Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Bar si iskren prema sebi.Pa ne znam rodjaci evo ja sam singli zato sto hocu Dzesiku Albu,a niti imam izgled,niti pamet niti pare za takve ******, ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar si iskren prema sebi.Pa ne znam rodjaci evo ja sam singli zato sto hocu Dzesiku Albu,a niti imam izgled,niti pamet niti pare za takve ******, ...

Slušajte staru gardu, ona zna najbolje.brate svi seru da ne vole te sirovine a samo se loze na tretman kucnog ljubimca

Kako si ga dobro prozreo.ma jesi. Naći ćeš neku koja voli povučene momke koji nisu grbavci, opušteno, al ne trebaju ti ovakve teme![]()
Over mudro zbori.
Ni keš ni izgled nisu bitni kol'ko dobra spika.
šta sereš akuta ebo ti pas oca?
stidljive devojke, my ass.
takve su retardirane
koj će mi vrag devojka koja ne zna da zine, nema pojma o svetu i ćuti, gleda pravo, programirana po standardu... fak det šit
Mešaš babe i žabe

Pa i ja se nadam da spadas u 2. grupu, samo ta kod mene ima sanse...![]()
A i sta znaci umetnik. Danas svaki retard ko uhvati cetkicu i nacrta cica glisu je umetnik, ili ko nauci da svira crni leptir na gitari?
Evo nešto gledam razne statuse na fejsu, ćurke na sve strane brate mili.vrlo je jednostavno
ćurke traže ljubavnu dramu, konstantno smenjivanje ljubavi i mržnje
ređe, kvalitetnije devojke traže dečka koji je u stvari njihov najbolji drug s kojim će da spavaju
nema tu puno filozofije
stav tu igra najveću ulogu, ne ni fizički izgled, a ni džep ( vi ogorčeni se ne biste složili s ovim)