih volela da probam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мноо нешто воде ове под ''нисам и нећу'' :р Ајде Ненсика у акцију, едукуј ове изгубљене девојке, помози им да стану на прави пут ;)

khm
curice, zashto vam se ne svidja ideja o ljubljenju sa drugom devojkom? to je tako divno...samo zamislite pred sobom divnu devojku (ja vetj imam jednu u glavi). ima prelepe okice, usne male, putjaste, nositj mali prtjast, zgoodna...struk divan, doope extra. i kako vam ne dodje da poljubite to bitje??? poljubac za drugom zenskom osobom moze da bude najlepshi najnezniji poljubac! kad je zagrlish, nemash osetjaj kao da si stavila ruke oko ormara, nego onako onaj strukitj....
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
andjelaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol:

koliko sam ja nastrana, jbt :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

naancy90:
khm
curice, zashto vam se ne svidja ideja o ljubljenju sa drugom devojkom? to je tako divno...samo zamislite pred sobom divnu devojku (ja vetj imam jednu u glavi). ima prelepe okice, usne male, putjaste, nositj mali prtjast, zgoodna...struk divan, doope extra. i kako vam ne dodje da poljubite to bitje??? poljubac za drugom zenskom osobom moze da bude najlepshi najnezniji poljubac! kad je zagrlish, nemash osetjaj kao da si stavila ruke oko ormara, nego onako onaj strukitj....
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
andjelaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol:

koliko sam ja nastrana, jbt :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дец, мај грл :lol: :*******

nesha14586:
Ajde devojke, kazite.
Voleo bih da vas cujem.

Kakve su ovo bolesne pomisli??Decace, imas bas bolestan um!!!joj Boze, kuda ide danasnji svet... :( strasno, uzasno, bolesno,katastrofalno!!!Zar danas ne mogu nista, makar priblizno-normalno da cujem...Imate li vi deco roditelje??Pitate li vi svoju mamu dal se ljubakala sa drugim devojkama a???uzas :evil: tuzno :(

Milkacanic-rts.jpg

;)

Nixxx:
-кети
Твоја опсесија са Мајклом Џексоном је Х пута болеснија од овога!

Tacno sam znala...sta god da izjavim niko da kaze pravi razlog zasto misli da gresim..nego odmah Majkl Dzekson!!! :evil: muka mi je vise od toga.... :evil:
Nikad nisam cula da je bolesno voleti nekoga i postovati ga premnogo...Ne vidim nista lose u tome sto ga slusam i sto ga volim, nikoga ne ugrozavam time...ne bih ni rekla da sam opsednuta...jer poznajem mnogo opsednutije osobe i znam da nisam ni priblizna njima....
Ljubakanje sa istim polom mi je krajnje bolesno i cvrsto stojim iza toga....Majkla ostavite na miru!!! :evil:

...i pored svega ne zovem se keti, vec kejti!!!

katy:
Ljubakanje sa istim polom mi je krajnje bolesno i cvrsto stojim iza toga...
И мени је и ја отворено кажем да не волим гејеве. Али ово што девојке раде у тинејџерским годинама није исто као кад се са 30 година ***** са особом истог пола. Ово је више као зајебанција и убијање досаде. Тако да оно опуштено, знам брдо девојака које уживају да се љубе са осталим рибама, али ипак имају момке и нису лезбејке.

Nixxx:
И мени је и ја отворено кажем да не волим гејеве. Али ово што девојке раде у тинејџерским годинама није исто као кад се са 30 година ***** са особом истог пола. Ово је више као зајебанција и убијање досаде. Тако да оно опуштено, знам брдо девојака које уживају да се љубе са осталим рибама, али ипак имају момке и нису лезбејке.

Te devojke u tinejdzerskim godinama koje se ljubakaju medjusobno i prave budale od sebe samo pokazuju svoju nezrelost i ceznju da dokazu nesto sto nisu...U tim tinejdzerskim godinama se sva deca traze...ali, ebiga ...neko mora i da zaluta...i da je to obicno zaebavanje, zasto bi gubili vreme na glupostima...kad je zivot ionako kratak....nikad necu razumeti, al ajde...

katy:
Te devojke u tinejdzerskim godinama koje se ljubakaju medjusobno i prave budale od sebe samo pokazuju svoju nezrelost i ceznju da dokazu nesto sto nisu...U tim tinejdzerskim godinama se sva deca traze...ali, ebiga ...neko mora i da zaluta...i da je to obicno zaebavanje, zasto bi gubili vreme na glupostima...kad je zivot ionako kratak....nikad necu razumeti, al ajde...
:confused: :confused: :confused:
ma, kako si me opisala, svaka ti chast..kao da me godinama znash ;) mozda odesh u vrachare, prorichesh sudbinu, zaradish pare....
:?
ja time ne gubim nikakvo vreme....mislim, ne treba mi vishe od 10 minuta za curu
(k'o kurwa za zene :lol: )
i kao shto moj muz (:*****) reche to je chisto bzwz, ja normalno imam dechka (obichno) i ne planiram da budem u braku sa osobom istog pola :-? shta je strashno u tome?
(meni je strashiji tvoj idol :P )

naancy90:
:confused: :confused: :confused:
ma, kako si me opisala, svaka ti chast..kao da me godinama znash ;) mozda odesh u vrachare, prorichesh sudbinu, zaradish pare....
:?
ja time ne gubim nikakvo vreme....mislim, ne treba mi vishe od 10 minuta za curu
(k'o kurwa za zene :lol: )
i kao shto moj muz (:*****) reche to je chisto bzwz, ja normalno imam dechka (obichno) i ne planiram da budem u braku sa osobom istog pola :-? shta je strashno u tome?
(meni je strashiji tvoj idol :P )

Super ako tvom decku ne smeta sto se ljubakas sa drugim devojkama...sigurno ni tvom muzu i deci nece smetati kad im na rucak dovedes svoju devojku i pred njima joj lupis jednu zvaku...
Kako god, ne vidim kakvu korist imas od toga????
Ako vec ne mozes nista korisno da nadjes, to je cisto gubljenje vremena.....
Ljudi sa malo grama mozga bi trebali da se okrenu normalnijim stvarima, da se ne dokazuju pomocu svakakvih gluposti, kojih je vremenom sve vise...
Umesto da su okrenuti svojim kvalitetima i da rade na sebi, mladima je danas jedini cilj da se sto ludje provedu...ali, kasnije svakako zakljuce da su mogli da zive i bez toga...ti verovatno ne razmisljas tako, ali docice ti to godinama...nekom pre nekom kasnije....
Jos kako vidim sta lupate o mom "idolu", a ne znate ni ko je on dodje mi da zaplacem od smeha... :D

Nixxx:
Kojи је узгред, педофил...

Auuuuuu ti tek nisi upucen u fenomen zvan Majkl Dzekson...necu da spamujem i skrecem s teme...samo cu ti najkrace moguce reci da je jos pre dve godine dokazano da nije kriv...tako da u buduce neke komentare mozes da zadrzis za sebe da ne bi ispao smesan....

debilche, ja rekoh da netju da budem sa osobama istog pola kad dodjem vetj u neke godine... i lepo ti kazem, ja tu ne vidim gubljenje vremena..znash, nije mi bitno da li tju na nekoj zurci da odigram uz jednu pesmu ili se ljubim sa nekom curom....a sigurna sam da netju jednog dana retji "jaaaao, boze, ubitju se! umesto shto sam se ljubila sa jovanom, mogla sam chak da otpevam celu pesmu!!! jaaaaao, shta tju sada???!!!" :?
ako se tebi to ne radi, nemoj da radish, ali nemoj ni da mi neshto pametujesh, kad to shto prichash nema veze s vezom...batali me

katy:
Auuuuuu ti tek nisi upucen u fenomen zvan Majkl Dzekson...necu da spamujem i skrecem s teme...samo cu ti najkrace moguce reci da je jos pre dve godine dokazano da nije kriv...tako da u buduce neke komentare mozes da zadrzis za sebe da ne bi ispao smesan....
nemoj da te brine sto te zezaju za Majkla .U nashim godinama(isto smo godishte),normalno je imati nekog idola,ili biti opsednut nekim.Ja sam bila opsednuta Milanom iz EKV-a,pa te razumem :oops: .chini mi se da mi opsesija nije ni proshla....ali,sad me podseti da mi se svidjao neko ko me podseca na Michaela :cry:
Shto se teme tiche,biti lezbejka je bolesno,ali u zhivotu sve treba probati.Ako je sve to na nivou zezanja,ne vidim problem!

milenche94:
ne griješim-budi sigurna...imam ja jednu drugaricu i ona je isto koliko i ti bila opsednuta majklom ...više nije-sad joj se gadi... :lol: :lol: :lol:-proći će i tebe to nekad-gadiće ti se-vjeruj mi :roll: :roll: :roll:

Verujem da ce me proci iako mi se cini da nece.....i ako me prodje znam da mi se nece gaditi...nije mi se gadio ni pre nego sto sam postala fan.... ;)

Sibil Vejn:
nemoj da te brine sto te zezaju za Majkla .U nashim godinama(isto smo godishte),normalno je imati nekog idola,ili biti opsednut nekim.Ja sam bila opsednuta Milanom iz EKV-a,pa te razumem :oops: .chini mi se da mi opsesija nije ni proshla....ali,sad me podseti da mi se svidjao neko ko me podseca na Michaela :cry:
Shto se teme tiche,biti lezbejka je bolesno,ali u zhivotu sve treba probati.Ako je sve to na nivou zezanja,ne vidim problem!

Aaaaaa!
Šta bih ja dala da je on živ!!! :-( :-( :-(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back