Pitanje za cure?? :DDD

brate svi seru da ne vole te sirovine a samo se loze na tretman kucnog ljubimca
Slušajte staru gardu, ona zna najbolje. :mrgreen:
ma jesi. Naći ćeš neku koja voli povučene momke koji nisu grbavci, opušteno, al ne trebaju ti ovakve teme :D
Kako si ga dobro prozreo. :twisted:

Purašević je najbolje reko:
"Žene vole muškarca koji zna da udari, ali i da pomazi." xD

Over mudro zbori.
Ni keš ni izgled nisu bitni kol'ko dobra spika.

Ma koja spika,moras da budes kersme,a to nisu nijedna od ove dve kategorije koju je djoni naveo. Prvi su budale,a drugi debili,pravi smeker bi im poskidao ribe za sekund.
Samo pogledaj glumce. Oni pre glume niti su se sibali,niti su sedeli i ucili skolu misleci da je vrh zivota ako dobijes posao na salteru ili u nekoj kancelariji.
znaci ulozili su sve u izgled,kulturu i imaju stila i harizme i jos nisu ******. Znaci nema razloga da ne uspeju kod bilo koje.

Aj evo ti prost primer kad mene neko pita sta ima,sta radis ja jedino mogu da kazem nista jer bukvalno ne radim nista. Idem u skolu,ucim za ispite,pijem kuci i igram mount and blade i dead island i logicno sta ja imam da pricam sa njima? Sigurno ih ne zanima koji sma lvl i koje predmete sam nabudzio.
A ovako kad ti se nesto desava,kad odes negde pa se usvinjis pa napravis neko sranje uvek imas nesto smesno da ispricas. Uvek si u kontaktu sa ljudima,uvek se nesto desava zanimljivo.
A ti si brate uzeo bas ekstrem od primera. Nisu ti likovi toliko glupi kao sto mislis,samo su ludaci. Jednostavno ne znaju sta ce da rade i onda se tuku ili maltretiraju nekog iz zabave.

Ja sam imao (ne)sreću da čujem i vidim na šta likuše padaju
A te spike su toliko debilne da me je stigla žgaravica,
Njihove pickup linije su mešavina debilnog, matorog i neinovativnog al' čim zazveckaju ključevi u džepu i šuškaju novčanice u novčaniku likuše se EBENO Isključe.

kratko rečeno: žene su glupe

Nebrojeno razloga, verujem da i same znaju podosta...
Mi, muškarci uglavnom znamo šta želimo,
ako nas bole ****** za intelekt ribe i sve što ostalo može doneti osim tela, onda bi da je samo koristimo za seks
Što znači, po želji, bez ebavanja oko izlazaka i dodatnog troška.
Samo maloumni debili šetaju kuravu po gradu držeći je za ruku.
Ako želimo pravu devojku, ol det lav krep, onda tražimo neku pristojnu, mentalno stabilnu(donekle), da može da toleriše neke naše osnovne nagone i potrebe i da nije smor i glupak.

I toeto

Forumašica ba
vecina nas je bila takva i bulju smo svima pomerali..ribama narocito samo napusavanje..jer nam nije stalo da ih kresnemo pa nas bolela patka kako ce reagovati..posle 10 god ih sretnem i kazu da su se lozile na mene..ja se smejem i kazem da su budale..i sta sad kao nesto se promenilo..sad jos gore ono po lobanji da im skaces ko boga ce te gledati samo krv da padne..boles

Kad dođeš na ovaj forum, vidiš da muškarci pričaju o tome šta žene žele, a žene se brane od napada na njihovu inteligenciju, njihovo psihičko zdravlje, njihove moralne vrednosti i blablabla, nebitno.

Znači SVI priičaju o tome šta žene traže i na šta padaju, a za muškarce svima seva ona stvar. :D

vrlo je jednostavno
ćurke traže ljubavnu dramu, konstantno smenjivanje ljubavi i mržnje
ređe, kvalitetnije devojke traže dečka koji je u stvari njihov najbolji drug s kojim će da spavaju
nema tu puno filozofije

stav tu igra najveću ulogu, ne ni fizički izgled, a ni džep ( vi ogorčeni se ne biste složili s ovim)

Zasto ne pitate devojke sta zele, nego razvijate teorije koje su takticki skroz pogresne..Jedino je over donekle upravu...

Imate otprilike tri grupe devojaka:
1. su one ribe bez mozga koje se loze na dzonijevu prvu grupu, kes, kola, kajla, u prevodu na seljake...
2. su one sto se loze na "umetnike" kakve je over opisao...Znaci face koje imaju nesto u glavi...
3. su one koje se ne loze ni na sta, vec su u fazonu daj sta das...

šta sereš akuta ebo ti pas oca?
stidljive devojke, my ass.
takve su retardirane
koj će mi vrag devojka koja ne zna da zine, nema pojma o svetu i ćuti, gleda pravo, programirana po standardu... fak det šit
Mešaš babe i žabe

Nisam mislio bas tako stidljive devojke XD Ma nmg sad da dajem opise, dao sam ih vise puta...

@Abell

Ja se nadam da spadam u drugu grupu, ali ovo "imaju nesto u glavi" me muci... :mrgreen:

vrlo je jednostavno
ćurke traže ljubavnu dramu, konstantno smenjivanje ljubavi i mržnje
ređe, kvalitetnije devojke traže dečka koji je u stvari njihov najbolji drug s kojim će da spavaju
nema tu puno filozofije

stav tu igra najveću ulogu, ne ni fizički izgled, a ni džep ( vi ogorčeni se ne biste složili s ovim)
Evo nešto gledam razne statuse na fejsu, ćurke na sve strane brate mili. :D
Al slažem se sa ovim. xD

I oću i ja da lupim neku random podelu. xD

Gledaj ovako, ljudi (SVI ljudi, i muški i ženski) se dele na dve grupe. U prvoj grupi su oni koji kupe cipele koje su ih oduševile u radnji, i onda im na putu do kuće nađu sto zamerki, pa kad dođu kući skroz ih nerviraju, i na kraju ih nose samo jer su dali pare za njih.
U drugoj grupi su ljudi koje se smore kad idu da kupuju cipele, jer ne mogu da nađu ni jedan par koji im se sviđa, pa na kraju kupe neke koje mogu da prođu, jer neke moraju da kupe, je l, a onda kad dođu kući skontaju da cipele i nisu toliko loše, i da su udobne, i tako dalje, i završe tako što ih nose svuda i uvek.

Sad, očigledno da odnos sa cipelama ne zavisi od cipela, već od stava ka istim, tj. od toga kakav ste čovek, a rđavoj ovci i runo smeta.

:mrgreen:

Back