- Poruka
- 97.118
Većina (normalnih) žena ne traži pare nego sposobnog muškarca koji može da stvori, zaradi i zaštiti.
normalne=nisu sponzoruše
normalne=nisu sponzoruše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је као онај стари виц када суде пљакашу банке и питају га зашто је то урадио? Одговор - они су први почели.samo ako pristane da opljackamo banku
Žene ne vole luzere.U vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para (izgubio posao ili mu propao biznis). Da li bi ostali sa njim ili ne? I objasnite zasto da i zasto ne.
Većina ovih koji serendaju ne mogu to najosnovnije da obezbede ali su puni sebe. Ovo što si naveo je minimum i 90% žena je zadovoljno time.Има ли нечег лошег у томе што жена која реши да закључи оговор са мушкарцем (уговор-брак), о заједничком животу,
има на уму да је за заједнички живот и стварање породице битно да се има кров над главом, возило породично, да се има хлеб, млеко, јаја, поврће, воће, месо, можда неки слаткиш. Да се има за струју, воду, комуналије, да се има да се обуку и свуку, да има за децу све што треба, да могу да оду до биоскопа, на кафу, у шопинг, да могу дете да упишу на неки спорт, плес, шах, енглески језик, да могу периодично да купе намештај, окрече кућу, да могу да региструју возило, да се има за казну кад се пређе ограничење брзине, да кад се разболи члан породице, да се има за антибиотик, витамин Ц, фервекс, или ако је теже здравствено стање, да се има додатног кеша у штеку за лечење.
Ako mi je stalo do njega, ostajem.U vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para...
Ovo k'o da sam ja pitao. HahaU vezi ste ili u braku sa vašim muškarcem koji je jako bogat i to dugo godina, ali on odjednom osataje bez para (izgubio posao ili mu propao biznis). Da li bi ostali sa njim ili ne? I objasnite zasto da i zasto ne.
Joj, i mi sa tobom takvom. HeheOstala bih sa njim bez dvojbe